Startside

startside kursinfo bedrift artikler varer yogasenteret rådgivning kalender linker
 
 

 

NYHETER

Besøk Christian Paaskes BLOGG

Aktuelle emner: Samfunnskritikk, selvutvikling, spiritualitet, helse, astrologi m.m.

Les merAstrologisk rådgivning

Med utgangspunkt i ditt fødselhoroskop, vil du få større selvinnsikt og klarhet i hvem du er, dine verdier og hvorfor du velger som du gjør. Du får et portrett av deg selv, og ofte et presist speilbilde på ditt liv og dine muligheter. Gjennom samtale ser vi på dine viktigste livstema, konflikter og utforsker veier for videre utvikling.

Les mer
 
Bruk tankens kraft til å nå dine mål
Hjernen har mye til felles med en datamaskin. Men forskjellen på datamaskinen du kjøper i butikken og hjernen, er at det fulgte ingen bruksanvisning med. Og følgelig bruker vi kun en forsvinnende liten del av hjernens muligheter. Lær hvordan du bruker mer.
Les mer
 
Er selvutvikling farlig?
Medieoppmerksomheten omkring Märtha Louises interesse for selvutvikling, paranormale evner og kontakt med åndsvesener, har brakt dette området inn i offentlighetens synsfelt. Mange har kommet på banen med alt fra moderate til så kraftige meninger at nettsteder som dette kanskje bør følge sigaretteskenes skjebne og merkes med advarsler?
Les mer
 
Var Jesus astrolog?
Det er mye astrologi i Bibelen for den som ser godt nok etter. De tre vise menn som fulgte Betlehemstjernen var astronomer og stjernetydere fra Babylon, eller hva vi i dag vil kalle astrologer. Hver gang tallet 12 dukker opp, som Jakobs 12 sønner, Israels 12 stammer og Jesus 12 disipler er dette muligens også en henvisning til de samme antall stjernetegn som vi finner i astrologien?
Les mer
 
Ja, det finnes en kur mot kreft
Det var en gang en molbo som lette etter husnøkkelen sin under en lyktestolpe. Selv om han hadde mistet den et helt annet sted, foretrakk han likevel å lete der det var mest lys. Slik er det også med dem som vil ha en kur mot kreft, og tror at bare vi pumper nok penger inn i forskning skal vi nok finne nøkkelen til slutt. Kreft var tidligere en alderdomssykdom og en relativt sjelden sykdom. I dag rammes selv barn, og kreft i ulike former er i ferd med å innta epidemiske proporsjoner. Så mye som en tredjedel av befolkningen kan før eller senere belage seg på å få en kreftdiagnos
Les mer
 
Avspennings CD
Avspenning er mer enn å koble av, men å følge en teknikk som fremkaller fysiologiske avspennings- reaksjoner. Dette har en rekke dokumentarbare virkninger; som lavere blodtrykk, styrket immunforsvar, bedre søvn, mer overskudd i hverdagen m.m.
Les mer
 
Meditasjons CD
Meditasjon er en metode til avspenning, indre ro, klarhet og mental styrke. Å meditere er like lett som å jogge. Det er en form for mental jogging. Her lærer du hvordan.
Les mer
 
Astrologi og selvutvikling
Astrologi er et språk og et verktøy til å forstå deg selv, og verden vi lever i på en unik måte. Med denne innførings- boken lærer du hele grunnlaget av tegn, planeter, hus og aspekter og hvordan du setter det sammen til å kunne tolke horoskoper. Dette er en begynnerbok, men tar deg et langt skritt videre også til videregående teknikker som transitter, progresjoner, parhoroskoper m.m.
Les mer
 
Ny- og fullmånemeditasjon
Ny- og fullmåne har tradisjonelt vært brukt til viktige tider for indre fordypelse. Mens fullmånen åpner opp for følelsene, intuisjon og indre viten, er nymånen mer fokusert, handlingsorientert og sentrerende. To meditasjoner, med varm, fordypende bakgrunnsmuskk, veileder deg gjennom disse to landskapene i den indre verden.
Les mer
 

AKTUELT

ALTERNATIVMESSEN i Stavanger 24.-26.september 2010
Et bredt spekter med informasjon og tilbud innen naturmedisin, kosthold, selvutvikling, miljø, politikk, livssyn og religion. Messen består av utstillere, foredrag og kulturelle innslag. Sted; Folkets Hus, Stavanger.
Mer info
PEACE PILGRIM: Trinn mot indre fred
Harmoniske livsprinsipper. Et lite hefte som inneholder kjernen av åndelig søken og et harmonisk liv. Det er trykket i flere millioner eksemplarer og fås gratis Bestill her.
Les mer om Peace Pilgrim


Ny- og fullmånemeditasjon

To meditasjoner hvor musikk og instruksjoner veileder deg gjennom en dyp opplevelse i overensstemmelse med energiene ved ny- og fullmåne. Nymånen er starten på en syklus og har karakter av selvstendighet, inspirasjon og motivasjon på å nå dine mål. Ved fullmånen når syklusen sitt høydepunkt og er en feiring og større åpning mot andre, verden og høyere inspirasjon.

Les mer