Thirty Seconds To Mars till Stora Scen!

Postad av:

De har över 100 miljoner Youtube-visningar, 40 miljoner Myspace-spelningar och 1 miljon fans på Facebook. Sedan bandet bildades 1998 i Kalifornien har de lagt stor vikt vid att kommunicera med och mot sin publik. De har bland annat vunnit ett MTV Video Music Award och tre MTV European Music Awards.

Den 19 juni kl. 20.00 möter de Sverigepubliken från Gröna Lunds Stora Scen.


Programchef Kenny Mattsson är nöjd:
– Thirty Seconds To Mars är ett av de mest önskade banden bland våra konsertgäster och vi lyckades boka upp deras enda Sveriespelning. Det känns riktigt kul att få ett så creddigt band som dem till Gröna Lund!

Datum: 19/6
Tid: 20:00
Plats: Stora Scen, Gröna Lund
Pris: 100 kr i entré (200 kr mellan kl 18.00-20.30) eller 220 kr för Gröna Kortet som ger fritt inträde till säsongens alla konserter.

Köp Gröna Kortet här>>

12 kommentarer Publicerat i Konserter | Taggar

|

12 Svar till Thirty Seconds To Mars till Stora Scen!

 1. Linus skriver:

  Jiipiiiieee!

 2. Albin skriver:

  WOOOOOOOO!!!!! 30 SEC NU JÄVLAR!!
  första kommentaren n1

 3. Albin skriver:

  Också han du före din jävel!!! ska aldrig mer dela IPadress me någon på arbetsplatsen!

 4. sara skriver:

  JAAAAAA!

 5. Shima skriver:

  FYFAN VA FINT!

 6. Josefin Berger skriver:

  AAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  JJJJJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 7. Zassa skriver:

  ÅÅÅÅÅÅ HALLELULJA!!!! ÄNTLIGEN!!!!

 8. Linda skriver:

  JAAA!!! :) ) Dette går jeg IKKE glipp av!

 9. Sofia skriver:

  Kan man inte köpa biljetter innan? Kommer bli kaos!!!

 10. mikka skriver:

  sitter och gråter,men känns konstigt kommer vara överfullt?
  för på gröna betalar man vi inträdet elr?:o

 11. echelonnn skriver:

  how much the ticket costs???

 12. Karmen skriver:

  Swedish Echelon!!!!

  I really want to go to that concert, but I don’t understand Swedish(I tried to switch that page to English but it didn’t work).
  Can you give some information: is it just a concert or is it at a festival or something like that? How much for the ticket? Is there pre-sale?

  PLEASE I’m waiting for your reply to here or to my email: ksinisalu@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Priset är hemma!

Postad av:


Den 14 november tog Gröna Lunds reklamfilm hem pris för bästa reklamfilm i en internationell reklamtävling för nöjesparker. Inte illa för att vara lilla Sverige och lilla Gröna Lund! Nu har det fina priset letat sig hem ända från andra sidan Atlanten. Visst är det fint vårt Brass Ring Award? =)

 

0 Kommentera Publicerat i Blandat | Taggar

|

Julen är här!

Postad av:

Efter månader av förberedelser är det äntligen dags för Tyrols Vilda Julbord. Vi kollade läget inför kvällens premiär och möttes av…lugn och harmoni.


På Tyrol är luften laddad. Alla sinnen är skärpta och vore det inte för att Agnes ”Release me” dundrar för fullt i högtalarna hade man kunnat höra en knappnål falla. Kanske med undantag för ett och annat skratt. För trots att det endast återstår timmar tills 200-talet smakupplevelser ska stå framdukade i ett julskrudat Tyrol är stämningen på topp och harmonin påtaglig.

Cirka 200 gäster väntas i kväll, en lagom mjukstart tycker kocken Johan som vittnar om att lugnet inte är en fasad, utan att allt verkligen är under kontroll.

