You Are Here: Home » Ekskluzive » Opinione

Opinion: Një Komb, Një Atdhe, Një Flamur

Shkruan: Gentian Rrugia Këto ditë një debat i pabesueshëm po ngjet. Dhe dëgjon ,të sulmohet nacionalizmi, apo ata që e mbështesin atë. Nacionalizmi juaj i’u kthye në bumerang, dëgjon të shprehen disa. E para dhe më kryesorja, është se ne jemi kombi më me panacionalizëm dhe më i shpërlari me globalizëm recetash. Jemi kombi ,që për arsye ambiciesh personale, në rastin që po flasim për sport, nxjerrim lojtar s ...

Read more

Opinion:11 shtator 2001 vs 11 shtator 2012

Shkruan: Petrit Osmani Luftë, vëllavrajse, gjak nëpër rrugët e Lucernit, këto ishin pritjet e para ndeshjes Zvicër- Shqipëri në bazë të disa komenteve edhe vrasje lojtarësh në “stilin kolumbian”. ...

Read more

Opinion: Me skandale drejt ”Londra 2012” !?

        Shkruan: Petrit Osmani   Pak ditë para fillimit të lojërave olimpike “Londra 2012”, sportistët shqiptarë janë nisur drejt Anglisë. Numri i pjesëmarrësve deri në momentet e nisjes ka qenë shumë konfuz, në fillim ishin 10, pastaj u bënë 12 por në Rinas ditën e mërkurë u nisën 11 sportistë që do ta përfaqësojnë Shqipërinë në këto lojra. Romela Begaj, Briken Calja, Daniel Godell ...

Read more

Spanja, ekipi më i mirë i historisë?

Asport | Gajtis Bejleri - Disa mund të preferojnë Brazilin tërheqës të vitit 1970, disa të tjerë Gjermaninë efektive të Beckenbauerit. Madje disa të tjerë mendojnë që Franca e Zidanit qëndronte më lart se të tjerat. Çeshtje shijesh. Por, kur vjen momenti që në diskutim përfshihen statistikat, mbetet pak vend për të dyshuar. ...

Read more

Opinion: “Dhurata” e Bekenbauerit për Din Zhegën

          Shkruan: Skender Temali   Ngjarja për të cilën do rrëfej nuk është e stisur. Ajo ka ndodhur dekada më parë dhe ka lidhje me njërin nga futbollistët më të shquar shqiptarë, Medin Zhegën, ish shokun tim të maturës. Në vitet 70’ të shekullit të kaluar punoja redaktor në Radio Shkodra. Bie zilja e telefonit në redaksi dhe zyra e kulturës së rrethit më ngarkon të shoqëroja ...

Read more

© 2012 - asport.info

Scroll to top