Logo
Menu

Home

Retro Games

Retro Vertalingen

Programma's

Links

Historie

Over Ok Impala!

Contact

English

Ok Impala! - Retro Gaming met een Nederlands tintje! / Retro Gaming with a Dutch flavour!

(Click here for English website)

Welkom bij Ok Impala!

Ok!

Welkom bij het domein van de Impala! Al 326668 bezoekers gingen je voor op deze website, waar alles draait om Retro Games! Download originele games in Retro stijl, gemaakt door Indie ontwikkelaars. Of download nieuwe delen van klassieke games als Super Mario World, The Legend of Zelda of Super Mario Kart, gemaakt door fans.

Altijd al de games van vroeger in het Nederlands willen spelen? Neem dan zeker een kijkje bij Retro Vertalingen, waar we Nederlandse vertalingen van vele klassieke games hebben!

Lees hier in meer detail over alles wat we doen. Veel plezier met de games van vroeger bij Ok Impala!


Nieuws

18-aug-2013

Op 4 augustus vierde Ok Impala! zijn 11e verjaardag. De teller staat nu op 312.597. Daarmee bezochten dit jaar ruim 20.000 bezoekers de website. Terwijl Ok Impala! in ruste is, kun je intussen een ander interessant project steunen. Als je houdt van JRPG's, steun dan zeker Project Phoenix dat gemaakt wordt door grote namen uit de games wereld, waaronder Nobuo Uematsu. Je vindt de Kickstarter van Project Phoenix hier.

11-nov-2012

Een nieuwe 2D Zelda game is een droom van vele gamers. Vandaag wordt daarom Zelda - Parallel Remodel aan Ok Impala! toegevoegd. In Zelda - Parallel Remodel gaat Link op een geheel nieuw avontuur om de mysteries van de Parallel Worlds te ontrafelen. Ga op onderzoek uit in de nieuwe boven- en benedenwerelden. Download de game snel op de nieuwe pagina van Zelda - Parallel Remodel.

21-okt-2012

Na een lange tijd van stilte wordt vandaag weer een nieuwe game toegevoegd aan Ok Impala! Chrono Trigger - Prophet's Guile plaatst je in de schoenen van Magus uit Chrono Trigger. In een kort verhaal wordt de verhaallijn van Magus verder uitgediept. Een must-play voor de fans van Chrono Trigger. Deze game is geproduceerd door Kajar Laboratories. Download de game op de pagina van Chrono Trigger - Prophet's Guile!

De komende tijd zullen er meer opmerkelijke retro games toegevoegd worden aan Ok Impala! Houd de website dus in de gaten voor meer nieuw gameplezier!

03-aug-2012

Ok Impala! viert morgen zijn tiende verjaardag! De teller bleef staan op 290.047. Daarmee bezochten dit jaar zo'n 20.000 bezoekers de website. Het was een rustig jaar waarin achter de schermen rustig doorgewerkt werd. Ok Impala! brengt uitsluitend complete projecten uit. Hou de website dus van tijd tot tijd in de gaten en wie weet verschijnt er weer eens nieuw gameplezier!

04-aug-2011

Ok Impala! viert vandaag zijn negende verjaardag! De teller bleef staan op 269.664. Daarmee bezochten dit jaar zo'n 33.000 bezoekers de website. De Impala slaapt... maar wie weet waar hij van droomt?

03-aug-2010

Op 4 augustus viert Ok Impala! zijn achtste verjaardag! De teller bleef staan op 236.046. Daarmee bezochten dit jaar zo'n 26.000 bezoekers de website. Ok Impala! is wat minder actief de laatste tijd, blijf echter regelmatig de site in de gaten houden want alle projecten lopen gewoon door!

11-okt-2009

Het is alweer enige tijd geleden dat Ok Impala! een vertaling uitbracht, maar vandaag is het weer zover! Xslicer werkte de afgelopen maanden hard aan de Nederlandse vertaling van Zelda - Link's Awakening DX. De vruchten van die arbeid zijn nu te bekijken op de Zelda - Link's Awakening DX (NL) pagina. Daar kun je uiteraard ook de patch downloaden om deze geweldige game in het Nederlands te spelen!

01-aug-2009

Op 4 augustus viert Ok Impala! zijn zevende verjaardag! De teller bleef staan op 210.698. Daarmee bezochten dit jaar zo'n 21.000 bezoekers de website. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen met een groot vertalingsproject in de toekomst? Meld je dan als vriend op de Ok Impala! hyve en hou het nieuws goed in de gaten!

11-mei-2009

Altijd al een echt gamer shirt willen hebben? Neem dan eens een kijkje bij Gamershirt.nl! Ze hebben een ruime keuze van leuke shirts met een game thema. Verzending in heel Nederland of zelfs daarbuiten!

