Nga blogu

Ja dhe rezultatet e votimeve te “Kenga Magjike 2012″.

No Comments

Votimet :

VEDAT  ADEMI 617
ELI FARA 587
ROZANA  RADI 552
ARDIAN  GAXHA 551
GRETA   KOCI 508
STINE 500
ELIZA HOXHA 480
KEJSI   TOLA 449
XHENSILA  MYRTEZAI 447
BOJKEN   LAKO 441
ANDOS 431
PIRRO   CAKO 426
ERA   RUSI 358
MATEUS  & XHESIKA 346
ERMAL   MAMAQI 340
REZARTA  SHKURTA 307
BLERTA    GACE 299