Magyar parádé Liverpoolban: Adorján góllal, gólpasszal a mezőny legjobbja

Feltöltve: 2010, április 27 - 21:55 Frissítve: 2010, április 27 - 23:28

Továbbra is remekel Adorján Krisztián Liverpoolban: a magyar utánpótlás-válogatott futballista kiváló játékkal és góllal járult hozzá a Vörösök U18-as együttesének Middlesbrough ellen aratott 3-0-s sikeréhez. Ez volt a gárda nyolcadik veretlen meccse zsinórban.

- pepsifoci.hu - Remekül szerepel a Liverpool U18-as csapata a bajnokságban, a Vörösök fiataljai zsinórban nyolcadik mérkőzésükön maradtak veretlenek, a legutóbbi körben 3-0-ra verték a Middlesbrough korosztályos alakulatát.

A Boro ellen a Vörösök legjobbjának a magyar Adorján Krisztiánt választották, aki végig remekül teljesített, kiosztott egy gólpasszt, és saját maga is a kapuba talált. A fiatal légiós pazarul kezdte a meccset, 18 méteres lövését a levegőben megnyúlva hárította a látogatók kapusa.

A csapat legfiatalabb tagjaként Adorján rengeteg veszélyes akcióban vállalt szerepet, kiosztott egy asszisztot, majd a 75. percben maga tette fel a koronát a csapat teljesítményére: egy beadást terelt a vendégek kapujába. A Liverpool egyik gólját egyébként a legendás Paul Ince fia, Tom szerezte.

Liverpool U18 – Middlesbrough U18 3-0

VIDEÓ: Pofon vágott csapattárs és kártyázó szurkolók - kattints!

A legérdekesebb focihírek - kattints!

Hírek a kedvenc csapatodról egy kattintásra:


                              

Hozzászólások

Új hozzászólás | A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.

A sok tehetséges magyar srác közül jó volna, ha egy be tudná majd játszani magát a nagycsapatba!

Bravó!:)

Szép volt Krisztián!
Hajrá Liverpool!
Hajrá Magyarok!