74 entreprenörer som bloggar om sina webbprojekt

juli 28, 2011  |  Läsvärt, Övrigt
74 entreprenörer som bloggar om sina webbprojekt

Under den korta period sommaren når Sverige och vi får chans att spendera tid utomhus utan jackor så kan det vara svårt att motivera sig. Varför sitta framför en dator när du kan ligga ute och få en vacker solbränna? Botemedlet stavas inspiration och därför har jag samlat ihop en lista med 74 entreprenörer som bloggar om sina webbprojekt. Vad är mer inspirerande än att se andra tjäna pengar på internet?

Samtliga bloggar kommer från min dåligt sorterade RSS-läsare så om jag har missat någon får du gärna lämna en kommentar – föresten, lämna en kommentar oavsett!

Det som slår mig är att ingen i listan har samma för- och efternamn samt att väldigt få kvinnor bloggar om sina webbprojekt. Dela med dig till listan så att fler kan inspireras och förhoppningsvis får vi se fler entreprenörer som bloggar!

AFFILIATENÄTVERK: Mina favoriter

14 Comments


 1. Grym lista Stefan, de flesta kände jag till sedan tidigare men den verkar innehålla en hel del nya guldkorn också. :)

 2. Det här är inte bara en bra lista med intressanta bloggar, det är även ett fantastiskt länkbete. 74 garanterade inlänkar? ;)
  En hel del som jag har missat och får kolla upp, tack för tipsen!

 3. Denna lista tackar jag för, de flesta kommer nog så småningom även att ligga i min rss-läsare. Och jag kan verkligen hålla med dig om att den bästa inspiration och motivationskällan är att se andra tjäna pengar på internet, no doubt!

 4. Tack för tipset. Tycker det är kul att läsa fler inspirerande SEO/affiliate bloggar och dylikt. Dock finns det några på denna listan som inte skrivit på länge. Bard och Palm är två av dem iaf.

  Det är inte så kul att kolla tillbaka på gamla inlägg i arkiven hela tiden, känns ju inte fräscht. Har man en uppdaterad blogg som t.ex uppdateras var eller varannan dag så är det intressantare att kolla in. :)

 5. Tackar för omnämnandet. Blir helt klart tillbakalänk i min summering på fredagar om det bästa från den svenska bloggosfären inom SEO och affiliate.

 6. Vissa har dessa har inte uppdaterats på över två år, så tyvärr är inte lista så aktuell som man skulle önska. Det kanske finns någon som har tips på bloggar som inte nämnts här?

  • Min förhoppning är givetvis att de kommer börja blogga igen – det är trots allt både intressanta människor och projekt. Därför rensar jag aldrig bort bloggar från min RSS-läsare förrän domänen har gått ut.

 7. Tack för omnämningen!

  En bra lista. Hittade nya guldkorn!

  Kör hårt mannen!

  Har fått inspiration av dig!

 8. Man tackar så mycket Stefan.

 9. Jaha, se här så trevligt :)

  man tackar man tackar!

  Vänligen,
  Fredrik Näs

 10. Trevlig lista! Ska kolla in de jag missat.

 11. Vilken bra lista, får man gå igenom!

Trackbacks

 1. Entreprenörer om sina projekt | SuperAndy om effektivisering
 2. Jag – en kombinatör! | Blue Cow

Leave a Reply