Matti Aho aloitti Eviran pääjohtajana

02.05.2012 08:41

Matti Aho on tänään aloittanut työnsä Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran pääjohtajana. Aho on nimitetty tehtävään ajalle 1.5.2012–30.4.2019. Aho siirtyy Eviraan maa- ja metsätalousministeriöstä, jossa hän on toiminut osastopäällikkönä sekä Suomen eläinlääkintöpäällikkönä viimeiset 10 vuotta.

Aho aloittaa tehtävänsä innolla ja toiveikkain mielin.

”Eviralla on keskeinen rooli elintarviketurvallisuuden varmistajana, mutta pelkin viranomaistoimin tätä työtä ei saada tehdyksi. Koen tärkeäksi, että asiakkaamme ja sidosryhmämme ovat selvillä tavoitteistamme ja ovat valmiita työskentelemään yhdessä kanssamme niiden edistämiseksi. Vuoropuhelu kuluttajien ja tavallisten kansalaisten kanssa on yksi haastavista tehtävistäni, korkea luottamustaso on ansaittava myös tulevaisuudessa”, pohtii Aho tehtäväänsä pääjohtajana.

Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran päämääränä on varmistaa elintarvikkeiden turvallisuutta ja laatua sekä kasvien ja eläinten terveyttä. Virastolla on yhdeksän aluetoimipaikkaa eri puolilla Suomea. Lisäksi Eviran lihantarkastushenkilöstöä työskentelee teurastamoissa kuudellatoista paikkakunnalla. Henkilöstöä Evirassa on yhteensä noin 700.

Linkki mediapalveluun, jossa valokuvia median käyttöön.

Lisätietoja:
Pääjohtaja Matti Aho, p. 040 516 9857

Jaa Tulosta

Anna palautetta tästä sivusta

Anna palautetta tästä sivusta

Auta meitä kehittämään Evira.fi-sivustoa! Kerro meille, jos teksti ei tällä sivulla ole riittävän selkeätä, jos siitä puuttuu mielestäsi jotain oleellista tai jos sen ajantasaisuudessa on toivomisen varaa.

Eviran toimintaan liittyvää palautetta voit antaa erillisellä Palautelomakkeella

Lomakkeen kentät ovat pakollisia

Olet tässä: Etusivu > Evira >  Ajankohtaista