19.06.2013 kl. 11:00 af Nicolai Skovsgaard Tøfting. Foto: Niels Husted

Norsk profil holder håndboldpause

Den norske landsholdsspiller, Gøril Snorroeggen, der har spillet to et halvt år i Team Esbjerg meddeler nu, at hun sætter karrieren på pause.

Den dobbelte norske OL-guldvinder, verdensmester og europamester, Gøril Snorroeggen, indstiller indtil videre karrieren på topplan, når hun i aften har spillet sin sidste kamp for Team Esbjerg efter to en halv sæsoner i klubben.

 

Den 28-årige playmaker vil koncentrere sig om at færdiggøre sine medicinstudier, når hun vender hjem til Trondheim. Hun har meddelt sin tidligere klub, Byåsen, at hun i hvert fald i den kommende sæson ikke er til rådighed, og hun giver ikke nogen garantier for at genoptage karrieren.

 

- Jeg mangler et år at mit studium, og det ønsker jeg at give koncentrere mig om, når jeg vender hjem til Trondheim. Jeg har gennemført, hvad der svarer til et års studier, i løbet af to år på Syddansk Universitet, og jeg har været i praktik på Sydvestjysk Sygehus i Esbjerg. Uddannelserne er ikke helt ens i Danmark og Norge, hvor der er en mundtlig og skriftlig eksamen hvert år, men det er til at overvinde, siger Gøril Snorroeggen i en pressemeddelelse.

 

Gøril Snorroeggen spillede den foreløbig sidste af 102 landskampe for Norge mod Montenegro i august 2012, inden hun meldte fra til nationalholdet. Nu giver hun også klubhåndbold på topplan en pause på ubestemt tid. Hun ser tilbage på tiden i Team Esbjerg med stor glæde.

 

- Jeg har trivedes vældig godt, både på holdet og uden for håndboldbanen. Det var en udfordring at flytte til Danmark, men det har været en optur med mange sjove kampe for Team Esbjerg, siger Gøril Snorroeggen.

 

Hun danner par med Rosenborg-målmanden Alexander Lund Hansen, der i en periode spillede for danske OB, og parret forenes snart i Trondheim. 

SEKTION: NYT FRA HERRELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA DAMELIGAEN

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVISION - HERRER

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA 1. DIVION - DAMER

Vis valgte

SEKTION: NYT OM LANDSHOLDENE

Vis valgte

SEKTION: NYT FRA BUNDESLIGAEN

Vis valgte

SEKTION: EUROPÆISKE TURNERINGER

Vis valgte

SEKTION: SPILFORSLAG

Vis valgteDin stemme kan ikke registreres!

Du skal være logget ind på din brugerprofil, for at kunne deltage i denne afstemning.

Har du ikke en brugerprofil på HBOLD.dk, kan du oprette en ved et klikke her.