За нас

История

"Logicam Group България" ООД от 1998г. е официален представител на италианските фирми  "Logicam Group" Srl.  и Tecnosole Snc , производители на висококачествени  соларни апарати в съответствие с всички Европейски Директиви.

"Logicam Group" - Италия е създадена през 1983г. в Лодивекио, на около 30км. югоизточно от Милано. Простира се на площ от 10 000м² производствена и търговска площ. Влизайки във фабриката Вие попадате по-скоро в една галерия от идеи, които предприемачът - бащата основател Джан Карло Томасия е замислил и развива заедно със собственото си семейство и целия екип от професионалисти. Провокация за фирмата е да събере в едно цяло строгостта на технологията с гъвкавостта на новаторстовото. Непрекъснатото търсене на нови виждания е в основата на фирмената традиция.Logicam Group Srl е лидер в производството на вертикални солариуми от отворен тип .

Tecnosole Snc е създадена през 2000г поставяйки си  за цел създаване  на високотехнологични и иновационни солариуми. Млада и динамична компания, с особено внимание  към тенденциите пазара  и заволяване нуждите на клиентите Tecnosole днес е лидер в соларния сектор благодариение и на отличаващия се дизайн на соларните апарати.