09-06-2003 Desi FC Vaslui a reusit promovarea in esalonul secundMarius Stan si Adrian Porumboiu se retrag Daca plecarea presedintelui Marius Stan fusese exprimata de mai multa vreme, finantatorul Adrian Porumboiu si-a anuntat retragerea sprijinului financiar la sfirsitul partidei de simbata, cind vasluienii au invins conjudeteana Rulmentul Birlad cu 4-0. "S-au promis multe, dar s-au concretizat destul de putine. In plus, nici cu sanatatea nu mai stau chiar asa de bine; asa ca nu exclud posibilitatea de a ma retrage definitiv din lumea fotbalului. Am avut contract pentru un sezon, mi-am indeplinit obiectivul si plec cu inima impacata", si-a explicat decizia Marius Stan, fostul conducator al Otelului Galati. De asemenea, este foarte posibil sa renunte si vicepresedintele Ilie Hagioglu, care a raspuns in anii trecuti de destinele Dunarii Galati. De partea cealalta, Adrian Porumboiu a precizat ca de acum inainte este de datoria Primariei si a Prefecturii sa sustina formatia in Divizia B. "Mi-am propus s-o readuc in esalonul secund si am reusit. Dar ma opresc aici, pentru a nu da apa la moara celor care vorbesc pe la colturi ca doresc sa vind locul, sa duc echipa in alt oras sau sa trag cuiva vreo teapa", a declarat omul de afaceri vasluian, fost purtator al ecusonului FIFA. Domnia sa a refuzat sa comenteze zvonurile potrivit carora jucatorii ar urma sa primeasca 3.000 de dolari de "caciula" pentru aceasta promovare. Marius Stan a mentionat ca suma este exagerata, dar a spus ca, in orice caz, fotbalistii vor incasa o prima destul de consistenta. Fara Adrian Porumboiu si Marius Stan, este greu de crezut ca FC Vaslui va evolua la toamna in Divizia B, stiuta fiind "grija" pe care o are Primaria fata se fenomenul sportiv. Liviu Suceveanu Vlad Arhire f
VREMEA
CURS VALUTAR
HOROSCOP
ARHIVA
PUBLICITATE
DESPRE NOI
HOME
Evenimentul Regional al Moldovei
editia online de marti, 20 martie 2012
 
ZIARE ŞI REVISTE ROMÂNEŞTI
Prima pagina
Prima Pagina Evenimentul
Fata zilei
Fata Zilei
Newsletter

căutare personalizată
09-06-2003


Desi FC Vaslui a reusit promovarea in esalonul secund
Marius Stan si Adrian Porumboiu se retrag

Daca plecarea presedintelui Marius Stan fusese exprimata de mai multa vreme, finantatorul Adrian Porumboiu si-a anuntat retragerea sprijinului financiar la sfirsitul partidei de simbata, cind vasluienii au invins conjudeteana Rulmentul Birlad cu 4-0.
"S-au promis multe, dar s-au concretizat destul de putine. In plus, nici cu sanatatea nu mai stau chiar asa de bine; asa ca nu exclud posibilitatea de a ma retrage definitiv din lumea fotbalului. Am avut contract pentru un sezon, mi-am indeplinit obiectivul si plec cu inima impacata", si-a explicat decizia Marius Stan, fostul conducator al Otelului Galati. De asemenea, este foarte posibil sa renunte si vicepresedintele Ilie Hagioglu, care a raspuns in anii trecuti de destinele Dunarii Galati.
De partea cealalta, Adrian Porumboiu a precizat ca de acum inainte este de datoria Primariei si a Prefecturii sa sustina formatia in Divizia B. "Mi-am propus s-o readuc in esalonul secund si am reusit. Dar ma opresc aici, pentru a nu da apa la moara celor care vorbesc pe la colturi ca doresc sa vind locul, sa duc echipa in alt oras sau sa trag cuiva vreo teapa", a declarat omul de afaceri vasluian, fost purtator al ecusonului FIFA. Domnia sa a refuzat sa comenteze zvonurile potrivit carora jucatorii ar urma sa primeasca 3.000 de dolari de "caciula" pentru aceasta promovare. Marius Stan a mentionat ca suma este exagerata, dar a spus ca, in orice caz, fotbalistii vor incasa o prima destul de consistenta.
Fara Adrian Porumboiu si Marius Stan, este greu de crezut ca FC Vaslui va evolua la toamna in Divizia B, stiuta fiind "grija" pe care o are Primaria fata se fenomenul sportiv.
Liviu Suceveanu
Vlad Arhire f
Alte tiluri din
Arhiva


Adauga comentariul tau


 

Tel. 0232246000 | Fax 0232246002 | Orange 0752266266 | contact@evenimentul.ro
Copyright © SC Ziarul Evenimentul SRL Iasi. In varianta tiparita, cotidianul Evenimentul are o arie de distributie care cuprinde 6 judete:
Iasi, Bacau, Botosani, Neamt, Suceava si Vaslui