25-jan-2009

In één van de afgelopen dagen bezocht de 200.000ste bezoeker Ok Impala! Blijf Ok Impala! ook in de toekomst bezoeken voor de leukste retro games met een Nederlands tintje!

4-jan-2009

De beste wensen voor 2009! Hou ook dit jaar de site in de gaten voor de laatste aankondigingen over alle projecten van Ok Impala!

26-okt-2008

De website is stevig onder handen genomen. Ok Impala! draait nu eindelijk volledig op php! Mocht een link niet werken, laat 't dan aub even weten!

4-okt-2008

Ok Impala! werd recent geïnterviewd door Ownage! Lees het hele interview hier!

5-sep-2008

De link sectie van Ok Impala! is helemaal bijgewerkt! Er zijn twee leuke Nederlandstalige Nintendo sites toegevoegd! Op Mushroom Kingdom vind je vanalles over Mario! Retro Nintendo schrijft over al die klassiekers die Nintendo door de jaren heeft gemaakt! Ga snel een kijkje nemen in de link sectie!

De aanmeldingen voor het nieuwe vertalingsproject van Ok Impala! komen op dit moment binnen op de Ok Impala! hyve. Dus wil je graag meehelpen met een vertalingsproject van Ok Impala! of ben je gewoon nieuwsgierig? Word dan vriend van Ok Impala! op zijn hyve!

In dit filmpje worden de acht vertalingen aangekondigd waarvoor je je kunt aanmelden!

28-aug-2008

Wil jij meewerken aan een Nederlandse game vertaling? Dan is dit je kans! Ok Impala! kondigt acht games aan die vertaald kunnen worden naar het Nederlands! Ga snel kijken op de Ok Impala! hyve om te zien om welke games het gaat, en meld je aan als vertaler!

16-aug-2008

Ok Impala! kondigt een volgend vertalingsproject aan! Een Nederlandse vertaling van Zelda - Link's Awakening! De vertaling ligt volledig in handen van X-Slicer. Bekijk de eerste screenshots op de Zelda - Link's Awakening (NL) pagina!

Hou de komende weken Ok Impala! goed in de gaten voor de aankondiging van een nieuw groot vertalingsproject. Wil je ook meewerken aan dat project? Meld je dan nu alvast aan als vriend op de Ok Impala! hyve!

11-aug-2008

Op 4 augustus vierde Ok Impala! zijn zesde verjaardag. De teller bleef staan op 190.280. Daarmee bezochten dit jaar zo'n 12.000 bezoekers de website. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen met een groot vertalingsproject in de toekomst? Meld je dan als vriend op de Ok Impala! hyve en hou het nieuws goed in de gaten!

24-jul-2008

De vertaling van Faxanadu is eindelijk af! Ruim 3,5 jaar na de eerste aankondiging is het project nu dan toch afgerond. Ga snel het resultaat bekijken (en spelen!) op de pagina van Faxanadu (NL)!

Ok Impala! heeft nu ook z'n eigen pagina op Hyves! Voeg 'm toe aan je vrienden, geef commentaar, bekijk project screenshots en blijf op de hoogte, hier!

17-apr-2008

Alistair Wallis van Game Set Watch hield kortgeleden een interview met Ok Impala! Lees het hele interview hier!

25-nov-2007

Met enige vertraging, maar hier is dan het overzicht van de afgelopen vijf jaar Ok Impala! Wat is er allemaal gebeurd? Kijk snel hier!

04-aug-2007

Ok Impala! bestaat vandaag 5 jaar! De teller bleef staan op 178.114. Daarmee zijn er dit jaar zo'n 30.000 bezoekers op de site geweest. Binnenkort volgt een overzicht van alle releases van Ok Impala! in de afgelopen vijf jaar!

18-mei-2007

Twee jaar zijn bijna verstreken sinds de aankondiging van het grootste Nederlandse fan-vertalings project ooit. Een complete Nederlandse vertaling van Zelda III - A Link to the Past. Door een team van zes personen is er hard gewerkt aan deze vertaling. Nu presenteert Ok Impala! met gepaste trots de Nederlandstalige versie van dit geweldige spel! Download de patch op de Zelda III - A Link to the Past NE pagina. Meld eventuele bugs of opmerkingen via het mailformulier en geniet van het resultaat van twee jaar hard werk!

14-jan-2007

Nu openbaar beschikbaar, alle offset informatie van Super Mario Kart zoals Stifu en Ok Impala! die verzameld hebben tijdens de ontwikkeling van Epic Racers.

Epic Racers zelf is overigens nog steeds in ontwikkeling.

Download de notes op de Super Mario Kart Notes pagina!

Oud nieuws

© 2002-2012 Ok Impala!