επιλέξτε χρώμα
Home | GOSSIP | Celebrity

GOSSIPCelebrity

Ο Σάκης Ρουβάς στο Σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ»

28-04-2010

Ο Σάκης Ρούβας «πρωταγωνίστησε» στην φιλανθρωπική εκστρατεία αγάπης «ArGOODaki» για το 2009. Επιπλέον, η ευαισθητοποιημένη πλευρά του ήρθε ξανά στο προσκήνιο όταν χρήστηκε πριν λίγους μήνες «Αγγελιοφόρος» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Αναμενόμενα, ως πατέρας και ο ίδιος, είχε πολλούς λόγους να χαρεί κρατώντας στα χέρια του την επιταγή αξίας 300.000 ευρώ -ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από τη συγκεκριμένη εκστρατεία.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ξενώνα του Συλλόγου, ο Σάκης παρέδωσε χαμογελαστός στην Πρόεδρό του, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη την επιταγή που θα διατεθεί για τον εξοπλισμό τεσσάρων μονάδων ημερήσιας νοσηλείας του πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντα και τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί, μαζί με τις οικογένειές τους. Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε τον Σάκη Ρουβά και τη «Goody’s» για την προσφορά τους στο έργο του Συλλόγου και για τη συμμετοχή τους στον εξοπλισμό του Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου που εγκαινιάζεται σε λίγους μήνες.

Στη συνέχεια, ο Σάκης, έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη του στα παιδιά, μοιράζοντας δώρα και αυτόγραφα, ενώ έπαιξε και φωτογραφήθηκε μαζί τους, αφήνοντας την υπόσχεση ότι σύντομα θα ξαναβρεθεί στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ».

Να σημειώσουμε ότι η εκστρατεία «ArGOODaki», έχει συγκεντρώσει από το 2002 το ποσό των 3.100.000 ευρώ και έχει στηρίξει περισσότερα από 2000 παιδιά σε ανάγκη.

PHOTO PANOULIS

Από:

          Share/Save/Bookmark

RANKING KOINOY

Περισσότερα από: Celebrity

Καλοκαιρινή διάθεση

Στην Αθήνα βρίσκεται για μερικές ημέρες η Ζέτα Μακρυπούλια, κάνοντας τα απαραίτητα ψώνια για τις διακοπές.

συνέχεια »

Τέλος στο μυστήριο

Ο David Beckham εξηγεί γιατί ονόμασε την κόρη του Harper Seven

συνέχεια »

Περισσότερα από: GOSSIP

Το Bollywood στην Ελλάδα

Η εντυπωσιακή ηθοποιός Pooja Bedi έκανε διακοπές στη χώρα μας

συνέχεια »

Η επιστροφή του Μιχάλη Ρακιντζή

Με νέο άλμπουμ και ραδιοφωνική επιτυχία

συνέχεια »

COLLECTIONS

NEW ON MYSELF all our latest updates