به‌روز شده در: ۱۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۷:۴۸
تعداد بازدید: ۱۵۰۵۲
تعداد نظرات:
۳۷ نظر
کد خبر: ۶۳۲۶۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۰ - 08 September 2009
«دنياي اقتصاد» در گزارشي نوشت: اين روزها ديگر فناوري ارتباطات و ميزان استفاده از كاربردهاي مختلف آن به يكي از مهمترين و موثرترين شاخص‌هاي توسعه انساني در جهان تبديل شده است. دليل را هم بايد در سرعت پيشرفت اين صنعت، بخش‌هاي وابسته به آن و البته ميزان نفوذ آن در زندگي روزمره جست‌وجو كرد. اين پيشرفت هم مانند هر تغيير جديد ديگري هزينه‌هايي دارد كه علاقه‌مندان به آن بايد آن را بپردازند.

اين همان موضوعي است كه در كشورهاي پيشرفته و توسعه يافته دنيا پذيرفته شده و به تدريج به تعادل رسيده است تا جايي كه ديگر براي آنها پرداخت هزينه براي اتصال به شبكه جهاني اينترنت شكل يك معضل جدي را پيدا نمي‌كند. شايد اين به همان علتي است كه چنين كشورهايي خيلي زودتر از كشورهاي جهان سوم و در حال توسعه راه پيشرفت و توسعه را در پيش گرفته‌اند و سعي دارند با سرعت بيشتري هم آن را ادامه بدهند.

در مقابل، اما كشورهاي در حال توسعه هنوز هم براي اتصال به شبكه اينترنت كه در واقع يك نياز اوليه در عصر ارتباطات محسوب شده و ساده‌ترين كاربرد فناوري اطلاعات است، با مشكلات مختلفي رو‌به‌رو هستند كه شايد مهم‌ترين آنها به خصوص در كشور ما قيمت و هزينه استفاده از اين فناوري است.
با اين همه اما موضوع وقتي پيچيده‌تر مي‌شود كه يك مقايسه ساده نشان مي‌دهد قيمت اينترنت در ايران حتي نسبت به كشورهايي با زيرساخت و توسعه‌ يافتگي مشابه هم بالاتر بوده و به عبارت ديگر كاربران ايراني براي اتصال به اينترنت شرايط سخت‌تري نسبت به كاربران اين كشورها دارند.

قرار نيست درباره موضوعي تكراري بگوييم. قيمت بالاي اينترنت در ايران هر چند موضوع جديدي نبوده و نيست، اما مقايسه اين قيمت‌ها با قيمت خدمات مشابه در كشورهاي ديگر گاهي مي‌تواند نقش يك تلنگر را به خوبي ايفا كند.
درست به همين دليل هم قيمت اينترنت در چند كشور به عنوان نمونه در اين مطلب با هم مقايسه شده‌اند؛ كشورهايي كه معيار انتخاب آنها در بعضي موارد شرايط مشابه و در موارد ديگر به عنوان الگوي مناسب بوده است كه آنها را در زير مي‌خوانيم:

هند
هندوستان در واقع يك نمونه مناسب از كشورهايي است كه در سال‌هاي اخير مسير توسعه را با سرعت خوبي طي مي‌كند.
بر اساس آخرين آمار تعداد كاربران اينترنت در اين كشور به 13 ميليون و 54‌هزار نفر مي‌رسد كه از اين ميان در حدود 4‌ميليون و 73‌هزار نفر از آنها به اينترنت پرسرعت دسترسي دارند. در اين كشور حدود 8 شركت بزرگ ارائه دهنده خدمات اينترنت سعي دارند تا اينترنتي با سرعت 256 كيلوبيت يا بيشتر را در اختيار كاربران اين كشور قرار بدهند.

با اين حال شركت BHARAT SANCHAR NIGAM يا BSNL اصلي‌ترين ISP در سرتاسر اين كشور به حساب مي‌آيد. اين شركت در حال حاضر اينترنتي با سرعت 256 كيلوبيت در هر ثانيه را با قيمتي متغير از 2500 تا 5000 روپيه (50 تا 100دلار) براي هر ماه در اختيار كاربرانش مي‌گذارد. اين در حالي است كه اين قيمت‌ها بعد از دو سال استفاده براي هر كاربر تا 20‌درصد هم كاهش پيدا مي‌كند. البته بهتر است بدانيد كه به اين مبلغ مقداري مالیات هم اضافه مي‌شود كه بر اساس نوع طرح مورد استفاده متغير است.