Ute i restaurangen står servitrisen Elisabeth och stryker dukar. Det – och att klä in godisborden – är nästan det enda som återstår. Än så länge är det tystare än ett bibliotek men snart blandas gästernas sorl med julig musik. På fredag och lördag kommer en dj och drar upp feststämningen, och då blir det alltid dans framför varmrättsbordet, säger Elisabeth.

Snickaren Alastair är också här och kollar så att all dekoration är i sin ordning. Björnen som står uppe på en höjd är säkrad i väggen, julbocken hänger där den ska och det är endast en ljusslinga som saknas i ett träd. Han förklarar sig nöjd och kan bocka av allt på sin att-göra-lapp.


Utomhus doftar det av gran och snart även lingonglögg. Trots det jämngrå novembervädret är julstämningen påtaglig tack vare lappkåtor, hundratals lampor, julgransruskor, träddekorationer, havrekärvar och julblommor. Nu har julen kommit till Tyrol.

0 Kommentera Publicerat i Blandat | Taggar

Chokladbollsrullning

Postad av:

I köket är det full aktivitet redan nu inför alla föreberedelser för Tyrols Vilda Julbord. Igår kom turen till efterrättsbordet, eller mer specifikt chokladbollarna. På Tyrols Vilda Julbord görs nämligen alla chokladbollar från grunden och rullas för hand… alla 30.000 stycken… Det blir en och annan boll att rulla som ni förstår!

Dagen till ära får kockarna hjälp från Gröna Lunds medarbetare från bland annat HR-avdelningen, ekonomiavdelningen och ledningsgruppen. Nytt för i år är att det även kommer att serveras vaniljbollar på dessertbordet och självklart var vi ju bara tvungna att provsmaka dessa (ibland måste man ju ställa upp).

Jag kan avslöja att de var helt utsökta och smakar ungefär som mjuka vaniljdrömmar…Det blir svårt att hålla sig till julbordspremiären 22 november!

0 Kommentera Publicerat i Attraktioner | Taggar

|

Nu börjar bygget…

Postad av:

Om 157 dagar* öppnar Gröna Lund. Säsongens stora nyhet blir även en ovanligt fin födelsedagspresent i form av en ny attraktion. Vi firar nämligen 130 år och det ska inte gå obemärkt förbi :)

Vad det blir? Det får du veta i januari…

Psst, det är den 27 april 2013 som vi har premiär!

5 kommentarer Publicerat i Attraktioner | Taggar

|

Prisregn över Grönan

Postad av:

Gröna Lund visar återigen framfötterna i nationella och internationella tävlingar. Bara i höst har vi tilldelats en rad prestigefyllda priser. Och fler kan det bli!

I förra veckan var vår attraktionschef Peter Osbeck i Berlin med anledning av att Twister röstats fram som den tredje bästa träbana i Europa. Priset, European Star Award delas ut av tidningen Kirmes & Park Revue. I samma tävling kom Blå Tåget på femte plats i kategorin  ”Europe’s best attraction”

När den internationella nöjesparkstidningen Amusement Today’s läsare listar de bästa sjönära parkerna i hela världen, kommer Gröna Lund på en tredjeplats. Läsarna har dessutom röstat fram Lustiga Huset som den tredje bästa ”Funhouse/Walk-through attraction”.

Gröna Lunds reklamfilm har även blivit nominerad till ett Brass Ring Award för bästa TV-reklam. Brass Ring Award är ett pris som delas ut av IAAPA (International Association of Amusement Parks and Attractions) och är ett av nöjesparksbranschens mest prestigefyllda priser. I november vet vi vem som vinner, då prisutdelningen äger rum på den årliga IAAPA-tillställningen i Orlando, Florida.

Och som om det inte räckte med det har Rese- och turistnäringen nominerat Gröna Lund till en TRIP Award för bästa marknadsföring! Vi är mycket stolta.

0 Kommentera Publicerat i Blandat | Taggar

Säsongen i fina siffror

Postad av:

I juni 2012 regnade det 3,5 gånger mer än normalt, enligt SMHI. Men trots detta, och trots konkurrens från OS och EM i fotboll, kom hela hela 1 334 160 besökare till oss somras! Det är den tredje bästa besökssiffran genom tiderna på Gröna Lund. Hurra!

