Svar
 
Trådverktøy
Gammel 4. november 2006, 20:24   #1
DonVito
DonVito's Avatar
 
Medlem siden: des 2005
Innlegg: 175 / KP: 758
Exclamation 2C-I solgt som speed!

Allright folkens!

Stoff: 2-ci (etter all sannsynlighet)
Mengde: 0.25g - 0.30g
Inntaksmåte: Intravenøs injeksjon (sprøyte)
Visdomsord: IKKE PRØV!

Alt er ikke alltid som man forventer her i verden, det er nå sikkert. La meg fortelle deg om en hendelse, 2 uker siden, som inntraff meg og en god kamerat.

Vi skulle handle "speed" av en bekjent rundt klokken 03:00 natt til lørdag 21 oktober om jeg husker riktig. Vi ankom stedet, og vedkommende som satt på "speeden" jeg skulle ha møtte meg i døra, med et veldig fjernt blikk. Det var tydelig at vedkommende hadde inntatt en større dose MDMA, GHB og gjerne en del beroligende tabletter tidligere på kvelden. Med andre ord, så vedkommende meget "stein" ut, og oppførte seg deretter.

Etter mye om og men, skulle han overrekke meg de to grammene med "speed" jeg skulle ha, inne i stua, hvor jeg og kompisen min satt utolmodig og ventet. Jeg fikk servert to poser, som angivelig inneholdt "speed" begge to, valgte ut en av de, og begynte straks å "mekke" opp to heftige skudd. Et til meg selv. Og et til kompisen min.

Etter noen minutter bar det inn på badet, for å sette skuddene, vi begge hadde ventet lenge på. Siden kompisen min ikke bruker sprøyter daglig, ønsket han at jeg skulle sette skuddet på ham. Det gjorde jeg.

Så var det min tur.

Jeg begynte å stikke i armen min, på jakt etter en samarbeidsvillig blodåre, og gjerne 10 sekunder etter jeg begynte å lete, så bingo. Der traff jeg. Smilte litt for meg selv i det sprøyta mi fyltes med blod og injeksjonen skulle til å begynne.

Jeg hadde mekka to usedvanlig kraftige skudd, siden det var lenge siden jeg hadde hatt sist, og vi var begge enige om at det var noe vi trengte.

I det jeg skal til å starte injeksjonen min, kaster jeg et blikk opp på ansitet til kompisen min som sitter rett ovenfor meg på baderomsgulvet. Han har nettopp fått sitt skudd. Jeg blir møtt av det "tommeste" blikket jeg noensinne har sett, og reagerer spontant med å spørre: "Går det bra?". Hans reaksjon var et raskt "Nei", etterfulgt av at han bøyde seg over toalettet og brakk seg.

Jeg tenkte ikke mer over det, siden det ofte er en vanlig reaksjon hos en person som gjerne ikke er så vandt til sprøyter. Jeg sa: "Åja, det er ikke farlig å spy litt, bare slapp av, det går bra".
Så bøyde jeg hodet mitt ned igjen, og satt skuddet på meg selv.

Neste øyeblikk føler jeg en plutselig, og uvanlig "ising" gjennom armen min. Og første tanke som treffer meg er :"Hva FAEN var DET for noe?!"
5 sekunder etterpå snur jeg hodet mot veggen, og plutselig begynner jeg å se en masse "streker". Som "støy" på en tv-skjerm.

Jeg forstår raskt at dette ikke var "speed", og reagerer spontant med å reise meg, og løpe inn i stua. Mens jeg løper inn, roper jeg igjen: "HVA FAEN har vi fått i oss?!?!"
I det jeg kommer inn i stua, og ser på de 4 personene så er der, forvandler plutselig samtlige seg om til dyr/monster.

Så sier det BANG!

Som et slag i trynet, maksimalt 10-15 sekunder etter injeksjonen forsvinner HELE verden for meg. Jeg kan ikke forklare det.