قطر
در اين كشور كوچك هرچند شركت تلكام قطر يا Q-Tel از سال 1998 بزرگ‌ترين شركت ارتباطي به حساب مي‌آيد، اما آنقدر فعال بوده كه توانسته است در سال 2008 در فهرست 20 شركت ارتباطي بزرگ دنيا قرار بگيرد. اين كشور در حدود 80‌هزار نفر كاربر اينترنت دارد كه حدود 30‌هزار نفر از آنها كاربران اينترنت پر سرعت هستند.

اين شركت از سال 2002 خدمات اينترنت پر سرعت را براي كاربران اين كشور ارائه كرده است و در حال حاضر براي استفاده يك ماهه از اينترنت با سرعت يك مگابيت هزينه‌اي برابر 55‌دلار از كاربرانش دريافت مي‌كند.
كاربران قطري همچنين براي استفاده از اينترنتي با سرعت‌هاي 4،2 و 8 مگابيت در هر ثانيه بايد به ترتيب 110،83 و 164‌دلار در هر ماه بپردازند.

امارات‌متحده عربي
يكي از كشورهاي همسايه آبي ايران كه در دهه اخير رشد قابل‌توجهي را در زمينه ارتباطي و اقتصادي تجربه كرده است تا جايي كه اين كشور در حال حاضر يكي از كشورهاي پيشرفته از نظر فناوري ارتباطات در منطقه به حساب مي‌آيد. در اين كشور هم شركت‌هاي ISP مختلفي به ارائه خدمات اينترنت براي كاربران مشغولند اما در ميان آنها بيشترين كاربران اينترنت پرسرعت از خدمات دو شركت DU و اتصالات استفاده مي‌كنند.

شركت DU كه 40‌درصد از مالكيت آن در اختيار دولت امارات است، اين روزها اينترنت پرسرعت با سرعت‌هاي 512 كيلوبيت، 1، 2، 8، 16 و 24 مگابيت را به ترتيب با قيمت‌هاي 5، 68، 95، 123، 149 و 204‌دلار براي هر ماه در اختيار كاربرانش قرار مي‌دهد.
اين در حالي است كه كاربراني كه از خدمات شركت اتصالات بهره مي‌برند بايد به طور متوسط براي اشتراك ماهانه اينترنت با سرعت يك مگابيت مبلغي برابر 50‌دلار بپردازند.

پاكستان
در كشور همسايه شرقي ما هم گويا اوضاع چندان هم بد نيست. كاربران پاكستاني در حال حاضر مي‌توانند از خدمات حدود 6 شركت خدمات‌ دهنده اينترنت بهره ببرند. با اين همه شركت PTCL فعال‌ترين شركت در اين زمينه است كه به بيش از 167 شهر ارائه خدمات مي‌كند. كاربران اين شركت مي‌توانند از اينترنت پر سرعتي با سرعت‌هاي 2،1 و 4 مگابيت به ترتيب با قيمت‌هاي 5/24، 41 و 102‌دلار استفاده كنند.

انگلستان
اين كشور كه در دسته كشورهاي توسعه يافته در زمينه فناوري ارتباطات قرار مي‌گيرد، فضاي رقابتي خوبي را در بازار اينترنت خود به وجود آورده است.
درست به همين دليل هم هست كه تعداد شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات اينترنتي در اين كشور هر روز در حال افزايش است. به اين ترتيب كاربران انگليسي انتخاب‌هاي متفاوتي در اختيار دارند و مي‌توانند انتخاب مناسب با نيازشان را راحت‌تر انجام بدهند.

در حال حاضر؛ اما بيشترين كاربران اينترنت پر سرعت در اين كشور از خدمات دو شركت BT و Vrigin Media استفاده مي‌كنند.
با اين اوصاف اين روزها كاربران انگليسي براي استفاده از اينترنت با سرعت20 مگابيت براي هر ماه 16‌دلار به شركت O2 مي‌پردازند، در حالي كه براي اينترنت 10 مگابیتی مبلغ 2/8‌دلار به شركت Vrigin Media مي‌پردازند. شركت BT، اما براي اينترنت با سرعت 8 مگابيت در هر ماه 75/12‌دلار از كاربرانش دريافت مي‌كند. با اين حال شركت AOL گويا ارزان‌ترين قيمت‌ها را دارد و براي يك ماه استفاده از اينترنت يك مگابيتي از كاربرانش مبلغ 8‌دلار دريافت مي‌كند.

