BLA-BLA  »  EXCLUSIVES  »  GOSSIP  »  ΕΛΛΑΔΑΣ  »  ΚΥΠΡΟΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!Γιώργος Περρής:Ο γαλλικός δίσκος,οι πίστες που δεν εμφανίζεται και το lifestyle που δεν επιδίωξε ποτέ!

26, March 2012 - 22:57

 

Ο Γιώργος Περρής σε ηλικία είκοσι εννέα ετών,έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μεγάλο καλλιτέχνη και έχει καταφέρει πράγματα τα οποίοι  λίγοι μπορούν και προσπαθούν μια ολόκληρη ζωή.

Ο γνωστός τραγουδιστής με όπλο την μοναδική φωνή του έκτισε μια καριέρα με διεθνή εκτόπισμα.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών συνεργάζεται με τον σπουδαίο Μίμη Πλέσσα και αυτή ήταν μόνο η αρχή.Ακολουθούν συνεργασίες με τους:Γιάννη Σπανό,Ελένη Δήμου,Ελένη Βιτάλη,Στέφανο Κορκολή αλλά και με την καταξιωμένη ντίβα διεθνών Lara Fabian και όχι μόνο φυσικά.

Ο Γιώργος Περρής μίλησε στο Onlycy.com και τον Μιχάλη Σταύρου για τον Γαλλικό δίσκο του που σύντομα θα κυκλοφορήσει,για την επερχόμενη εμφάνιση του στην Κύπρο,για τις πίστες στην Ελλάδα που επέλεξε να απέχει  και την οικονομική κρίση .

Είναι ένας τραγουδιστής χαμηλών τόνων που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με σκάνδαλα για την προσωπική του ζωή όπως γίνεται κατά κόρων και είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα. Τον  πειράζει που τα ΜΜΕ πιθανός  δίνουν σημασία, π.χ στον έρωτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια και λιγότερο στο ότι  ένα παιδί που κάνει σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, με μεγάλους καλλιτέχνες κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, δεν έχει την προβολή που θα του άξιζε; Τελικά για άλλη μια φορά ισχύει το  ”η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”;

Ο Γιώργος Περρής ανοίγει την καρδιά του!

Ετοιμάζεις δυναμικό comback στην δισκογραφία και μάλιστα με Γαλλικό δίσκο, όπου πολύ σύντομα θα έχουμε την χαρά να τον ακούσουμε! Μίλησε μου για το πως προέκυψε αυτό. Η μητέρα σου και συγγραφέας Ζοέλ Λοπινό κατάγεται από την Γαλλία και έτσι οι πρώτες σου λέξεις ήταν στα γαλλικά. Ήταν ένα όνειρο ζωής αυτός ο δίσκος;


Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, το όνειρό μου ήταν πάντα να μπορώ να τραγουδάω.. Αυτό που επιθυμούσα ακόμη περισσότερο ήταν να μπορώ να ταξιδεύω και να τραγουδώ σε διάφορες γλώσσες.. Με τα Γαλλικά φυσικά έχω ιδιαίτερη σχέση καθώς είναι η γλώσσα που νανούρισε όλα μου τα παιδικά χρόνια, μέσα από την μητέρα μου. Επομένως αυτός ο δίσκος ήταν όντως ένα παιδικό όνειρο. Προέκυψε όπως προκύπτουν μερικές από τις ομορφότερες εκπλήξεις της ζωής : τυχαία! Πριν από 4 χρόνια, ένας πολύ σημαντικός γαλλόφωνος στιχουργός έπεσε τυχαία πάνω στη σελίδα μου στο myspace και μου έγραψε ένα μήνυμα λέγοντάς μου πως αν ποτέ ήθελα να κάνω δίσκο στα γαλλικά, θα έγραφε ο ίδιος για μένα. Έτσι ξεκίνησε η περιπέτεια αυτού του δίσκου η οποία κράτησε στο σύνολο πάνω από 3 χρόνια, με αμέτρητες ηχογραφήσεις, ταξίδια αλλά πάνω απ’όλα ενθουσιασμό! Είμαι πραγματικά περήφανος γι’αυτο το άλμπουμ καθώς μου έχουν γράψει τραγούδια πολλοί σπουδαίοι δημιουργοί οι οποίοι έχουν γράψει για μερικούς από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές του κόσμου (Celine Dion, Josh Groban, Sarah Brightman κλπ). Αλλά αυτό που γεμίζει το πρόσωπό μου με ένα τεράστιο χαμόγελο, είναι το γεγονός ότι στο δίσκο έχουμε ένα ντουέτο με ένα από τα ινδάλματά μου –αλλά και μία σπουδαία φίλη– την Lara Fabian. Όπως καταλαβαίνετε ανυπομονώ να έρθει ο Απρίλιος και η κυκλοφορία του δίσκου!!

Είσαι ένας τραγουδιστής που έχει εγκαταλείψει αυτό που λέμε πίστα στην Ελλάδα και κάνεις  περιοδείες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, η Λάρα Φαμπιάν, η Ντέμπορα Μάγιερς κυρίως στο εξωτερικό. Εν όψει της οικονομικής κρίσης, στην Ελλάδα οι περισσότεροι τραγουδιστές παρακαλάνε να έχουν προτάσεις για να τραγουδούν σε κάποια πίστα. Παρόλα αυτά εσύ πήρες από νωρίς το ρίσκο, συνειδητά εγκατέλειψες αυτού του είδους την διασκέδαση και κάνεις ποιοτικές δουλειές και όχι αρπαχτές… Πόσο σε έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση συνάμα με αυτή σου την απόφαση και πόσο ναι η όχι σε δικαίωσε όσο αφορά σε επαγγελματικό εκτόπισμα;


Η αλήθεια είναι πως ουδέποτε εμφανίστηκα σε πίστες. Στο ξεκίνημά μου, όταν είχε βγει ο πρώτο μου δίσκος, είχα κάνει αρκετές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές, αλλά ποτέ σε αυτό που αποκαλούμε “πίστα”. Δεν αισθάνομαι άνετα να τραγουδώ σε τέτοιους χώρους, δεν τους σνομπάρω ούτε τους υποτιμώ, απλώς δεν είναι κάτι που ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου αλλά ούτε και κάτι που θα μπορούσα να υποστηρίξω. Άλλωστε ήμουν πάντα περισσότερο υπέρ της ψυχαγωγίας, παρά της δισκέδασης. Η κρίση φυσικά και με έχει επηρρεάσει, όπως τον καθένα μας άλλωστε, αλλά όσο η συνείδησή μου είναι καθαρή σαν τον ουρανό απέναντι σε αυτό που κάνω, τότε δεν έχω να φοβάμαι τίποτα.

Πόσο τυχερός αισθάνεσαι που σε νεαρή ηλικία έχεις κάνει συνεργασίες με τον Μίμη Πλέσσα, τον Στέφανο Κορκολή, την Ελένη Βιτάλη, και τους : Lara Fabian, Lucio Dalla, Justin Hayward, Madeleine Peyroux, Alessandro Safina, Steve Balsamo, Frances Ruffelle, Deborah Myers, Giorgia  Fumanti, Μάριο Φραγκούλη και τόσους άλλους καλλιτέχνες και μάλιστα οι περισσότεροι με διεθνή εμβέλεια;


Νιώθω πραγματικά βαθειά τυχερός.. Το να συναντάς ανθρώπους τόσο σημαντικούς και να μπορείς να βρίσκεσαι στο πλάι τους επί σκηνής, είναι πραγματικά ένα τεράστιο σχολείο, αλλά και μία ευλογία –ειδικά για έναν νέο καλλιτέχνη. Πάντα παρατηρώ τον κάθε καλλιτέχνη με τον οποίο συνεργάζομαι και προσπαθώ να μάθω, να καταλάβω τι είναι αυτό που τον κάνει σπουδαίο. Αυτό που μπορώ με βεβαιότητα να σας πω, είναι ότι όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό : την αλήθεια απέναντι στην τέχνη τους, αλλά και την πραγματική γενναιοδωρία.