Dessutom kommer här lite roliga sifferfakta från säsongen:

Fastfood-toppen 2012
202 781 hamburgare
167 741 godisremmar (vilket blir 10,06 mil)
139 751 glasskulor
126 000 liter popcorn (vilket är ungefär 700 badkar av standardmodell)

Åk-toppen 2012
Totalt gjordes det fler än 9 miljoner åk i alla Gröna Lunds attraktioner över säsongen, alltså ungefär ett åk per invånare i Sverige.
Jetline – 759 552 åk
Lustiga Huset – 726 679 åk
Twister – 598 454 åk
Kvasten – 560 822 åk
Vilda Musen – 526 231 åk

1 kommentar Publicerat i Blandat | Taggar

Tack för 2012!

Postad av:

Igår stängde vi grindarna en sista gång för säsongen. Nu följer ett arbete av utvärdering innan vi börjar snickra på nästa säsong, då vi firar magiska 130 år!
Så det enda vi egentligen vill göra nu är att tacka. Tack för en fantastisk säsong! Vi hörs snart igen!

2 kommentarer Publicerat i Blandat | Taggar

The Hives

Postad av:

Vilket makalöst avslut på en helt fantastisk konsertsommar. The Hives levererade verkligen i galen världsklass och det gjorde även den tappra publiken som drog på sig sina färggladaste regnkläder, största leendet och gick ut i ösregnet för att applådera fram ett av världens bästa liveband.

Tack för i år. Nu laddar vi om inför 2013.

2 kommentarer Publicerat i Konserter | Taggar

|

HivesHivesHives!!!

Postad av:

20120922-110508.jpg

Igår fick jag en alldeles fantastisk present! Jag fick ta med mig en av mina bästa vänner upp på hyllan och titta på The Hives konserten!

Jag har tidigare inte lyssnat så mycket på The Hives, men jag ska genast börja med det! Jag har aldrig sett i hela mitt liv ett så bra live band! Vilken energi de hade på scen och publiken var inte sen med att hänga med! :)

Det var en sådan härlig stämning och superbra musik trots att regnet öste ner! Denna konsert är något som jag sent kommer att glömma! :D

Tusen tack till marknadsavdelningen för denna fantastiska upplevelse – den var i världsklass! :D

20120922-111151.jpg

0 Kommentera Publicerat i Blandat | Taggar

|

VD-Janne funderar…

Postad av:

Av och till har det pratats om att Djurgården ska få en tunnelbanestation. Den blå linjen ”stympades” på 70-talet i Kungsträdgården när resurserna tog slut och fick aldrig den tänkta utbyggnaden österut, men när tunnelbanan nu ska byggas ut till Nacka är en sträckning via Djurgården högaktuell.

DN presenterade härförleden några alternativa sträckningar av den framtida tunnelbanegrenen. Två av dessa gick över Djurgården. Igår skrev Alliansen i DN Stockholm att de vill undersöka ett förslag där man lägger en bilväg och t-bana i samma tunnel, vilket skulle göra både den planerade Österleden och tunnelbaneutbyggnaden till Nacka väsentligt billigare.

Det är knappt att man vågar tro att det är sant. Plötsligt pratar alla om att tunnelbanan kan gå till Djurgården. Sådana nyheter gläder nog inte bara en nöjesparks-vd, utan säkert de 15 miljoner som besöker Djurgården varje år.

Dock är det bäst att vara realistisk. Jag pratade med några politiker senast förra veckan och det finns många skäl som måste vägas in i ett sådant beslut. Till exempel att tunnelbanan i första hand ska dras genom områden med många bostäder.

Vi får helt enkelt se vad som händer. Men om några år kanske du kan ta ”berg- och dalbanan” till Grönan, som DN så vitsigt skriver.

0 Kommentera Publicerat i Blandat | Taggar