آمريكا
يكي از پيشرفته‌ترين كشورهاي جهان اگرچه اين روزها درگير بحران اقتصادي بي‌سابقه‌اي است، اما همچنان كاربرانش جزو طرفداران پر و پا قرص استفاده از اينترنت هستند. تا جايي كه حتي همان يك چهارم جمعيت اين كشور كه درآمدي كمتر از 3‌هزار‌ دلار در ماه دارند هم از اينترنت و كاربري‌هاي آن دست نمي‌كشند.

در اين كشور اگرچه معمولا جديدترين تكنولوژي‌ها زودتر از ديگر كشورها مي‌رسند، اما هنوز هم 41‌درصد كاربران اينترنت آن به استفاده از اينترنت از طريق كابل تمايل دارند. با همين اوصاف هم هست كه تعداد ISPهاي اين كشور بسيار بيشتر از انگشتان هر دو دست است تا آنجا كه بر اساس آخرين آمار در سال 2009 بيش از دو سوم كاربران اين كشور از خدمات بيش از يك شركت استفاده مي‌كنند. اين آمارها نشان مي‌دهند كه كاربران اين كشور به طور متوسط براي استفاده از اينترنت هوشمند ماهانه 38‌دلار مي‌پردازند و براي استفاده از اينترنت با سرعت بالاي 24 مگابيت به طور متوسط 39‌دلار در هر ماه بايد بپردازند. اين تحقيق نشان مي‌دهد با وجود افزايش فشارهاي مالي اما همچنان تعداد كاربران اينترنت پر سرعت در اين كشور در حال افزايش است.

... و بالاخره ايران
معضل قيمت بالاي اينترنت در ايران به عقيده بسياري از كارشناسان و تحليل‌گران در واقع يكي از موثرترين موانع براي افزايش ضريب نفوذ اينترنت در كشور ما به حساب مي‌آيد كه متاسفانه همچنان هم راه‌حلي عملي براي آن ارائه نشده است. اين در حالي است كه ديگر در اين سال‌ها انواع مختلفي از تحليل‌ها درباره عوامل افزايش بالا بودن اينترنت در كشور ارائه شده است كه بيشترين آنها مربوط به حضور پر رنگ بخش دولتي در عرصه‌هاي مختلف توزيع و عرضه اينترنت است كه به ايجاد بازاري غيررقابتي كمك مي‌كند.

با اين همه اما كاربران اينترنت در داخل كشور هنوز هم براي استفاده از اينترنتي با سرعت ناچيز و لاك‌پشتي بايد مبالغ قابل‌توجهي را بپردازند كه حتي با كشورهاي همسايه هم قابل‌مقايسه نيستند؛ به عنوان نمونه اين روزها يك كاربر ايراني براي دسترسي با اينترنتي با سرعت يك مگابيت كه سرعت نه چندان بالايي در جهان به حساب مي‌آيد هم بايد مبلغي در حدود 450‌‌هزار تومان (چيزي در حدود 448‌دلار) در هر ماه بپردازد كه طبيعتا براي كاربران ايراني با شرايط اقتصادي موجود آنقدر زياد هست كه تنها عده‌ بسيار كمي بتوانند از آن بهره‌مند بشوند.
اين در حالي است كه حتي اگر كاربران ايراني بخواهند به اينترنت كم سرعت‌تري هم خودشان را راضي كنند بايد براي اينترنت 256 مبلغي در حدود 40‌‌هزار تومان (در حدود 38‌دلار) براي هر ماه بپردازند.
بازگشت به ابتدای صفحه
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۳۷
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
اينترنت20 مگ انگلستان 16 دلار!!
ايران 1 مگ 120 دلار
اگه اين سرعت تو ايران بود 20مگ ميشه 2400
دلار كه با 16 دلار زيادفرق نداره
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۵:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
من انگلیس هستم اتفاقا باشركت Vrigin Mediaقرار داده‌ 2ساله‌ دارم،که‌ برای 10 مگابایت،ماهیانه‌ 14 پوند پرداخت میکنم.ولی معدودیت زمانی،در استفاده‌ودانلود ندارم ،ضمنن اگه‌ میگم 10 میگابایت واقعا 10 مگابایت،
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
2
0
www.abrangnet.com
اینترنت با سرعت 64 کیلوبیت در ثانیه 50 هزارتومان در ماه
ناشناس
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۵:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
3
لطفا تصحیح کنید کندترین و گرانترین اینترنت جهان
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
اینا تازه آمار تهران و شهرهای بزرگه. بیاید شهرای کوچکتر ببینید چه خبره!
هزینه ی بیشتری نسبت به تهران میدیم. تازه تا سرعت نصف تهران(مثلا 128 اینجا حد اکثر 110 می باشد.) رقابتی هم نیست. تازه یکی از نزدیکترین شهرستان ها به تهران (شرق تهران)
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
در بوشهر، جنوب کشور، ما ماهی 16 دلار (علاوه بر 3تومن پول آبونمان) میپردازیم تا اینترنت 64 کیلوبیت داشته باشیم بعد توی انگلیس با این قیمت اینترنت 20 مگابیت میدن! اگه این اسمش گرانفروشی (یا کم فروشی) نیست پس چی هست!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
عوضش ما بالاترین درصد فیلترینگ در جهان را داریم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
4
جا داره بخاطر سرعت اينترنت تو ايران اعتراض بشه
ناشناس
|
GERMANY
|
۱۶:۱۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
man dar alman baraye 16Mb ba 4 khat telefon, shabke sabet majani, 29 euro midam.
chetor mishe?
tamame dslrouter v gheire ham majani ast!
ناشناس
|
INDIA
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
1
با عرض سلام
انصافا در مورد سرعت و وضعيت اينترنت در ايران ، موضوع و بحثي خنده دار است، چرا كه وقتي در كشورهاي ديگر بحث در مورد سرعت و كيفيت و در نهايت قيمت اينترنت در ايران مي شود به جرات خيلي خود را از بحث خارج مي كنند كه نكند آبروي كشور خدشه دار شود.