Πως είναι να τραγουδάς στο Παρίσι κάθε βράδυ και να σε παρακολουθούν 10.000 άνθρωποι, ανάμεσα τους η Νάνα Μούσχουρη και ο Charles Aznavour; 


Οι συναυλίες αυτές στις οποίες αναφέρεσαι ήταν στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής περιοδείας της Lara Fabian στην οποία συμμετείχα… Ήταν πραγματικά μία πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα, δεν είχα ξαναδεί ποτέ τόσο μεγάλο κοινό. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε.. Η περιοδεία με μία από τις πιο αγαπημένες μου τραγουδίστριες, το κοινό που με αγκάλιασε τόσο θερμά, αλλά και φυσικά στο τέλος όταν συνάντησα τον μύθο Charles Aznavour. Για την Νάνα Μούσχουρη μου είναι αδύνατο να σας περιγράψω τη χαρά μου, καθώς από παιδί ήταν το ίνδαλμά μου.

Είσαι ένας τραγουδιστής χαμηλών τόνων που δεν έχεις απασχολήσει ποτέ τα ΜΜΕ με σκάνδαλα για την προσωπική σου ζωή όπως γίνεται κατά κόρων και είναι ένα συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα. Σε πειράζει που τα ΜΜΕ πιθανός  δίνουν σημασία, π.χ στον έρωτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη με την Ζέτα Μακρυπούλια και λιγότερο στο ότι εσύ ένα παιδί που κάνει σπουδαία πράγματα στο εξωτερικό, με μεγάλους καλλιτέχνες κάνοντας υπερήφανη την Ελλάδα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, δεν έχεις την προβολή που θα σου άξιζε; Τελικά για άλλη μια φορά ισχύει το  ”η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της”;


Στα 18 μου, ο Μίμης Πλέσσας με είχε συμβουλεύσει πάντα να κυνηγάω τα αργά αλλά σταθερά βήματα, διότι μόνο έτσι το κοινό θα με σεβαστεί και θα με αγαπήσει πραγματικά. Σίγουρα δεν επιδιώκω να προβάλλω την προσωπική μου ζωή, άλλωστε δεν νομίζω πως ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον κόσμο. Πικρία δεν έχω απέναντι στα ΜΜΕ. Είμαι άλλωστε πολύ νέος ακόμη κι έχω πολύ χρόνο μπροστά μου. Είμαι σίγουρος πως όταν έρθει η ώρα θα με ανακαλύψουν όπως πρέπει. “Αργά, αλλά στην ώρα του”, όπως έλεγε και ο Λόρκα.


Με όλο αυτό το βαρυφορτωμένο σου πρόγραμμα υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή;


Σαφώς και πάντα υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή. Άλλωστε, εάν σαν άνθρωπος δεν είμαι ζωντανός, τότε θα στερέψει και το τραγούδι μου από συναίσθημα. Σαφώς και υπάρχουν περίοδοι όπου περιορίζεται πάρα πολύ ο ελεύθερος μου χρόνος και δεν προλαβαίνω να δω κανέναν δικό μου άνθρωπο, αλλά οι πραγματικοί μου φίλοι με καταλαβαίνουν και δεν παραπονιούνται. Ξέρουν με πόση θέληση και ενθουσιασμό ζω τη ζωή μου και πόσο αφοσιωμένος είμαι σε αυτό που κάνω.

Τι απολαμβάνεις να κάνεις στον ελεύθερο σου χρόνο;


Συνήθως προσπαθώ να αναπληρώσω τον χαμένο χρόνο στους αγαπημένους μου ανθρώπους, ειδικά στην οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πολλές φορές μπορεί να λείπω για 2-3 μήνες οπότε στην επιστροφή μαζευόμαστε όλοι στο σπίτι, μαγειρεύω τεράστια γεύματα και τρώμε όλοι γελώντας. Κάτι σαν τα υπέροχα οικογενειακά Κυριακάτικα τραπέζια των παιδικών μας χρόνων.. Μου αρέσει πολύ να πηγαίνω στη θάλασσα, σ’αυτο το στοιχείο της φύσης που με συναρπάζει τόσο.. Μ’αρέσει να την περιεργάζομαι, να την ακούω. Άλλες φορές, απλά επιλέγω να μένω μόνος, να απολαμβάνω την ησυχία και την ζεστασιά του σπιτιού μου.

