online bierprojecten
welkom 
 
 
Welkom op "bierkonvent.be".

bierkonvent.be bestaat uit een database met een enorme hoeveelheid aan informatie van Belgische bieren. Deze informatie gaat van brouwerij, alcoholgehalte tot aard van de gisting, duur van de lagering,... Ook gegevens van de brouwerijen, geuzestekerijen en bierfirma’s worden in de database opgenomen.

Rond deze informatie is een zoekfunctie opgebouwd die u toelaat bieren en producenten te zoeken aan de hand van verschillende criteria.
Wanneer u ook geregistreerd en aangemeld bent, zal u de mogelijk hebben om uw persoonlijke bierlijst aan te leggen en uw besprekingen neer te pennen.

Wij hopen alvast dat deze website u van dienst kan zijn bij het vinden van informatie en het noteren van uw proefervaringen.
nieuws 
 
 
. 23-02-2011 - volledige vernieuwing
Met enige vreugde kunnen wij u melden dat de (beta-versie van de) nieuwe website online staat. Deze nieuwe versie onderging een volledige vernieuwing van de lay-out, bevat een volledige update van de inhoud en biedt uitgebreidere functies met onder andere de mogelijkheid om in te loggen en uw bierbesprekingen te noteren.
 
 zoeken
naam:

 
 inloggen
BierKonvent  -  Ivo Cornelisstraat 12; 2800 Mechelen  -  http://www.bierkonvent.be  -  info@bierkonvent.be  -  tel. 0496 36 18 78