m.click.ro

top sombra

Edina Gallovits s-a măritat în America!

Jucătoarea română de tenis a îmbrăcat rochia de mireasă săptămâna trecută

Edina a ajuns  numărul  76 mondial

Edina a ajuns numărul 76 mondial

A doua cea mai bună jucătoare de tenis a momentului în România, Edina Gallovits şi-a pus pirostriile săptămâna trecută, peste Ocean, în Atlanta unde este stabilită de aproape opt ani.

Alesul inimii ei, nimeni altul decât americanul Bryce Hall, cel care îi este antrenor, manager şi nu în ultimul rând partener de viaţă din 2004 încoace.

După ce a primit cererea în căsătorie, în vară, în parcul din Versailles, timişoreanca şi iubitul ei au decis să nu amâne foarte mult lucrurile şi să-şi unească destinele până la sfârşitul anului. Săptămâna trecută, alături de prieteni, colegi şi familii, cei doi au spus „Da" în faţa stării civile.

Românca a avut o nuntă de vis alături de Bryce, iubitul, antrenorul şi managerul ei


Îmbrăcată cu o rochie albă, bătută cu două benzi de pietre Swarovski şi trenă, Edina a fost condusă la altar de tatăl ei, Gyula Laszlo, fost pentatlonist.

Chiar dacă nu va avea foarte mult timp la dispoziţie să petreacă, deoarece începutul noului sezon bate la uşă cu turneele din Australia, Edina şi Bryce şi-au planificat totuşi o „semilună" de miere.

Ei vor merge pentru două săptămâni la Miami. La întoarcere, jucătoarea româncă se va opri câteva zile la Academia lui Gabi Trifu pentru a vedea cum stă cu pregătirea înainte de a se deplasa la Antipozi.Introdu codul de mai jos:


* click pe imagine pentru reincarcare daca nu intelegi scrisul.Trimite Anuleaza
TRIMITE
0 comentarii
 

    Trimite unui prieten!
    top down