Δεδομένης της δύσκολης έως τραγικής κατάστασης που βρίσκεται η Ελλάδα,σκέφτηκες ποτέ  το ενδεχόμενο να ζήσεις για πάντα στο εξωτερικό;


Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Ελλάδα. Την χώρα μου την αγαπώ και την έχω ανάγκη. Σίγουρα περνάω μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό, πολλές φορές λείπω για ολόκληρους μήνες, αλλά πάντα νιώθω την ανάγκη να επιστρέφω στον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας.

giorgos perris

Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια. Πέρα από την κυκλοφορία του γαλλικού δίσκου σου αρχής γενομένου από τον Καναδά;


Κατ’αρχάς, στις 29 Μαρτίου θα εμφανιστώ στην Λευκωσία, στο θέατρο Παλλάς, στα πλαίσια των εορτασμών της Γαλλοφωνίας. Αμέσως μετά θα ταξιδέψω στην Washington για μία συναυλία τον Απρίλιο, ενώ στα τέλη του μηνός θα βρίσκομαι στον Καναδά για την προώθηση του γαλλικού μου δίσκου που θα κυκλοφορεί τότε. Τον Ιούνιο θα πραγματοποιήσω δύο συναυλίες στον Καναδά με συμφωνική ορχήστρα και έναν από τους σημαντικότερους Καναδούς συνθέτες, τον Stephan Moccio. Ταυτόχρονα, είμαι πολύ ενθουσιασμένος καθώς αυτό τον καιρό ολοκληρώνω έναν καινούργιο live δίσκο που θα κυκλοφορήσει λίγο αργότερα. Νιώθω απίστευτα τυχερός, καθώς την καλλιτεχνική επιμέλεια και παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει η σπουδαία Άλκηστις Πρωτοψάλτη… Είναι απίστευτη τύχη για έναν νέο καλλιτέχνη να έχει την βοήθεια και την συμπαράσταση ενός τόσο σημαντικού ανθρώπου.. Την αγαπώ και αισθάνομαι πραγματικά τιμημένος που μου δίνεται η ευκαιρία να μαθαίνω από εκείνη.

 

Κλείνοντας αυτή την κουβέντα θα ήθελα, ως ένας νέος άνθρωπος που με πείσμα, σκληρή δουλειά και αγώνα κατάφερες όλα αυτά που έκανες στην μέχρι τώρα καριέρα σου, το δικό σου μήνυμα προς τους νέους, που με όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, έχουν χάσει την αισιοδοξία τους, την θέληση για δημιουργία.


Ο Νίκος Καζαντζάκης έλεγε στην «Ασκητική», «Να βλέπεις την άβυσσο μπροστά σου και να μην τρομάζεις». Νομίζω πως αυτή τη φράση θα έπρεπε να έχουμε όλοι στο νου μας. Τώρα είναι περίοδος ανασυγκρότησης και θάρρους. Είναι η ευκαιρία που έχουμε να διώξουμε οποιονδήποτε φόβο και με αξιοπρέπεια και σεβασμό να χτίσουμε το οικοδόμημα από την αρχή. Η αισιοδοξία είναι στάση ζωής και όχι περίσταση.. θέλει τόλμη. Θα έλεγα λοιπόν στους νέους να μην φοβούνται και να στήσουν το παρόν και το μέλλον τους ακριβώς όπως το ονειρεύονται, με σύντροφο ένα δυνατό χαμόγελο!ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ --> BLA-BLA

lohan mum

Μητέρα γνωστής ηθοποιoύ έκανε άσεμνη χειρονομία σε ζωντανή εκπομπή! ΒΙΝΤΕΟ

Και τα δύο μεσαία της δάχτυλα σήκωσε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης η μητέρα της γνωστής ηθοποιού η οποία κατηγορείται για ...
ntalaras

Δεν έδωσαν βίζα στον Νταλάρα και ακυρώθηκε η συναυλία του με το Λιβανελί

  Με τίτλο «Μήπως η συναυλία σκάλωσε στη θεώρηση;» η τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ» γράφει σημερα ότι ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Τούρκου καλλιτέχνη ...
kate gimni

Δικαιώθηκε η K. Middleton! Το δικαστήριο απαγορεύει την αναδημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών στη Γαλλία

Δικαιώθηκε τελικά  η Kate Middleton, μετά το σκάνδαλο με τις toplessφωτογραφίες από τις διακοπές της με τον William που έκαναν το γύρο του κόσμου. ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ --> EXCLUSIVES

NATASA1

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στην Κύπρο με νέο αμόρε; Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ!

