cs
koncertmenü
portfolio
foto
plakat
gorum
szavaz
kapcsolat
sajtoanyagok
partnerek
akkreditacio
cs
 
Lordi - 2013. december 17. - Barba Negra Music Club
lo
Decemberben Budapesten zenél a szörnybanda!
 
December 17-én ismét Budapesten játszik Finnország híres szörnyzenekara, a Lordi. Az inkább vicces mint ijesztő csapat fogós rockzenét játszik, és a 2006-os Euróvíziós Dalfesztivál megnyerésével vált ismertté a kontinensen. Azóta számos remek albumot, és még egy saját horrorfilmet is készítettek. A részben megújult tagságú szörnylegénység új albumát hozza a Barba Negra Music Clubba.
 

Az utóbbi idők zombis sorozatainak divathullámát meglovagoló klip a Lordi hatodik, márciusban megjelent lemezéhez készült, mely a To Beast Or Not To Beast címet kapta. Ez az album az eddigi legagresszívabb Lordi anyag, mely inkább metal, mint hard rock lemeznek tekinthető, bár a szintetizátor kíséretet ezúttal sem szorították háttérbe. Az új dalokat most először nem csak a frontember szállította, hanem a gitáros, Amen is hozott három nagy riffet az albumhoz, melynek korábbinál technikásabb és durvább hangzását a tavaly elhunyt dobos, Otus játéka inspirálta.

 
 
jegyár: 6.500.- Ft
Jegyek válthatók a TEX és a Ticketportal hálózatában, valamint a Barba Negrában, a CD Pincében, a Hammerben, a Headbangerben és a Lemezkuckóban, vagy megrendelhetők nálunk - ez utóbbi esetben színes, nyomdai jegyet küldünk postai utánvéttel.
letölthető fotó
lo
 
cs
cs