Contact en FAQ's

Contact

Adresgegevens

Nationale Postcode Loterij

Van Eeghenstraat 70

1071 GK Amsterdam

0900 - 300 1500 (10 cpm, op werkdagen van 9.00-21.00)Postcode Loterij Website

Vragen over Miljoenenjacht?

Bel gratis naar 0800-1177

van maandag tot en met vrijdag van 09.00-21.00 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 10.00-16.00 uur.

Meest gestelde vragen over Miljoenenjacht Bingo

 • Ik ben al deelnemer van de Postcode Loterij. Hoe ontvang ik mijn Bingo-kaarten?

  Op 1 oktober ontvangen alle deelnemers van de Postcode Loterij een mailing met daarin een Bingo-kaartnummer. Deze code wordt in de brief Bingo-kaartnummer genoemd en kan gratis geactiveerd worden op www.miljoenenjacht.nl/bingokaart of via www.miljoenenjacht.nl/bingoactivatie. U krijgt vervolgens iedere zondag voor de tv show de Bingo-kaarten per e-mail toegestuurd. Er zijn dit seizoen 6 tv shows dus u ontvangt 6 keer, voor iedere uitzending, een andere Bingo-kaart met 12 getallen. Het aanvragen van de Bingo-kaart is gratis voor deelnemers van de Postcode Loterij. Als bestaande deelnemer bent u dus niet verplicht om een extra lot te kopen.
 • Heeft u zich aangemeld om wekelijks per e-mail uw Bingo-kaart te ontvangen, maar heeft u deze e-mail nooit ontvangen?

  Mogelijk zat er een fout in het opgegeven e-mailadres. We kunnen dit eenvoudig voor u oplossen. Ga naar www.miljoenenjacht.nl/bingoactivatie, haal uw gegevens opnieuw op en wijzig het e-mailadres indien nodig.
 • Tot wanneer kan ik mij aanmelden om kans te maken op de Miljoenenjacht Bingo?

  Speelrondes lopen per week tot aan zaterdag 16.00 uur. Als u voor dit tijdstip gaat meespelen, speelt u dus mee voor de zondag direct erna. Heeft u zaterdag na 16.00 uur loten geactiveerd? Dan speelt u mee vanaf de Miljoenenjachtshow de week erop. Een voorbeeld: het kopen van een lot vóór zaterdag 5 oktober 16.00 uur geeft kans op Miljoenenjacht Bingo in de Miljoenenjacht tv show op zondagavond 6 oktober. Heeft u een lot gekocht na 16.00 uur op zaterdag 5 oktober dan speelt u automatisch mee voor de eerstvolgende Miljoenenjacht Bingo op zondagavond 13 oktober. U maakt daarna automatisch kans voor alle andere Miljoenenjacht Bingo's.
 • Wat win ik als ik Bingo heb?

  Mocht de postcode waarmee u meespeelt als eerste bingo hebben, dan ontvangt iedereen die meespeelt met dezelfde postcode in de Postcode Loterij, per lot € 50.000,-. Dit is onder voorbehoud van incasso. Hoe meer loten, hoe hoger het bedrag dat u wint!
 • Als ik geen Bingo-kaartnummer heb ontvangen, hoe kan ik dan mijn Bingo-kaarten bekijken?

  Elke zondag vanaf 16.00 uur worden de nieuwe Bingo-kaarten voor u klaargezet. Via www.miljoenjacht.nl, klikt u door naar onze second screen site. Naast live meespelen tijdens de tv-show, kunt u hier ook uw postcode intypen en de Bingo-kaart van uw postcode bekijken.
 • Waarom heb ik geen Miljoenenjacht Bingo-kaart per e-mail ontvangen?

  Een klein deel van onze deelnemers heeft afgelopen zondag, 6 oktober, helaas geen Bingo-kaarten ontvangen per e-mail, hoewel zij zich hier wel voor hadden aangemeld. Onze excuses voor het ongemak. Ook zonder Bingo-kaart hebben alle deelnemers automatisch meegespeeld met de Bingo. Heeft u uw Bingo-kaarten geactiveerd via e-mail, dan ontvangt u deze vanaf komende zondag elke week vóór aanvang van de uitzending in uw inbox.
 • Wat is het second screen?

  De second screen site is te bereiken via www.miljoenenjacht.nl. Op het second screen kunt u uw Bingo-kaart bekijken of printen. Via uw tablet, pc of mobiel kunt u live meespelen tijdens de show. De koffers die zijn gekozen kunt u afvinken op de Bingo-kaart(en).
 • Hoe gaat de uitreiking van de Bingo in zijn werk?

  Tijdens de uitzending verschijnen de winnende postcodes op TV in beeld. Ook zal Winston de winnende postcodes tijdens de live schakeling bekendmaken. Ook komt deze informatie op de second screen site in beeld, na bekendmaking door Winston. De winnaars krijgen vervolgens schriftelijk bericht van ons. In de week na de uitzending zal er nog een opname plaatsvinden. De uitreiking van de prijs is te zien in de volgende Miljoenenjacht show.
 • Ik wil graag kans maken op Miljoenenjacht Bingo

  Als deelnemer maakt u automatisch kans met uw huidige loten. De postcode waarmee u meespeelt, is gekoppeld aan een Bingo-kaart. Hier hoeft u niets voor te doen. Bent u nog geen deelnemer van de Postcode Loterij? Dan kan ik een lot voor u aanmaken zodat u volgende week wel kans maakt op deze mooie prijs. U kunt uw loten ook zelf bestellen via: miljoenenjacht.nl/bingo.
 • Blijft de thuiswinnaar bestaan?