Στην Κύπρο βρέθηκε πριν λίγες μέρες  Νατάσα Θεοδωρίδου.    Η  γνωστή τραγουδίστρια θεάθηκε να διασκεδάζει  την Πέμπτη το βράδυ σε γνωστό κεντρικό  club της ...
P4140723 (2)

Ο λαμπερός γάμος της Χριστίνας Δημητρίου και του Χάρη Μιχαήλ!Δείτε φωτογραφίες

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν πριν λίγες ώρες, η Χριστίνα Δημητρίου  και ο Χάρης Μιχαήλ! Η λαμπερή παρουσιάστρια -κοσμικογράφος και ο  αγαπημένος ...
GIORGOS PERRIS

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!Γιώργος Περρής:Ο γαλλικός δίσκος,οι πίστες που δεν εμφανίζεται και το lifestyle που δεν επιδίωξε ποτέ!

  Ο Γιώργος Περρής σε ηλικία είκοσι εννέα ετών,έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μεγάλο καλλιτέχνη και έχει καταφέρει πράγματα τα οποίοι  λίγοι ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ --> GOSSIP

lohan mum

Μητέρα γνωστής ηθοποιoύ έκανε άσεμνη χειρονομία σε ζωντανή εκπομπή! ΒΙΝΤΕΟ

Και τα δύο μεσαία της δάχτυλα σήκωσε κατά την διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης η μητέρα της γνωστής ηθοποιού η οποία κατηγορείται για ...
ntalaras

Δεν έδωσαν βίζα στον Νταλάρα και ακυρώθηκε η συναυλία του με το Λιβανελί

  Με τίτλο «Μήπως η συναυλία σκάλωσε στη θεώρηση;» η τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ» γράφει σημερα ότι ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Τούρκου καλλιτέχνη ...
kate gimni

Δικαιώθηκε η K. Middleton! Το δικαστήριο απαγορεύει την αναδημοσίευση των γυμνών φωτογραφιών στη Γαλλία

Δικαιώθηκε τελικά  η Kate Middleton, μετά το σκάνδαλο με τις toplessφωτογραφίες από τις διακοπές της με τον William που έκαναν το γύρο του κόσμου. ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ --> ΕΛΛΑΔΑΣ

ntalaras

Δεν έδωσαν βίζα στον Νταλάρα και ακυρώθηκε η συναυλία του με το Λιβανελί

  Με τίτλο «Μήπως η συναυλία σκάλωσε στη θεώρηση;» η τουρκική εφημερίδα «Μιλλιέτ» γράφει σημερα ότι ακυρώθηκαν οι συναυλίες του Τούρκου καλλιτέχνη ...
tatiana

Τα νούμερα της τηλεθέασης της πρεμιέρας των εκπομπών του Star!

Χαμόγελα μοίρασε σήμερα το... ραβασάκι της AGB - Nielsen που κυκλοφόρησε από το πρωί στο Star ! Και αυτό γιατί; Γιατί ...
menegaki laxanika

Η Έλενη Μενεγάκη διαφημίζει κατεψυγμένα λαχανικά

Δείτε το βίντεο! Πριν από  20 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη στην αρχή της καριέρας της,ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, έκανε βίντεο κλίπ και διαφημίσεις. ...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ --> ΚΥΠΡΟΣ

dandoulaki-614x378

Ατύχημα και για την Κάτια Δανδουλάκη στην Κύπρο

Μετά τον εφιάλτη που έζησαν ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Άννα  Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και οι υπόλοιποι ηθοποιοί της παράστασης "Τη ...
mutsina oikonomakou

Η άρνηση Μουτσινά και Οικονομάκου σε Κύπριους δημοσιογράφους και ο τσαμπουκάς!!

O γνωστός δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης μέσα από το Nassos blog  εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του Νίκου Μουτσινά και της Αθηνάς ...
solomou

Η Μαρία Σολωμού στο Onlycycom :”Η τηλεόραση του σήμερα είναι σαν του χθες χωρίς τα σήριαλ”

  «Τα βαφτίσια» του  Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, πέρασαν και από την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας τους. Η Μαρία Σολωμού  πρωταγωνιστεί στην παράσταση και ...

CASTANIA

ΖΩΔΙΑ

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress