Wan Zack Haikal Terhangat di Pasaran?

on Friday, 7 December 2012



Sekarang ni nama Wan Zack Haikal tengah naik melambung-lambung,sampai
kat carian google dia la yang paling top ...Hamboi sampai camtu sekali penangan
dia ni..Kalau edisi lepas nama apek naik,sekarang  ni bagi peluang la kat orang lain
pulak..Tak gitu Apek?Buat Wan Zack Haikal,dah sedia ke nak jadi model iklan?
Ke nak terus buat wedding of the year terus..hihi..Kita tunggu jela nanti..
Yang penting jangan tak perform pulak masa lawan Thailand nanti...

      

wan zack haikal


Nak  tengok hangat tak hangat Wan Zack Haikal ni lepas berlangsungnya
Piala AFF ni..Jom usha gambar-gambar bawah ni..



                                                Sebelum perlawan bertemu Singapora...



                                                        Selepas mengalahkan Indonesia





Haa,nampak!tak nampak  lagi tekan gambar tu zoom 300 peratus terus..
Majoriti perempuan la tuhh..Lantak pi lahh..Jangan esok keluar metro
" wanita dicerai angkara Wan Zack Haikal" sudah.....aku tukang gelak jela
 time tuhhh...




                                          
Ranking: 5

{ 12 comments... read them below or add one }

Fendy said...

dalam blog aku pon keyword wan zack ni..haha..memg trend


7 December 2012 10:02
Mrs Velentine said...

dia mmg best..hehehe..folow sini...


7 December 2012 10:29
Anonymous said...

Ni nak kena tulis entri Pasal dia nie... Boleh naikkan traffik .. SEO tu... Hahaha


7 December 2012 11:43
fadzlun aqilah said...

hehe ... dye kan osemm.. :D haha..


7 December 2012 15:15
Warna Warni Kehidupan said...

haha menjadi sanjungan nampaknya.. salah sikit ni akan membawa kepada kutukan.. pape pun selamat berjuang harimau malaya..


7 December 2012 15:42
normala_ali said...

hahah memang skang nama dye tengah naek.. Alhamdulillah rezeki dye murah.. (^_^)


7 December 2012 16:19
Hidayah said...

hehe..
sbb apex dah tak available lagi...

:)


7 December 2012 22:17
Si Matatajam said...

Tengah hot n spicy Wan Zack skang ni


7 December 2012 23:20
Si Matatajam said...

Balas kunjungan dan follow sini... Salam kenal


7 December 2012 23:22
boni kacak said...

dah jadi fenomena baru dah dia ni..hehehe


8 December 2012 06:44
Syaifuddin Alias said...

dia injured takleh performed :D


8 December 2012 08:56
shasha yacob said...

hamboiii. boipreng aku lah. haha


9 December 2012 02:14

Post a Comment

 
© ... All Rights Reserved