ALT blir flytende! Og fantasifigurer dukker opp foran meg, og forteller meg ting som: "Haha, der lurte vi deg. Det fantes ingen virkelighet allikevel. DU ER ALENE! DU ER ALENE!."

Det var helt forferdelig. Jeg husker følelsen. Følelsen av at jeg bare ville føle trygghet. Nesten som "trygt-hjemme-hos-mamma-følelsen." Men at jeg allikevel var nødt til å innse at den følelsen ikke fantes. For det fantes ingen virkelighet. Og siden det ikke fantes noen virkelighet, så gav jo alle fantasi-figurene faen. Og jeg husker jeg følte meg såååå alene.

Jeg husker også at "jeg", så opp på alle personer som noengang har gjort meg noe vondt. Plutselig begynte alle å rope: "oi oi oi oi oi". Og med det samme, var det som jeg falt bakover. Etter at jeg hadde falt, så ble jeg drept. Av flere tusen "metall-stenger" som skar seg gjennom hele meg som et egg i en eggskjærer.
Dette gjentok seg hvertfall 100 ganger, som jeg kan huske det.

Det var også ett tidspunkt der det kom en "fantasi-figur" og sa: "Se nå, nå forsvinner oksygenet". Og det gjorde det faen meg også. Sammen med resten av verden som bare var blitt en flytende, ubetydelig masse forsvant også oksygenet. Og jeg klarte ikke å puste.

Det er det jeg husker, sånn konkret, ifra den kvelden.

Det neste jeg husker er når jeg blir vekket på hjerteavdelingen på sykhuset av en sykepleier, som spør om jeg vet hvor jeg er hen. Jeg svarer, i all forvirrelse med nei, og blir møtt av en rolig latter av vedkommende, som etterpå forklarer det hele for meg.

Jeg hadde ved 08:00 tiden lørdag morgen blitt funnet, sammen med kompisen min. I vegkanten, kun ikledd boksershorts og t-skjorte av en politipatrulje.

Kompisen min var i koma, men jeg lå å skallet hodet ned i asfalten. Jeg hadde vært umulig for politiet å håndtere. De hadde trengt 4 menn for å holde meg i ro, og legge meg i jern. Jeg var forslått, og helt jævlig, hadde de fortalt foreldrene mine.

I det jeg ble tatt inn på akutten hadde jeg fått krampetrekninger. Akkurat som et epilepsianfall. Og jeg hadde brølt på en måte som politiet, og sykepleierne senere forklare som; "Det verste de hadde hørt noengang". Jeg hadde brølt, som hu kjerringa i exorcisten. Rett ifra magen, som om jeg var besatt av noe og holdt på å bli drept.

I min virkelighet, var det jo akkurat det som skjedde.

Jeg våkna selv på sykehuset senere på lørdags kveld, og brukte lang tid på å stokke tankene, og forstå hva som hadde skjedd. Skal også, helt egentlig, prise meg lykkelig at jeg faktisk i det hele tatt overlevde det hele.

Jeg har enda ikke kommet helt til meg selv. Og sliter med sterk angst og frykt etter det som skjedde.

Syns det er meget uansvarlig å selge et så utrolig sterkt hallusinogen som "speed". Særlig når 2-ci faktisk også er dyrere. Det setter meg igjen med en et spørsmål om hva hensikten i det hele tatt var. "Just for the fun of it?" liksom. For å se hva som skjedde med oss? Såklart kan det hende at vedkommende som solgte, trodde det var "speed" han gav, men allikevel...

Dæven døtte altså...

Det var da fælt da...
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 20:47   #2
z0p
uʍop ǝpısdn
z0p's Avatar
 
Medlem siden: jun 2001
Innlegg: 3.817 / KP: 862
Du må jo ta på deg en del av skylden selv, siden du ikke sjekket hva du trykte i deg..

Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 20:51   #3
marihuana
marihuana's Avatar
 
Medlem siden: mar 2006
Innlegg: 227 / KP: 1
Det der hørtes helt jævlig ut ass... Har du prata med han som solgte deg "speeden" nå i etterkant?

