• Læs mere om:
  • Miljø og sikkerhed
  • Marked og mærker
  • Nye modeller
  • Konceptbiler
18. december 2003 - Pressemeddelelse - Nissan

Ny Nissan Micra C+C

Nissan lancerer cabriolet med elektrisk foldetag i stål

Den nye Nissan Micra C+C har et dynamisk udseende. Den nye Nissan Micra C+C har et dynamisk udseende.

Pressemeddelelse - Nissan
Det er nu endelig besluttet at sætte Coupe + Cabriolet versionen af Nissan Micra i produktion. Den vil være klar til salg i Europa i 2005.

Nissan investerer 140 millioner Euro, som dækker udgifter til design, udvikling og produktion. Produktionen vil begynde i efteråret 2005, og målet vil indledningsvis være 20.000 biler om året.

Attraktivt design
Mario Canavesi, Senior Vice President Marketing and Sales, Nissan Europa udtaler: "Denne nye version af Micra, vil være Nissans første europæisk byggede coupe-cabriolet. Og den vil være et stort plus til vores øvrige linie af produkter. De gode egenskaber fra den eksisterende Micra, så som attraktivt design, gode køreegenskaber og brugervenlighed, bibeholdes naturligvis. Micra C+C vil dog samtidig tilbyde glæden ved at kunne køre i en åben bil uden at gå på kompromis med sikkerheden. Og ikke mindst det elegante, elektriske stål-foldetag".

Den nye coupe-cabriolet bliver udviklet af Nissan Technical Center Europe i tæt samarbejde med Karmann, den tyske bilproducent, som er kendt for deres udvikling og produktion af specielle tag-systemer til biler.

Samme samlebånd
Så vidt som det nu er muligt, vil den nye Micra C+C blive bygget på samme samlebånd som den eksisterende Micra på fabrikken i Sunderland, England. Karmann vil etablere faciliteter til produktion af det elektriske stål-foldetag og bagagerums-klappen direkte på fabrikken. Disse elementer vil blive leveret som færdige moduler. Fabrikken vil herefter montere disse dele i forbindelse med montering af yderligere udstyrsdetaljer.

Den færdige bil vil være en redesignet version af den Micra C+C concept version, som første gang blev vist på Paris Motorshow i 2002. Ligesom denne udstillingsbil vil den få elektrisk stål-foldetag og et 2+2 sædearrangement.

Yderligere information om priser og specifikationer vil blive offentliggjort, når vi nærmer os bilens lanceringstidspunkt.BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV
Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag. KLIK HER

BILPRISER.DK'S NYHEDSBREV

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag.

Nyhedsbrev

Nyt fra Bilpriser.dk

Sidste nyt om biler på e-mail hver fredag

Siden 1999 har Bilpriser.dk været danmarks førende kilde til vurdering af brugte biler. Der bliver årligt foretaget 3.3 millioner vurderinger. Det svarer til at for hver gang at der bliver handlet en brugt bil i Danmark, bliver den vurderet 8 gange på Bilpriser.dk. Alle vurderinger er baseret på BilpriserPro Prisberegning, bilbranchens uafhængige værktøj til bilvurdering.