FlyprogramNouvelair: Til Tunisia flyr vi med nouvelair som er et velkjent flyselskap i chartersammenheng og som har fløyet fra skandinavia til solen i tunisia siden 1990. Vi benytter Airbus 320 med plass for 177 passasjerer. Mat på flyet er inkludert! Spesialmat er kostnadsfritt og må bestilles ved kjøp av reisen.                                                               
Corendon Airlines: Corendon er et tyrkisk selskap som ble etablert i Holland, Belgia og Tyrkia år 2004 som reise-arrangør. De har i dag charterfl ygninger til over 55 land og til mer en 160 steder verden over. Til Tyrkia flyr man med Boeing 737-800 med plass til 189 passasjerer.

Onur Air er det største privateide tyrkiske flyselskapet og de er medlem av IATA. Dette har en vesentlig betydning siden slikt medlemskap er den ypperste internasjonalt anerkjente indikator, som viser at flyselskapet opererer under internasjonale standarder.

SkyArlines er tilknyttet KAYIGROUP som er en viktig aktør i tyrkisk turisme. SkyArlines er lokalistert i Antalya.
Etter stiftelsen av selskapet ved utgangen av år 2000, begynte de sine kommersielle flygninger. Med dyktige medarbeidere i sitt team, tilbyr de høy kvalitet og pålitelig service til kundene. De flyr for turoperatører til mer en 100 ulike destinasjoner, inkludert Europa og Vest-asiatiske land. Vinner av utmerkelsen; Det Europeiske ledende charter flyselskap i 2010 og 2011.

Air Memphis
Air Memphis er et egyptisk eid flyselskap grunnlagt i 1995, har kontorer i Amsterdam og Nederland.
Air Memphis har i dag hovedsaklig flyreiser til Egypt, men flyr også til store deler av Europa. Fra Norge til Egypt flyr de med Boeing 738, med kapasitet for 180 passasjerer.

Booking av flyseter - avganger til Tyrkia

Våre reiser til Tyrkia kan du bestille ditt favorittsete på fly. Benytt ditt bookingnummer (bestillingsnummer) som du fikk ved bestilling av reisen.

  

Priser på flyseter / sitteplasser (Se forklaring under)

RØD: Seter ved utgang: VOKSEN: 200,-
GRØNN: Vanlige seter: VOKSEN: 100,- BARN: 50,-
GUL: Seter på første rad: VOKSEN: 150,- BARN: 75,-