Møt drømmedama fra Thailand eller Filippinene!

Dating i Thailand

Om du er på utkikk etter en Thai Dating side som kan hjelpe deg med å finne din drømmedame i dag er ThaiLoveLinks midt i blinken for deg! Det er meget enkelt å bli medlem på ThaiLoveLinks og du kan begynne å søke etter DIN drømmedame med en gang. Du kan teste ThaiLoveLink gratis, men for å få fullt utbytte av datingtjenesten må du oppgradere til premium medlemsskap. På ThaiLoveLinks kan du finne din drømmedame, eller bare en god venninne. Chatte med henne over msn og kanskje senere møte henne i real life. Thaijentene som er registrert på ThaiLoveLinks kommer fra hele verden, også fra norge.

Dating i Filipinene

Den mest populære siden for single Filipinske damer finner man på FilipinaHeart. Her finner man single Filipinske damer som søker ekteskap, single Filipinske damer som søker vennskap og kanskje noe mere. Et medlemskap hos FilipinaHeart er gratis, men en må oppgradere til premium medlemskap for å få fullt utbytte av tjenesten. Prøv et gratis medlemskap hos FilipinaHeart i dag og oppgrader om du mener denne tjenesten er noe for deg.

Les hva andre sier om disse tjenestene

Karl, 34år fra Surnadal
"Jeg testet Thailovelinks for 4 år siden bare for morro skyld, men etter en stund kom jeg i prat med en dame som virket som hun passet perfekt for meg. Vi chattet over nettet en stund og etter en tid dro jeg til Thailand for å treffe henne. I dag er vi gift, har to små barn og lever lykkelig sammen.

Jonas, 22år fra Oslo
Jo, jeg begynte å bruke Tha love links for ett års tid siden. Var ikke på utkikk etter en kone eller no'slikt, bare for å skaffe venner på nett. I høst bestemte jeg meg for å dra på ferie til Thailand og tok derfor kontakt med ei jeg har chatta med en god stund. Hun var med meg under hele Ferien og vi hadde det kjempemorsomt sammen. Den beste ferien jeg noengang har hatt, med en utrolig trivelig jente.

Mette og Hans, 35 og 37år fra Tromsø
Vi skrev oss på et medlemskap hos filipinaheart bare for morro skyld. Bare for å "teste" disse chattegreiene på nett, kan man vel si. Etter en stund på nett traff vi et par som var bosatt på Filipinene, hvor mannen kom fra Australia. For to måneder siden var vi på ferie på Filipinene, og vi hadde en kjempeflott tid sammen med det paret vi traff på filipinaheart.

Asbjørn, 57år fra Rørvik
Jeg meldte meg på ThaiLoveLinks for å se om det var noen jeg kunne få kontakt med, og forespørslene rant omtrent inn som på en snor, så jeg ble jo litt skeptisk. Men, etter å ha silt ut litt fikk jeg god kontakt med ei jente på 42 år som bor i Udon Thani og jeg skal til Thailand å treffe henne nå om bare tre uker. Anbefaler absolutt ThaiLoveLinks til alle.

 

KLIKK HER FOR Å TESTE THAILOVELINKS GRATIS!

KLIKK HER FOR Å TESTE FILIPINAHEART GRATIS!

Thaiportalen
AsiaForum
Thailand Hotell
Thailand Guide
Sailor Inn