hem

SÖK PÅ SFBOK.SE

SCIENCE FICTION BOKHANDELN

KONTAKTINFORMATION
Stockholm tel: 08 - 21 50 52    fragor@sfbok.se
Göteborg tel: 031 - 13 06 70    goteborg@sfbok.se
Malmö tel: 040 - 23 05 20   malmo@sfbok.se
Postorder tel: 08 - 440 00 66   post@sfbok.se
Organisationsnummer: 556389-7478

Science Fiction Bokhandeln började som ett hobbyprojekt i Stockholm. Som namnet antyder låg tyngdvikten från början på science fiction, men vi utvidgade snart sortimentet till att omfatta fantasy och skräck. Vi säljer fortfarande böcker och filmer med anknytning till science fiction, fantasy och skräck. Dessutom har vi ett stort sortiment av manga och västerländska tecknade serier på svenska och engelska. På senare år har vi utökat spelsortimentet. Vi har rollspel, brädspel, Warhammer och andra figurspel i Stockholmsbutiken. Butikerna i Malmö och Göteborg har ett mindre omfattande spelsortiment och inga Warhammer-produkter.

STOCKHOLMSBUTIKEN

Stockholmsbutiken är äldst och störst. Vi är drygt 20 anställda och e-handeln är placerad i Stockholm. Här har vi det mest fullständiga sortimentet. I kassan i Stockholm träffar du ofta Maths Claesson, en av bokhandelns grundare, som syns på bilden här närmast till höger. Vi är ett helt gäng som sitter en trappa upp och jobbar med beställningar och planering. Frågar du i kassan eller ringer oss på 08-21 50 52 kan vi nästan alltid hitta någon i huset som vet besked om just det du vill veta.

Öppettider i Stockholm
Måndag - fredag 10-19  Lördag 10-17 Söndag 12-17
(se hemsidans framsida för avvikelser vid helger)

Butiken ligger på Västerlånggatan 48 i Gamla Stan i Stockholm. Enklast tar du dig dit genom att åka till T-bana Gamla Stan. Vid stationen följer du skyltarna mot Gamla Stan. Vid utgången (rakt fram) börjar Schönfeldts Gränd. Följ den tills den slutar vid Stora Nygatan, ta till höger där och gå tills du når Tyska Brinken. Gå uppför backen till vänster, så når du Västerlånggatan. Vi är den andra butiken från hörnet till vänster, intill Indiska.

GÖTEBORGSBUTIKEN

SF-Bokhandeln i Göteborg startade sommaren 2001 i en källarlokal i centrala stan. Butiken var byggd i L-form, och vi vande oss snart vid att höra ett "ohh" när kunderna rundade hörnet och fick syn på huvuddelen av butiken. Ett par år senare var det väldigt trångt och dags att expandera. Vi hittade nya större lokaler intill Kompasser och fick på nytt höra kunder utbrista "Jag vill bo här". Då känner man att man gör något rätt. Så kom in och trivs du med!

På bilden till höger syns Glenn Petersen, som har varit med från början i Göteborg och har huvudansvar för butiken. Johan Frick, den bästa person man kan hitta om man vill ha tips på riktigt bra sf, har också funnits med från början.

Öppettider i Göteborg
Måndag - fredag 10-19  Lördag 10-17  Söndag 12-16
(se hemsidans framsida för avvikelser vid helger)

SF-Bokhandeln i Göteborg ligger på Östra Larmgatan 16.

MALMÖBUTIKEN

Sedan oktober 2007 har kedjans yngsta och snyggaste butik legat i Malmö. Här finns hyllor i svart och guld, fyllda med sf, fantsy, skräck, serier och filmer - för att inte tala om Malmös största utbud av manga! Här är "nörd" ett honnörsord och personalen uppskattar livliga diskussioner om allt, mer eller mindre obskyrt, rörande sortimentet. Och vi nöjer oss inte med att sprida budskapet personligen. Vi har också koloniserat blogosfärden på http://sfbokhandelnmalmo.blogspot.com.

På bilden till höger syns vår tappra besättning i Malmö: Johan Broman, Lina Johansson och sen Nene Ormes och Karin Waller..

Öppettider i Malmö
Måndag - fredag 10-18.30  Lördag 10-16  Söndag stängt
(se hemsidans framsida för avvikelser vid helger)

Malmöbutiken ligger ett stenkast från Södra Förstadsgatan, i korsningen Davidhallsgatan-Storgatan.

Västerlånggatan 48, Stockholm
Postadress: Box 2300 103 17 Stockholm
E-mail: fragor@sfbok.se  Tel: 08/21 50 52

Göteborgsbutiken
Östra larmgatan 16, Göteborg
E-mail: goteborg@sfbok.se  Tel: 031/13 06 70

Malmöbutiken
Storgatan 41, Malmö
E-mail: malmo@sfbok.se  Tel: 040/23 05 20

SF-Bokhandelns organisationsnummer är 556389-7478. Se sidan för postorder för information om köpvillkor och ångerrätt.

Till varukorgen Logga in Gå till kassan för nätbutiken Böcker Spel Böcker baserade på spel Film & tv-serier på dvd Anime på dvd Manga - tecknat från Japan och Korea Comics - tecknade serier (ej manga) Prylar och konst Nyinkomna titlar Förboka och bevaka kommande titlar Artiklar och tips Hem