_\ | /_
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 20:55   #4
DonVito
DonVito's Avatar
 
Medlem siden: des 2005
Innlegg: 175 / KP: 758
z0p: Det har du rett i. Men som ethvert "speed-vrak" veit jeg at det kan gå litt fort i "svingene" når det er lenge siden sist dose, hvis du fatter.

marihuana: Har ikke det. Jeg har holdt meg for meg selv i etterkant. Prøvd å komme til meg selv igjen, kan du vel si.

Det var da fælt da...
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 21:09   #5
jon.blund
 
Medlem siden: jun 2006
Innlegg: 67 / KP: 5
Heisann DonVito! Har fulgt postene dine tett i det siste og kikket litt på bloggen din. Var jævlig å høre om hva som skjedde med deg.. Har ventet på at du skulle si at det fortsatt er sving i deg. Du virker som en fin fyr, og selvom jeg ikke kjenner deg må jeg si jeg ble litt stresset. Hvordan går det nå? Har du holdt deg uten amf etter denne siste hendelsen?
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 21:40   #6
DonVito
DonVito's Avatar
 
Medlem siden: des 2005
Innlegg: 175 / KP: 758
Takk som spør. Joda, alt går greit her nå.

Har vært uten i en ukes tid tror jeg, og prøver å tenke minst mulig på det egentlig. Bedre å sitte hjemme, og se filmer dagen lang, hehe...

Det var da fælt da...
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 22:15   #7
jon.blund
 
Medlem siden: jun 2006
Innlegg: 67 / KP: 5
Så bra! Gratulerer så mycket!

Jeg er så absolutt enig! Liker å se film selv!
Ønsker deg lykke til på ferden, og håper alt går bra!
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 22:43   #8
Dior
Dior's Avatar
 
Medlem siden: sep 2006
Innlegg: 105 / KP: 4
Jeg finner ikke ord,hva skjer med verden for tiden? hva er det med mennesker som vil gjøre andre så vondt? Du får ha god bedring,viss jeg kan si det sånn
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 4. november 2006, 23:31   #9
The Wizz
 
Medlem siden: jan 2006
Innlegg: 134 / KP: 5
Det her er verre en de som slenger litt heroin oppi mekket uten å sifra=/
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 01:08   #10
Tias
med fruktkjøtt.
Tias's Avatar
nFF Crew
 
Medlem siden: okt 2001
Innlegg: 5.875 / KP: 1514
Hmm, 250-300mg? Det er jo en eskstrem dose, spessielt når det er intravenøst vi snakker om. Jesus kristus, det må ha blitt gjort en feil et eller annet sted, for så store mengder 2C-I er mye dyrere enn tilsvarende mengder amfetamin.

Hail Atlantis!
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 12:53   #11
sparco
Sjefsbikkja
sparco's Avatar
 
Medlem siden: des 2005
Innlegg: 656 / KP: 30
Det der hørtes bare helt jævlig.

Kan jo være til skrekk og gru for andre og håpe at andre bsom ahr lyst til å prøve det holder seg unna. Selv har jeg aldri prøvd dop, og jeg skal heller aldri gjøre det!

'Dom som seier at non e dom, dom e dom dom'
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 13:37   #12
Sinister
Galactoid
Sinister's Avatar
 
Medlem siden: jun 2003
Innlegg: 1.224 / KP: 654
Sitat: Originalt skrevet av sparco
Det der hørtes bare helt jævlig.

Kan jo være til skrekk og gru for andre og håpe at andre bsom ahr lyst til å prøve det holder seg unna. Selv har jeg aldri prøvd dop, og jeg skal heller aldri gjøre det!
Om man tar forhåndsregler skal det en del til for at en tur går til helvete. Med forhåndsregler tenker jeg da også på doser. Om man tar en normal dose, istedenfor den sinnsyke DonVito skøt burde man ha relativt bra kontroll. Moraliserende poster er ikke lov her btw.

DonVito: Håpet at du skulle komme med en triprapport. Hørtes alt annen enn kult ut. Må være noe av det mer ekstreme jeg har lest. Får håpe alt går bra med deg. Angst og denslags er ikke akkurat trivelig.

Nothing of itself is good or evil; only the manner of its use makes it so.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 14:23   #13
Vaar
Vaar's Avatar
 
Medlem siden: okt 2006
Innlegg: 55
What the heck, Don Vito! Du burde ikke la denne mannen slippe unna så billig. Ta med deg angsten og angrip denne mannen verbalt, still ham til rette for sin skjødesløse handling, enten det var en bevisst handling, eller om det var en skjødesløs handling. Er man bevisstløs slik som denne mannen tydeligvis var så burde han blitt svartelistet som `dealer`i byen! `Tyst` ham til ruin, den jævelen!
Om han så skulle være en fryktet person så burde han få passet påskrevet!
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 14:47   #14
Juno
Juno's Avatar
 
Medlem siden: mai 2005
Innlegg: 468 / KP: 12
Har du noen spesiell grunn til å tro at det var 2c-i og ikke ett annet 2c-x?

Just say KNOW..
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 19:29   #15
vitenskapelig
 
Medlem siden: nov 2006
Innlegg: 101 / KP: 3
Hvordan gikk det med kameraten din, DonVito?
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 20:08   #16
DonVito
DonVito's Avatar
 
Medlem siden: des 2005
Innlegg: 175 / KP: 758
Juno: Jeg antar det var 2-ci. Siden jeg visste han solgte dette. Men, for all del. Kan være et av de andre også.

vitenskapelig: Kameraten min har det etter forholdene bra. Han lå i koma han også, men våknet etter et par dager om jeg ikke tar helt feil.

Det var da fælt da...
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 20:29   #17
Hedges
Pyroteknikkmoderator
Hedges's Avatar
 
Medlem siden: feb 2005
Innlegg: 1.899 / KP: 439
Syk historie, også den monsterdosen med 2c-i intravenøst, da... Satte i alle fall varige inntrykk i meg. Fint at det gikk bra med deg, DonVito. Håper virkelig for din skyld at du kommer deg etter dette.

If Jesus had been killed twenty years ago, Catholic school children would be wearing little electric chairs around their necks instead of crosses.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 5. november 2006, 22:50   #18
Juno
Juno's Avatar
 
Medlem siden: mai 2005
Innlegg: 468 / KP: 12
Noe lignende skjedde en kamerat av meg, eller lignende er vel litt å ta i men han fikk en kanskje 50-75mg dose med 2c-e intravenøst som en intetanende full kamerat av meg hadde gitt han, før han hadde forhørt meg eller andre for den saks skyld hvor mye man skal ta og om man kan ta det intravenøst!
Det funket hvertfall, han gikk i bakken og våkna opp 6 timer senere lettere forvirret..

Just say KNOW..
Sist endret av Juno; 5. november 2006 kl. 22:51.
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 6. november 2006, 00:16   #19
Slaktern
Slaktern's Avatar
 
Medlem siden: sep 2006
Innlegg: 661 / KP: 79
Du burde så absolutt skrive en triprapport på Erowid!

Men den dosen hørtes dødelig ut...
Svar på og siter dette innlegget
Gammel 6. november 2006, 00:32   #20
comicz
epleterte
comicz's Avatar
 
Medlem siden: mar 2001
Innlegg: 1.522 / KP: 70
Ti-tolv ganger en normal "god dose" i armen? Herrejesus? Dette høres jo totalt vilt ut! Du smakte ikke på det i det hele tatt, da? Smaken av 2C-i er vel gjerne svært kjemisk...
Godt det gikk "bra"!

Forøvrig har nok Sinister rett, 2C-I i normale mengder er ikke mindfuck på den måten i det hele tatt.

Edit:
Hva gjorde "kompisene" deres med dere? Tok klærne deres og kastet dere ut døra?

Nej, för fan, min mammas
kåldolmar
smakar alltid bra.
Svar på og siter dette innlegget
Svar
Trådverktøy