<strong>19-seter:</strong> Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø (Foto: Staale Wattø)

19-seter: Claus Krohn og pilot Roy Uren (bak) inne i flyet av typen BA Jetstream 32 som Krohn Air bruker på ruta mellom Vigra og Trondheim. Foto: Staale Wattø Foto: Staale Wattø

Krohn Air har bestemt å kansellere

Krohn Air har bestemt seg for å kansellere alle fly mellom Vigra og Trondheim fra og med førstkommende mandag. Men de håper å komme tilbake.

Claus Krohn i flyselskapet sa til Sunnmørsposten torsdag at de vurderer å kutte ut ruta mellom Vigra og Værnes i oktober, men at selskapet først skal gå en runde med mulige næringslivskunder.

Krohn, som er mannen bak flyselskapet, sier til Sunnmørsposten at han holder fast på strategien om å snakke med næringslivet.

– Men det stemmer at vi kansellerer fra førstkommende mandag, sier Claus Krohn til Smp.no torsdag kveld.

– Det er fortsatt ei interessant rute, men det må også være lønnsomt. Vi får til lønnsomhet fra Molde. Så det burde være mulig også fra Sunnmøre der det bor dobbelt så mange, sier Krohn.

Han sier at det er snakk om å få to-tre passasjerer mer på hver avgang før det går rundt økonomisk. Færre ukentlige avganger er ikke aktuelt.

– Skal man først ha et rutetilbud, må det være fullverdig.

Det var 4. mars at selskapet etablerte ny rute mellom Ålesund og Trondheim, med to daglige avganger fra mandag til fredag.

Relatert
Siste nyheter

Tonje Glimmerdal i levende live

Midt i Spikersuppa i Oslo sentrum viser Tonje Glimmerdal seg i levende live for aller første gang. Maria Parrs litterære heltinne har gått til scenen.

– Blodspor og fingeravtrykk knytter tiltalte til Sigrid-drapet

En rekke bevis vil møte ålesunderen i retten mandag.

Pianisten får holde åpent

– Likevel kjennes det som dobbel straff, sier innehaveren etter at de får åpne etter saksbehandlingsfeil.

Forsiktig optimisme etter Syria-avtale

Genève/Oslo (NTB-Kristian Skårdalsmo/Ida Kroksæter): 100.000 menneskeliv er gått tapt i Syrias borgerkrig. Men avtalen om at landets kjemiske våpen skal ødelegges, skaper et forsiktig håp om en politisk løsning på krisen.

Tonje Glimmerdal i farta

Maria Parrs litterære heltinne viste seg i levende live for første gang på scenen.

– Fant blodspor fra Sigrid i campingvogn

En rekke bevis vil møte tiltalt ålesunder i retten mandag.

Pianisten får likevel holde åpent

Kommunen erkjenner saksbehandlingsfeil - utestedet har klaget til fylkesmannen.