Welkom in het mooie Pajottenland, Toscane van het Noorden.
condensé en français
english résumé
Voor de webstek van Pajottenland + klik hieronder

 

INHOUD

WELKOM

 

Pajottenland

 

Molenaars Orinx

 

Kunst

 

Genealogie

 

Links

 

Lente in het Pajottenland

 

 


aantal bezoekers sinds 11 oktober 2003:

 

 

 

 

Welkom  in het Vlaamse Pajottenland, de geuzestreek, een streek in de buurt van Brussel en Halle met als voornaamste toeristische  troef het kasteel van Gaasbeek.


Een venster op het Pajottenland
 ... 

 

BESTE BEZOEKER

Na bijna 5 jaar aanwezigheid op het web moet ik als verantwoordelijke van deze webstek afscheid nemen. Meer dan zevenhonderd duizend maal werd deze webstek met informatie over het Pajottenland geraadpleegd. Niet enkel door Pajotten, maar ook door vele andere Vlamingen, Belgen en buitenlanders, verspreid over gans onze aardbol.

De verantwoordelijkheid van deze webstek werd overgedragen aan Pajottenland+. Weldra zal deze webstek dan ook in in zijn huidige vorm en op dit webadres verdwijnen.

Raoul De Wolf

Deze webstek heeft de bedoeling wat klaarheid te scheppen over de betekenis en het ontstaan van de naam "pajot". U vindt tevens informatie over verschillende aspecten van het Pajottenland uiteraard over lambik, geuze en kriek,maar ook over wandelingen, fietsen,paardrijden, markten, evenementen, bibliotheken, postkantoren, foto's,  het erfgoed, landschappen, kunstenaars...

Regelmatig komen er nieuwe onderwerpen bij. Uw hulp is steeds welkom hetzij onder de vorm van suggesties of voor het leveren van gegevens of documentatie. Het loont de moeite om regelmatig een kijkje te komen nemen.
 

                     
 

Fotografie:Piet De Decker (PDD) en Raoul De Wolf. ( de meeste foto's zijn aanklikbaar voor vergroting). Na vergroot zicht kan teruggekeerd worden door gebruik te maken van de knop "Terug" of "Back"