Продукти Проектиране Услуги Помощ Референции Дистрибутори

Обзавеждане за баня

 

Обзавеждане за баня е ключова фраза, която може да има куп значения. Обзавеждането за баня може не само да изрази вашия личен стил, но също така да допринесе за вашето благосъстояние. Обзавеждането за банята в един дом е от огромно значение. Ако обмисляте нова баня или просто искате да подмените старото си обзавеждане за баня, помислете върху красивия вид, мислете, как ще изглежда новото обзавеждане за баня в новата ви баняGeberit и Hansgrohe ви дават възможността да се фокусирате върху красотата на вашата баня и да скриете всичко друго от погледа. Тук ще намерите интересни и модерни продукти за баня, както и много идеи как да постигнете мечтите за банята си - само с обзавеждането за баня от Geberit и Hansgrohe.  

 

Прекрасен начин да изразите себе си, а също така и да творите във вашия дом, ви дават нашите продукти за обзавеждане за баня. Решенията за баня, които ви се предлагат от лидерите в обзавеждането за баня, Geberit и Hansgrohe, могат не само да ви накарат да мечтаете за банята на мечтите си, но също така да я имате в дома си. Обзавеждането за баня, което ще намерите при нас е на най-високо ниво що се отнася за качество. Geberit и Hansgrohe ви предлагат обзавеждането за баня, което винаги сте мечтали да притежавате. Ако сте си представяли баня, която е хармонично проектирана спрямо личността ви то обзавеждането за баня, което ще намерите при нас е точно за вас. 

 

Geberit и Hansgrohe са динамично развиващи се компании, които предлагат най - качественото обзавеждане за баня в световен мащаб. Geberit и Hansgrohe предлагат канализационни и водопроводни системи (Geberit),обзавеждане за баня (Geberit и Hansgrohe) - вградени казанчета, бидета, структури за вграждане, смесители за мивка за баня, смесители с фотоклетка за баня, сифони за баня, линейни сифони за баня и др. - и аксесоари за баня (Hansgrohe) - душове за баня, смесители за баня, термостатни смесители за баня, душ системи за баня, душ пити за баня, невероятни и сложни комбинации за баня и още много продукти за баня и аксесоари за баня. Geberit и Hansgrohe Ви предлагат уникално обзавеждане за баня, което може да допадне и на най - взискателните вкусове.

 

Дизайнът е всичко за една баня и ние трябва да се съобразяваме с това. Непрекъснато променящите се тенденции в обзавеждането за баня са толкова динамични, че няма време за компромиси що се отнася до обзавеждането за баня. Перфекционизмът за банята е всичко. Качеството за банята е задължително. Луксът за банята е неизбежен с продуктите на Geberit и Hansgrohe за обзавеждане за баня. Ако можем да говорим за поетика за баня то определено Hansgrohe е брандът достоен за тази метафора. Изненадващите решения за баня съчетани с практичността и прецизността на изработка на продуктите за обзавеждане за баня на Немският лидер са синоним за качество за банята.

 

Детайлите в едно обзавеждане за баня са от основно значение. Когато говорим за банята ние трябва да знаем, че инвестициите там са в дългосрочен план и компомиси не се допускат. Неповторимите дизайни на Hansgrohe вдъхват на продуктите за баня живот и същност. Смесителите за баня, душовете и душ системите за баня, термостатните решения за баня, сифоните за баня, както и всичко останало се съчетава от самосебе си с вашия вкус и личност. 

 

Водени от грижата за водата, нашата мисия е да предлагаме на българския пазар продукти за лична хигиена за домакинствата и обществените заведения и промишлени системи за отвеждане на води, водопровод и канализация, с най - високо качество, произведени от лидерите в бранша, от заводи в Швейцария и Германия. Ние залагаме на продукти и услуги за баня, гарантиращи неповторимо удоволствие и ефективност при употреба, безпроблемна експлоатация на Вашето обзавеждане за баня за дълги години, подкрепена с гаранция на продуктите и деректна печалба за клиентите от икономия на вода. Нашето доказателство за качество сa продуктите на Geberit и Hansgrohe що се отнася до качеството на вашата баня. Съветът, който искаме да Ви дадем за вашата баня е да не правите компромиси. Мислете за банята като за най-хубавият и уютен къ във Вашия дом. Не мислете просто като за една баня, а като за една Баня с главно Б.

Услуги

  • Проектиране / Geberit Pluvia, HDPE, Mepla
  • Доставка и монтаж / структури за вграждане и системи Geberit
  • Доставка на обзавеждане за баня/ вградени казанчета, смесители, душове. Всичко за банята.
  • Сервиз и гаранция на продукти с марките Geberit и Hansgrohe.
  • Цени на предлагани услуги

Новини

Април, 2013
Промопакет за 379лв.
Разгледайте промоцията тук
Цялата новинаАприл, 2013
Тънкости и малки тайни в обзавеждането за баня
  Ето, че дойде време за последното интервю на тема обзавеждане за баня и какво е най-важното, което трябва да знаем при избора на елементи...
Цялата новинаАприл, 2013
Цветът на обзавеждането за баня
  В последната част от поредицата "Съвети за банята от Geberit, Hansgrohe и интериорно студио InDesign" ще погледнем върху това какви са цветовите...
Цялата новина

Последно в блога

RSS  Rss Feed From Unitrade
Проследете ни: