Dobrodošli u svet profesionalne vožnje!
Akademija dobre vožnje sa jedanaest trening programa, brojnim video prezentacijama, knjigom sa CD-DVD, trenažerom. Proizvodnja i prodaja patentiranog trenažera-mašine za klizanje i spin vozila po suvom- "Oktopus Finnis". Najbrži trenažer na svetu sa ispitanih 150km/h, koji sa lakoćom izvodi spinove u celom opsegu brzina. To je realan doživljaj klizanja i gubitka kontrole vozila.
Knjiga "Profesija Test Vozač" koja krši zakon ćutanja o iskustvima i znanju test vozača po pitanjima držanja guma, ležanja vozila i ličnom stilu. CD-DVD sa serijalom emisija "Club Z" (deset tema) koji predstavlja ekranizaciju knjige "Profesija Test Vozač" u najbitnijim segmentima. Specijalistička znanja i vozačke veštine vrhunskog ranga sada su na dlanu. Iskustva autora sa najvećih svetskih poligona sada su dostupna i Vama.
Vršimo usluge putnih ispitivanja vozila i guma u cilju razvoja i provere kvaliteta: ispitivanje (testiranje) voznih osobina guma (držanje puta, brzina reakcije, preciznosti...) ispitivanje točkova (naplataka) ispitivanje i odabir prigušenja amortizera za konkretni tip vozila ispitivanje vešanja vozila ispitivanje i ocena stabilnosti i udobnosti vozila (ležanje vozila, upravljivosti...) ispitivanje kompletnog vozila na zamor