در مورد اينترنت هند كه بحث شد، نكاتي ديگر را به اطلاع ميرساند.

شركت BSNL شركت دولتي ارائه اينترنت است و قيمت قيد شده در مطلب بالا بسيار فراتر از قيمت واقعي آن است.
اين شركت هم اكنون اينترنت ADSL2+ را با قيمتي در حدود 600 روپيه ارائه ميدهد.
بزرگترين شركت ارئه دهنده هند، Reliance Communication است كه انواع مدل اتصال به اينترنت از جمله Broadband, ADSL2+, WiMax, Data Card, Wireless 236Kbps, Wireless 3.1Mbps را ارائه مي دهد.

جالب است بدانيد كه اينترت Wireless 3.1 Mbps اين شركت كه شما در سراسر كشور نيز مي توانيد از آن استفاده كنيد ، قيمتي در حدود ماهيانه 25 هزار توان هزينه دارد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۱۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
با تشکر از مغاله شما
تنها راه استفاده از انتنت ماهواست
من فقط متوجه شدم براي استفاده از اينترنت ماهوارهي(ماهواره اکسپرس ) خدمات مي دهد.از هزينش خبر ندارم.از شما دوستان عزيز خواهش ميکنم که در صورت وجود ماهواره هاي ديگر وهزينه و طريقه اه اندازي را اوزش دهيد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
در عوض كيفيت بالاي اينترنت در ايران قيمت بالاي آن را توجيه كرده است!!!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
1
واقعا که وزیر ICT صاف تو دوربین نگاه میکنه و میگه نه !!!!! گرون نیست! از خیلی از کشور های همسایه پر سرعت تر و ارزان تر اینترنت به مردم دادیم!!! کسی هم که پی گیر نیست چون مسائل مهمتری مثل نسبت دختر پسرها با هم تو خیابون و رنگ لباس مردم و تهدید جادوگر تو فوتبال و خلاصه هزار تا چیز مهمتر هست که با تمام توان در دولت و صدا سیما پی گیری بشه.برای اینها اینترنت و تجارت ...بر IT و فناوری و این چیزا همگی یه مشت کشکه که باید هنوز تو شیشه شهر فرنگ فقط ببینی و دم نزنی.راستی بالاخره علت سقوط هواپیما تو قزوین که قرار بود اعلام بشه چی شد؟! آهااان "عامل ناشناخته"!
ناشناس
|
-
|
۱۶:۴۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
1
0
من نمی دانم نویسنده این مطلب چه کسی بوده ولی هر کسی بوده حسابی جفنگ گفته است.ایشان قیمت اینترنت ایران را بیشتر از این کشور هایی که نام برده دانسته اما وقتی قیمت ها را مقایسه می کنیم می بینیم قیمت اینترنت در بعضی از این کشورها بیشتر از ایران است. بطور مثال ایشان در مورد هند نوشته قیمت اینترنت 256 ماهیانه 50 تا 100 دلار است و در مورد ایران نوشته قیمت اینترنت 256 ماهیانه 38 دلار است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
حتی اگه بخوایم هزینشو بدیم هم "اجازه" استفاده از سرعت بالاتر از 256 رو نداریم!!!
در مصرف اینترنت هم باید صرفه جویی کنیم؟!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
از کرامات شیخ ما این است
اینترنت و دید و گفت رنگین است
ناشناس
|
UNITED KINGDOM
|
۱۶:۵۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
برای اطلاع دوستان دانشجو در ایران ،در انگلیس تمام دانشجوها می تونن در اطراف دانشگاه از اینترنت مجانی بهره‌ بگیرند،سیستم Wireless مجانی
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
1
0
lمن در یزد اینترنت پیشگامان دارم.
256 ماهیانه 12000 تومان. گران نیست. شما کجا را می گویید با این قیمت ها.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