  Ja, de thuiswinnaar blijft bestaan. Nog steeds wint een deelnemer hetzelfde bedrag als de finalist in de studio. Dus als u deelnemer bent maakt u met uw koffernummer nog steeds iedere week kans op deze mooie prijs.
 • Ik ben net lid geworden, hoe ontvang ik mijn Bingo-kaart?

  Als u uw e-mailadres bij het bestellen van een lot heeft ingevuld, ontvangt u iedere zondag uw Bingo-kaart automatisch per e-mail. U kunt op zondagen vanaf 16.00 uur ook uw Bingo-kaart(en) bekijken via www.miljoenenjacht.nl.
 • Waar vind ik de uitslagen?

  De uitslagen van Miljoenjacht Bingo zijn te vinden op www.postcodeloterij.nl en www.miljoenenjacht.nl.
 • Ontvang ik iedere week een andere Bingo-kaart?

  Ja, iedere week speelt u mee met een nieuwe Bingo-kaart. Er zijn 6 shows dus u ontvangt voor iedere show een nieuwe Bingo-kaart.
 • Ik klik op www.miljoenenjacht.nl op “Bingo live mee tijdens Miljoenenjacht!” maar ik kan mijn Bingo-kaart(en) niet ophalen.

  Als u op maandag tot en met zaterdag vanuit de e-mail, miljoenenjacht.nl of sms’je op de second screen site komt, dan zijn de Bingo-getallen nog niet vrijgegeven. Deze worden pas op de zondag voor de eerstvolgende uitzending van Miljoenenjacht vrijgegeven.

Meest gestelde vragen over Miljoenenjacht

 • Hoe werkt het Gouden Kofferspel van Miljoenenjacht?

  In het televisieprogramma Miljoenenjacht gaat de finalist op jacht naar de Gouden Koffer met daarin € 5 miljoen. Kiest de finalist op televisie uw Gouden Koffer, dan maakt u kans op dezelfde prijs als de finalist. De notaris verloot het prijsbedrag van de winnaar namelijk onder alle deelnemers thuis die hetzelfde Gouden Koffernummer hebben. Niet iedereen met hetzelfde Gouden Koffernummer valt in de prijzen. Eén thuiswinnaar wint dezelfde prijs als de finalist op televisie. En bij die thuiswinnaar staan we voor de deur!
 • Ik speel al mee in de Postcode Loterij. Moet ik nieuwe lotnummers aanmelden voor Miljoenenjacht?

  Het is niet nodig om extra lotnummers voor Miljoenenjacht aan te melden. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij maken automatisch kans op de prijzen in het Gouden Kofferspel van Miljoenenjacht. Kiest de finalist in de studio uw Gouden Koffernummer? Dan maakt u kans op dezelfde prijs als de finalist! Het prijsbedrag van de winnaar in de studio wordt namelijk verloot onder alle deelnemers aan de Postcode Loterij met hetzelfde Gouden Koffernummer.
 • Hoe kan ik mij aanmelden voor de televisieshow voor de miljoenenjacht?

  De meeste plaatsbewijzen voor Miljoenenjacht worden verloot onder deelnemers aan de Nationale Postcode Loterij. Bent u nog geen deelnemer? U kunt zich hier aanmelden.
 • Ik heb twee dezelfde Koffernummers.

  Het is mogelijk dat u meerdere lotnummers met hetzelfde Gouden Koffernummer heeft. Aan elk lotnummer is een Gouden Koffernummer gekoppeld. De Gouden Koffernummers worden automatisch toegewezen. Op uw Persoonlijke Pagina ziet u met welk(e) Gouden Koffernummer(s) u meespeelt. Het is niet mogelijk om uw Gouden Koffernummers te wijzigen. De finalist in de studio kiest een Gouden Koffernummer. De notaris verloot vervolgens hetzelfde prijsbedrag onder alle deelnemers thuis die hetzelfde Gouden Koffernummer hebben. Wanneer u meerdere lotnummers met hetzelfde Gouden Koffernummer heeft, maakt u extra kans op de geldprijs van de finalist van Miljoenenjacht.
 • Ik wil graag kans maken op een plek in de studio.

  Indien u meespeelt met de Postcode Loterij maakt u al kans op een studioplaats. Speelt u nog niet mee met de Postcode Loterij? U kunt zich hier aanmelden.
 • Wanneer is Miljoenenjacht te zien op televisie?

  Klik hier voor alle informatie over Miljoenenjacht en onze andere tv-shows!
 • Wat kan ik winnen met mijn gouden koffernummer?

  In Miljoenenjacht op televisie gaat de finalist op jacht naar de Gouden Koffer met € 5 miljoen. Als de finalist dezelfde Gouden Koffer kiest als uw koffernummer, maakt u kans op dezelfde prijs als de finalist. De notaris verloot het prijsbedrag onder een van de deelnemers thuis met hetzelfde koffernummer. Klik hier voor meer informatie over Miljoenenjacht. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze Ledenservice via het telefoonnummer 0900 - 300 1500 (10 cpm). Op werkdagen bereikbaar tussen 9.00 en 21.00 uur.
 • Wat is mijn gouden koffernummer?

  Aan elk lotnummer is één Gouden Koffernummer gekoppeld. Ga naar mijn koffernummer, vul hier uw lotnummer(s) in om te zien met welke Gouden Koffernummer(s) u meespeelt. Het is niet mogelijk om uw Gouden Koffernummer(s) te wijzigen. Heeft u nog vragen? Neem contact op met onze Ledenservice via het telefoonnummer 0900 - 300 1500 (10 cpm). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur.
 • Wilt u meer informatie over de Miljoenenjacht App?