بعضی قیمت ها به روز نیست. من تو غرب تهران، اینترنت 512 استفاده میکنم، با ماهی 13400 تومان (با مالیات و ...)
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۵۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
به حول قوه الهی ما در گرانی اینترنت هم به خود کفایی رسیدیم
فردا هم جشن پیروزی در گرانی اینترنت برگزار میکنیم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
بابا بحث چی میکنید ؟ اینترنت هنوز توی ابران نیومده . این طوری ما قراره سال 1404 کشور اول منطقه بشیم ؟ واقعا متاسفم . میلیون ها ثانیه داره از وقتمون تل میشه کسی به فکر نیست . آخه تا کی وقت و جون مردم برای مسئولین ارزش نداره .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
2
مشترک گرامی دسترسی به هیچ سایتی امکان پذیر نمی باشد.اینم اضافه کنین
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
1
بنده چند وقت پیش هند بودم سیم کارتی خریدم که اینترنتش رایگان بود.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
3
اینجا مسخره است ، آقای وزیر میگفت DIAL UP برای مردم کافیه !! من 128 کیلو را ماهی 30 تومن میدم !! تازه با محدودیت Download و میدونید 128 چقدر ضعیفه ، تو دنیا بحث بالای 20 هست ، بعد ماها باید با این درامد اینقدر پرداخت کنیم ، اگه حساب کنید با درامد در ایران میبینید که اینترنت تو ایران خیلی گرون نیست در واقع خیلی خیلی خیلی خیلی گرونه !!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۰۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۷
0
0
10 مگا بایت نه مجید جان از انگلیس 10 مگا بیت!
ناشناس
|
GERMANY
|
۰۲:۰۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
0
خیلی جالبه که شهر الکترونیکی ایران(کیش) سرعت اینترنت ماکسیمم kp/s128 هستش.
و البته اگر شما 64kb/sبخرید ماهانه 40 هزار تومن باید مایه بدین!(برای حجم 2GBدر ماه)
اینترنت dial-upخیلی رایجه تو کیش که ساعتی 500 تومن توسط شرکت تیام رایان ارایه میشه واقعا متاسفم که حتی وزیر هم بهمون دروغ میگه!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۳:۴۸ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
0
من در بوشهر از اینترنت 256 استفاده میکنم سر جمع ماهیانه 45000 دادم 3000 تومان آبونمان غیر قانونی ازم گرفتند جالب اینکه به مشترکان خانگی سرعت بالای 128 نمیدهند مگر اینکه نامه غیر قانونی داشته باشی و جالبتر اینکه همه اینها سرعت واقعی نیست سرعت موقع دانلود واقعی که سرعت 256 را 30 نشان میدهد ان هم با نوسان که گاهی اوقات به صفر هم میرسد این است گوشه ای از واقعیت اینترنت در ایران
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۴:۰۰ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
اون دوست عزيزي كه فرمودند در يزد اينترنت 256kpbsپيشگامان ماهانه 12000 تومان مي باشد، به يك مورد توجه نكرده اند كه اينترنتي كه ايشان استفاده مي كنند از نوع ترافيك دار حجمي ماهانه مي باشد كه معمولا داراي ترافيكي بين 1 تا 3 گيگابايت دانلود در يك ماه مي باشد يعني اگر اگر استفاده شما از اينترنت بيش از 3 گيگ شود اينترنت تا پايان ماه قطع! مي باشد يا هزينه گيگابايت اضافه كه بين 3000 تا 5000 تومان است بايد بپردازيد!!! تمام سرعت هاي ذكر شده در مقاله مربوط به اينترنت هاي مستقل و تك IP مي باشد كه قابل توجه تمامي دوستان است كه تمامي اينترنت هاي پر سرعت در ايران عزيزمان با IPهاي مشترك و به اصطلاح sharedبين 4 و گاه گداري تا 20 مشترك(اين طور كه شركت هاي اينترنتي ميگن!خدا ميدونه چقدر بيش تر از اين حرفاست!)!!! براي اينترنت هاي حجمي است حالا فكر ميكنيد واقعا به اندازه 256 kpbs مي توني دانلود و استفاده كني؟؟؟!!! اينقدر مسايل رو ساده نگيريد!آيا قيمت با سرويسي كه دريافت ميكنيد برابري دارد؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۴:۲۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
با این اینترنت ذغالی ایران بعد میگن چرا جوونها فقط چت می کنن.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۵:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
"""""""من در یزد اینترنت پیشگامان دارم.
256 ماهیانه 12000 تومان. گران نیست. شما کجا را می گویید با این قیمت ها.""""""
شاید شما خیلی خیلی پارتی دارید برادر.... شایدم منظورتون این بوده 21 تومن اونم با محدودیت دانلود یک گیگ...
الان که لطف کردن و تخفیف دادن تازه شده 18 تومن...
ناشناس
|
SWEDEN
|
۰۵:۴۶ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
من در سوئد شهر بورلنگه زندگی‌ می‌کنم. اینترنت ۸۰ مگابیت در ثانیه از www.bahnhof.se گرفتم ماهی‌ ۷۹ کرون که می‌شه حدودا ۱۱۵۰۰ تومن. اینجا اینترنت ۱ گیگابیت (۱۰۰۰ مگابیت) برای ادارات هست ماهی‌ ۸۹۵۰ کرون که می‌شه حدودا یک میلیون و دویست هزار تومن.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۰۵ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
1
0
در دانشگاه هاى ايران هم اينترنت (رايگان) اعم از وايرلس و اى دى اس ال براى دانشجويان هست.
يك دانشجو
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
... و بالاخره ايران
خیلی اسفناک بود
جا داره از مسئولان مربوطه یه قدردانی درست و حسابی بشه
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۹:۴۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
0
خواهشا اعتراض نکنید، ممکنه بلاییی که سر پیامک اومد سر اینترنتم بیاد، عزیزان برن کارشناسی کنن ببینن ارزونه یخورده قیمتشو چند برابر کنن!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
2
والبته بي كيفيت ترين!
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۰:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
4
روي سخنم با اين دسته افراديست كه عادت به مسخره كردن مشكلات و معضلات اجتماعي دارند.
با تمسخر هيچ مشكلي حل نشده و نميشه.
ميدونين رمز پيشرفت و مدنيت غربي ها چيه ؟
اونها در زندگي اجتماعي اتحاد بسيار محكمي دارند كه ناشي از درك و فهمشان به حق و حقوق اجتماعي هست. با تمسخر از كنار تضييع حقشان نميگذرند ( كاري كه همه ما ايراني ها سالها و قرنهاست كه بجهت تنبلي انجام ميدهيم و ظالم را به ظلم بيشتر ترغيب ميكنيم ) بعنوان مثال در اين مورد خاص" با يك عزم و اراده ملي " از يك مقطع زماني خاص هيچ پولي بابت اينترنت ندهيم . فكر ميكنيد شركت مخابرات چقدر مقاومت ميكند ؟ درنهايت كوتاه مي آيند.
پس بايد گفت كه از ماست كه بر ماست .
بهترين روش برخورد با كاسب گرانفروش نخريدن جنس از اوست .
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۸
0
1
مسئله مهمی که دوستن توجه نکردن برای قيمت داخلی اشتراکی بودن سرعت isp داخليه ولی تو همه کشورهای دنيا سرعت رو اختصاصی واسه امشتری در نظر ميگيرن اگه تو ايران سرعت اختصاصی بخواين 128 کيلو بيت ماهی 150 هزار تومان قيمتشه
نام:
ایمیل:
* نظر: