Facebook
TabuTV
Regisztrálok
Regisztráció Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó?
Ismertető szöveg
Let's see a few words about me... I'm 180 centimetres tall, I weight 75
kilogramms, and I am 19 years old by this time. I am clean, neat, and I
don't have any infectious illnesses. I am virgin in every sense, and if the
winner of the bid wants, I am open to proove this with being examined by a
gynecologist.

There are a few conditions about the deal: all bidders must be neat and
clean. All I ask You is to be polite, kind and tender with me. I do not take
any antibaby pills and I am afraid of veneral diseases, so using a condom is
a condition too.

I ask the winner of the bid, to send the whole money on my bank account in 3 days after the closing of the auction. After that we can meet at a place I have chosen and spend our time together :)

miss spring üzen
2010-08-21 20:17:49
Oh blanco muro de España!
¡Oh negro toro de pena!
¡Oh sangre dura de Ignacio!
¡Oh ruiseñor de sus venas!
No.
¡Que no quiero verla!
Que no hay cáliz que la contenga,
que no hay golondrinas que se la beban,
no hay escarcha de luz que la enfríe,
no hay canto ni diluvio de azucenas,
no hay cristal que la cubra de plata.
No.

¡¡Yo no quiero verla!!
2010-08-17 15:33:32
Dear Bidders,

Please, contact me on my e-mail adress:totallyvirgin@gmail.com
I'd like to get know you!
2010-08-17 10:20:33
I hope you like the new pics!
2010-08-13 21:00:53
'But I, being poor, have only my dreams;
I have spread my dreams under your feet;
Tread softly because you tread on my dreams'
2010-08-13 21:00:02
A quote has come into my mind from a movie Equilibrium, and when I heard it first, I immediately started looking for the original poem. It was a poem by a Nobel-prized poet William Butler Yeats. It's name is 'Aedh wishes for the Cloths of Heaven'
2010-08-13 09:42:37
Seriously I'll establish a foundation, that you're bidding quite a lot:)
2010-08-12 16:49:10
I'm sitting here at the office of the Tabu Tv, and I hope that someone will take a bid!
A licit Miss Spring kérésére visszavonva.
Egyéb információk
ATTENTION! Please always keep in mind, that the exchange rate of the Hungarian Forint/Euro/USD is changing continously!

Anyone who intends to bid must be registered first at the site of the TabuTv ("regisztrálok" button in the top of the page), after this go to the auction-site and then can take a bid.

Miss Spring has became famous worldwide in few weeks. All the biggest Hungarian mediums, newspapers, television channels, radio stations reported from her, but also in the UK, India, Russia, Ukraine, China and America her name is well known. Her sincere intention is to get the possibly most money for her virginity during the 13 days of the online auction. With selling her virginity she wants to help her bankrupted family.

Location: Krisan HairFun and Hotel President, Budapest, Hungary

Hair extension: Timár Edit
Hairdressing: Krizsán Győző
Make-up: Pataki Jácinta
Photo: Lovász Sándor László
Képek
<<
>>
Hozzászólások
Write a comment
Laura - 2010-09-26 22:02:38
:))
Laura - 2010-09-26 22:00:31
sok embernek van problemaja es sokan meg rosszabb helyzetben vannak,mint o es meg sem csinaljak ezt.A vilagon minden hatranyos ember be kellene alljon arulni a testet????????na de mind1 aki ilyen az ilyen:))
Laura - 2010-09-26 21:57:34
hat maga ne ossza nekem az eszt es meg ,ha ilyen helyzetbe is kerulnek ,akkor sem arulnam a testem,mert aki nnormalisan gondolkozik az rajon,hogy van mas megoldas is.Engem hidegen hagy mit csinal,de szanalmas,hogy igy akar bekerulni a mediaba,de ,hogy hazudik az latszik a videokon,hebeg habog nehany helyen na de miert nem segit neki maga ,ha ilyen okos es igy sziven viseli a sorsat koltozzenek ossze:))
M L - 2010-09-14 16:38:42
Kedves Laura,
Magácska nem kicsit rosszindulatú és irigy.
1. Szerintem Miss Spring egy bájos fiatal hölgy.
2. Lilla anyja szerintem most Gyes-en van az öccsével és így elképzelhető, hogy tényleg kevés pénzük van.
3. A támadásnál gondolom Ön ott volt és azért állítja, hogy meg se történt.
4. Kivánok Önnek hogy éljen egy télen át egy víz,gáz és villany nélküli lakásban és majd azután jönnön ide észtosztani.
5. Magácska Laura egy részvétnélküli szánalmas lelkileg szenvtelen ember, egy pszichopata. És mint ilyenek szerintem inkább lenne a helye kórházban.
6. Ha be is akart a lány kerülni a médiába, ugyan mi köze hozzá? A magyar média pedig volt olyan aljas és erkölcstelen, hogy leszervezett egy licitet a Miss Springnek. Ön szerint ez micsoda, ha nem prostitució elősegítése, azaz sticiség. Ehhez ugyanis többen kellettek. Kiváncsi lennék mennyit reméltek a licit leszervezői a hölgytől, mint jutalékot. Ja és ne felejtsük el, hogy a licit szervezői nem 19 éves lányok, hanem felnőtt férfiak.
7. A póthajat, a fotózást és a sminket a TabuTv adta a hölgynek, ha jól tudom.
8. Remélem lesz még az Ön életében is olyan élethelyzet, amikor a testét kell árulnia hogy megéljen és kivánom Önnek, hogy annyi részvétet kapjon, mint amennyi magában van efelé a lány felé.
Laura - 2010-09-11 23:18:38
Szia!nem is tudom,hogy mit is szoljak hozzad!de az,hogy neked a korhazban az idegosztalyon a helyed az biztos!
Te meg a nagy segitseg!az nagy segitsek,hogy anyukadekra szegyent hozol az tenleg nagyon nagy segitseg !csufsagot csinalsz a csaladodbol,es magadbol pedig bohocot!az ilyen ember nem normalis!es az,hogy te szuz vagy szerintem senki nem hiszi el,mert ez hazugsag,vagy lehet igaz,mivel nem vagy egy gyonyoruseg se nem csinos!En elmondom neked,hogy te valojaban mit is akartal ezzel a felhajtassal elerni:
1.azt akartad,hogy bekerulhess a mediaba,mivel szeretsz a kozeppontba lenni,es szereted h mindenki rolad beszel
2 .azert,hogy hires legy,ami nem leszel,mivel mindenki atlat rajtad es hulyenek nez,de te eladnad magad!
3. te nem is gondoltad komolyan,hogy odaadod magad barkinek is penzert,csak mivel manapsag nehez bekerulni a mediaba,ez jo urugy volt.
4. aki figyelmesen megnezi,azokat a videokat,amelyekben nyilatkoztal az rajon arra,hogy ez egy nagy hazugsag!eloszor azt nyilatkoztad Hajdu P eternek,hogy a csaladert teszed,aztan mar az adas vegere mar azt mondtad,hogy azert csinaltad,hogy konyvet irhass a mediarol es az emberekrol,es bevalottad,hogy be szerettel volna kerulni a mediaba.
5. A tabu Tv videojaban megtudhattuk,hogy edesanyad rendoornagy es ne mond nekem,hogy nincs penzetek,mivel tudni valo,hogy egy rendor vagy rendorornagy nem anyit keres,mint egy atlagos ember szoval itt a masik hazugsag!
6.muhajad van,ami nem olcso,es erre van penz erdekes!
7 oszinten sajnalom edesanyadat es a csaladodat.hogy te ilyet megtettel veluk a feltunesi maniadert,en anyukad helyedt,inkabb kitagadnalak a csaladbol.
8. Rajosz majd arra az eleted soran,hogy az elet nem konnyu es megkell szenvedni azert,hogy legyen valamid eleted soran es nem a media az ami az embernek fontos ,hogy sztar legyek,plane nem ilyen aron!
9.Inkabb fejezd be a sulit,mert mindenki tudja,hogy ,ha nincs diplomad jovedelmezo allasod sincs.Ha lenned diplomad biztos tobb lehetoseged,tobb allaslehetoseg lenne,amiben valogathatnal,mivel az eletben,aki tanul es igazan akar valamit megszerzi,de ne ilyen aron!
10. A hajadat meg sajat magadnak vagtad le,mert ha megtamadtak volna nem a hajadat vagtak volna le,hanem megvertek volna.Ez egy ujjab indok volt,hogy meghivjanak a mokkaba.Az ember ha megtamadjak akkor nem a hajat vagjak le,es az akit megtamadnak a rendorsegre megy eloszor amugy edesanyad az es megsem neki szoltal ,hanem a mediahoz szaladtal ,akik nem tudom mivel tudnak tobbet tenni erted,mint a rendorok.Csak avval tudnak tobbet megtenni,hogy ujra csinalnak veled egy riportot es te ujra a tvben leszel!Nem hiszem,hogy edesanyad rendorornagy reven anyiba hagyta volna azt,hogy a lanyat megtamadtak.De igazad van a media meg tudd vedeni ujjabb szereplessel a tvben.
U.I: En tegyed csak sajnalni tudnak,hogy a media fontosabb a csaladodnal es a szegyenerzetednel!Iyen erovel a testedet is arulhatnad!
C 18 - 2010-08-30 14:47:24
Amúgy furcsa a világ,a legtöbb ember nem éppen tisztességesen gazdagodik meg,mégis akkor mi a külömbség? Vajon szenvedhet-e mégjobban ha valóban megtette volna már és túl lett volna az egészen,mint már amúgy is lekurvázták már meg stb..Szerintem csak irigyek mások..Az embert kisebb dologért lekurvázzák,elég ha a nyelve megbotlik,már akkor egyböl hülye kurva,akkor most nem értem mi a külömbség kettö közt? Meg érdekes a világ ha egy lány egyszer is megcsal egy férfit akkor már egyböl hülye kurva lessz,de persze ha a pasi csinálja akkor az nem számit,sőt elönyére válik,hajtja a vére meg ilyen baromság szöveg..Hogy fajulhat el igy az emberiség?
Barbie333 - 2010-08-30 13:20:35
c18!

Egyetértek veled,egyszerüen nem hiszem el komolyan...tényleg nem szeretném ocsároln,ert faim lány,de nem egy zimány linda,nem egy bódy sylvi...Kisminkelve mindenki szép....de most ahogy néztem a videót...na h mindegy..a lány egyszerüen csak szerepelni akart,ilyen nincs ,hogy licitre adja a testét,és meggondolja magát.....Mega zt se hiszem el ,hogy 26 millioért nem megy el!!!KI NE MENNE EL????sztem az összes nő elmenne még kevesebbért is,és ez nem kurvaság...Ezt csak a médiának adták be,ö elmegy valakivel tuti...
C 18 - 2010-08-29 22:23:33
Aki ennyit add ezért a csajért az beteg!
C 18 - 2010-08-29 22:16:32
Nem normális a csaj szerintem,annyira nem jó csaj hogy 26 milliót megérjen!!!
Roberto Ehrenberg - 2010-08-25 10:03:27
Hi, I do not speak the English well, but I would like to relate that you are beautiful, very sex. I a gyüjtő I am who the szűzességet is recruits it, is who Rembrantot is saves up, is who Picassot is i this! I adore you.
M L - 2010-08-24 16:23:11
Kedves Koczka Máté Úr!
Köszönöm a választ, de nem nyugtatott meg. Attól még ez amit csinál a Tabu Tv egy rendkívül gusztustalan dolog. Mégha tájékoztatásnak nevezi akkor is az. Mégha a hatályos magyar jogrendszerünk nem is bünteti, akkor is az.

Csak pár utolsó kérdés Önhöz Tisztelt Koczka Máté: Csak Miss Springnek biztosít a Tabu Tv felületett ahoz, hogy prostituálódjon, vagy ezután bárkinek aki hasonló módon készül pénzre szert tenni. Esetleg külön fenntartott helyet létesítenek a honlapjukon a jövőben a szükségbe jutott fiatal lányoknak, hogy árulják a szüzességüket jó pénzért? S mi van ha egy 14 és 18 év közötti fiatal hölgy jelentkezik írásos szülői beleegyezéssel. Az ő esetében is biztosítják az árverés lehetőségét?

Lehet, hogy a jogi háttérnek utánanéztek - bár ezt kétlem, de mindegy, ha Ön mondja - ettől függetlenül a következmények azt hiszem egyáltalán nincsennek a tudatában. Nem örülnék, ha olyan országban kéne élnem, ahol fiatal lányok árverésen árulhatják a az ártatlanságukat és a média hathatós segítségével.
- 2010-08-24 15:36:38
Kedves "M L"!

Én vagyok az a bizonyos főszerkesztő és nem véletlen, hogy itt válaszolok neked. Közlöm veled, hogy NEM HÚZUNK HASZNOT semmiből, amit Miss Spring csinál, de még csak konkrét közünk sincs hozzá, hiszen egy felnőtt emberről van szó, aki nem kamasz! És aki mellesleg megkeresett minket, miután hiába árulta a szüzességét saját blogjában, amit alig látogattak. A kettő között egyébként jó néhány hónap eltelt... Az, hogy egy médium tudósít valamiről, a mindennapjainkhoz tartozik. Mi is ezt tesszük. Nem pénzért. Mint ahogy nem kérünk pénzt egyik sztártól sem, akiről beszámolunk. Szerintem a prostitúciót ne nagyon keverd bele, valószínűleg fogalmad sincs a jogszabályokról. Mi utánanéztünk a jogi háttereknek és valóban csak a felületet biztosítjuk. Felteszem, nem olyan erős benned az összeesküvés-elmélet, hogy azt gondold, minden megrendezett, amit a tévében látsz, vagy az újságban olvasol...
M L - 2010-08-24 15:26:11
Én döbbenettel figyelem az eseményeket és szerintem nyilvánvaló, hogy a TabuTv a felelős. Ez a lány csak egy szerencsétlen nagykamasz aki felnőttnek hiszi magát és most készülnek kizsákmányolni mások, akik jó pénzt láttak ebben. Nekem ne mondják már, hogy a Tabu Tv. csak a felület biztosítja ingyen és bérmentve ennek a szegény lánynak karitatív célból. Dehogyis! Érdekelne, hogy mennyi az a százalék, amit a TabuTv eltesz ebből a 20 millióból?

Érdekelne az is, hogy miért gondolta meg magát ez a lány. Pár napja azt írta lezárja a licitet. Miért nem zárta le? Megfenyegették talán? Esetleg maga a tabu tv, mert jó üzletet lát abban, hogy tönkretegyenek egy fiatal életet.

Felháborít ami itt folyik. Mi lesz a következő lépés? A különböző médiumokon megszorult szülők fogják árulni tinédzser lányaik szűzességét egy kis alamizsnáért. Közben meg pénzes producerek és főszerkesztők dörzsölik a markukat a háttérben?

Hol vannak ilyenkor a jogvédők? Hol van a rendőrség? Szerintem ez prostitúció és amit a tabu tv csinál az pedig prostitúció elősegítése és haszonhúzás abból. Ezt nem bünteti véletlenül a Btk.?

S mi az, hogy érvényes a szerződés az árverés után? Van valaki aki ért a joghoz a tabu tévében? Nem tudják, hogy a jóerkölcsbe és tisztességbe ütköző szerződések érvénytelenek?
Sz. Szilvia - 2010-08-23 13:42:34
Daemona, a helyzetére biztosan nem irigykedik senki. Viszont az az általános tendencia, hogy ha valakinek bejön egy pénzcsináló ötlet, azonnal ugranak rá, mint az éh farkasok, hogy hogy merészelt egyáltan eszébe jutni. Ez mindig így van, akkor is, ha valami szép ötletet szeretne valaki megvalósítani, nem csak a Tavasz kisasszonyéhoz hasonló esetekben. Nem mondom én se egy szóval sem, hogy dicsérendő, amit tesz, arra próbálom rávilágítani a figyelmet, hogy szégyen, hogy ma Magyarországon helyből ilyesmire kell gondolnia egy fiatal lánynak, ahelyett, hogy munkát keresne elsősorban.
Joe Esterhaz - 2010-08-18 18:01:10
Azt megkérdezhetem hogy honnét jött ez a 20 millio?
Ennyi az össz tartozása a családodnak?
Vagy ebből már el is tudod indítani az életed?
Nem igazán értem megmondom őszintén....
Az elején úgy tűnt hogy a családod "megmentése" miatt csinálod....de hallottam olyan mondatot is hogy az álmaid szeretnéd megvalósítani....
Tehát akkor most mi is van?
Ha tényleg nem médiahackről van szó...akkor nagyon nagyon sajnálom hogy így alakult a sorsod....de az biztos hogy ha ez lecseng.....akkor vége lesz körülötted a felhajtásnak, azt szerintem ennyi idősen nem tudod majd kezellni....
Akik a háttérben meg teszik alád a lovat, azoknak meg fogja ez érni anyagilag...Nem jó ennyi idősen egy árucikké vállni!!!
Vicy - 2010-08-18 15:41:14
Sziasztok.
Úgy gondolom senkinek sincs joga elitélni Miss Springet ezért az ötletért, viszont elgondolkodtató, az ok amiért ide jutott. Kerültem az életem során hasonló helyzetbe, /pedig érettségim is van/ a bank vinni akarta a házat, élelmiszerre alig jutott. Bizony nekem is eszembe jutottak hasonló megoldások.
Miss Spring, és rajtam kivül sokan vannak még akik hasonló cipőben járnak. Ez ma MAGYARORSZÁG!!!!
Elitélendő dolog lenne ha valaki poénból csinálná ezt, de ismerve az indokot,....hát NEM.
Miss Spring kitartást célod eléréséhez, és ne legyen lelkiimeretfurdalásod. Az, maradjon meg azoknak akik miatt egy fiatal lány kénytelen a testét és élete egyik legintimebb pillanatát árúba bocsájtani.
Joe Esterhaz - 2010-08-18 13:38:31
Sziasztok....
Nem akarok megbántani senkit félre ne értsetek, de én úgy tudtam hogy magyarországon bűntetendő az üzletszerű kéjelgés....
Gyakorlatilag amire ezt a szerencsétlen lányt rávették az prostitució.....
De van egy olyan gondolatom is hogy ez az egész egy egyszerű médiahack....
Daemona - 2010-08-17 15:28:31
Szerintem Orsolyának és Józsinak teljes mértékben igaza van. Hozzáfűzném, hogy nem Miss Springet ítélem el, hanem amit csinál... Egyébként az eddigi megnyilvánulásai alapján értelmes lánynak tűnik. És Szilvi, nem tudom ki irigykedik rá, megnyugtatlak, szerintem senki. A helyzete nem irigylésre méltó, maximum szánalomra, de azon pedig biztosan megsértődne,és nem kérne belőle. Mellesleg tényleg elég lett volna elmennie a fókuszba panaszkodni, és valószínűleg összedobták volna neki a pénzt, de most már mindegy. És bizonyos értelemben nyilván szűk látókörű a társadalom, de ebben a témában teljesen normális, hogy elítéljük amit tesz. Ezzel az erővel azt is elfogadhatnánk, hogy aki hűtlen, azt a párja a konyhakéssel legálisan kasztrálhassa... Az érdekházasság pedig nem szép dolog. Miss Spring nem piszkálódásból, csupán őszinteségből,szerintem nem vagy csúnya lány, de az új képeid borzalmasan sikerültek. Tényleg ne haragudj a véleményemért. A többi kép tetszik. Reméljük, nem egy bantunéger (nem rasszista beszólásnak szánom) nyeri a licitet, az túl fájdalmas élmény lenne elsőre...
Kovács Liliána Zsuzsanna - 2010-08-17 12:13:34
Szerintem aranyosak az új képek, bár picit homályosak, de jók. Randa dolog viccből licitálni, aztán vissza mondani, minek után rájött ez nem játszótér. A véleményem meg van erről az egész aukcióról, de a leányzónak kitartást kívánok.
Szűcsné Tóth Berta - 2010-08-15 23:07:20
Nem tudom... Én valahogy pártatlan vagyok a dologban. Nem tudom, hogy milyen anyagi körülmények között élhet, hogy erre vette rá a sors, de az tuti, hogy a mai világban nehéz állást találni. Én több mint egy éve vagyok munkanélküli, és pályakezdő vagyok...
Részben megértem, de el is ítélem. És szerintem a licitálóban lesz annyi emberség, hogy nem kér ellenszolgáltatást, hanem csak anyagilag támogatja őket és a lány szüzességét meghagyja, annak, akinek Ő szeretné adni.
Kiss János - 2010-08-15 23:00:43
Miss Spring!
Szeretnék érdeklődni, ha én lennék a sikeres licitáló kapnék e számlát arról, hogy megvettem az Ön szüzességét.
Ha nem kérnék ellenszolgáltatát a pénzemért cserébe esetleg kaphatnék e hivatalalos igazolát, annak érdekében, hogy az összeg az adóaalapomat csökkenthesse, mint adomány?
Elegendő előleget fizetni vagy a teljes összeg szükséges az aktus előtt?
Csak készpénzben, vagy átutalással is lehet fizetni?
A nyertes licitáló jogot szerez valamennyi értelemben vett szüzessége elvételére?
Kérem mielőbb válaszoljon nekem, hogy a szügséges információk bortokában hozhassam meg a döntésemet!
Sz. Szilvia - 2010-08-15 21:03:23
Kedves Józsi! Ezek szerint az van szellemi fölényben, aki a te véleményedet osztja? Vakító logika, gratulálok :)

Miért kellene a ti mélységesen empátiahiányos hozzáállásotokat etalonként tekinteni? Nem vicsorogni kellene Tavasz kisasszonyon, meg cinikusan jósolgatni, hogy úgyis az utcán végzi, hanem pl. el kellene gondolkodni, hogy fiatal lányok miért ezt az utat választják.

Erről az "ismerőseim bezzeg nem ezt csinálják" szövegről meg egy sztori jut eszembe. Évekkel ezelőtt kiállításokon dolgoztam. A többi kollégám utálta a főnököt, mert tudták, hogy lop a kasszából. Mindenki mondta, hogy hű, milyen mocsok, hogy képzeli, hogy lop, mennyire erkölcstelen. Aztán egyszer én kerültem a srác mellé a kasszához, és a nap végén a többiek kérdezgették, mi volt, és hogy én miért nem tettem el magamnak a pénzből? Ennyit a hasonló hozzáállásról. Magyaréknál a legtöbb ember irigykedik, de amint hasonló helyzetbe kerülne, azonnal ugrana. Tisztelet természetesen a nagyon kevés kivételnek.

Abban egyetértek veled, hogy szomorú, hogy egyáltalán van, aki licitál erre az aukcióra.
Józsi - 2010-08-15 15:35:03
Én teljes mértékben egyetértek Orsolyával, ő legalább nyíltan leírta mit gondol. És valóban lehet más megoldás is. Egyébként meg szerintem fölösleges az egész felhajtás, mivel az eredmény ígyis -úgyis ugyanaz lesz. Az utcán fog kikötni. Ha nem tudja kifizetni az adóságot, akkor azért, ha igen, akkor meg élete végéig a sarkon fog állni. Érdekes nekem vannak hasonló helyzetben lévő ismerőseim, és pl se számítógépük, se internetjük nincs, és soha eszükbe nem jutna ilyen. Egyébként tényleg borzasztó, hogy az apja nem foglalkozik vele, meg az is, hogy adóssága van, de akkor menjen be pl a fókuszba bögjön egy sort, és valaki úgyis segít neki. Egyébként az meg pláne elszomorító, hogy van, aki erre tényleg licitál...
Orsolyának pedig üzenem, hogy nem foglalkozzon se a lánnyal, se a kommentezőkkel, van egy régi jó mondás :"Fegyvertelenekkel ne vívjunk szellemi csatát" .:)
M L - 2010-08-14 21:28:39
Kedves Orsolya. Örüljön, hogy nincs ilyen helyzetben, de kiváncsi lennék, ha tényleg a híd alá kéne mennie, akkor is ekkora erkölcscsősz lenne-e. Én nem a lányt vetem meg, mert nem tehet a helyzetről és nem tudja mit vállal. Akár egy fiatalkori ballépésnek is felfogható a dolog. Mélységesen megvetem azokat, aki végül megveszi ennek a lánynak az ártatlanságát. Ez a gusztustalan és szerintem férfihez nem méltó dolog. S mélységesen megvetem ennek a lánynak az apját, amiért nem támogatja a családját és ilyen helyzetben nem lép közbe, hogy megmentse a lányát. Mélységesen megvetem azokat a férfiakat, akik idejutatták az országot és akik ellopták az emberek álmait. Ennek a lánynak az anyja 25 év munka után csak hitelekkel tudott lakást biztosítani a gyerekeinek és saját magának. Ez úgy gondolom mindent elmond erről az országról és erről a rendszerről. Könnyű akkor, ha valakinek nincs ilyen problémája erkölcsökkel vagdalkozni. Inkább hallgatni kellene.
Nagy Orsolya - 2010-08-14 20:31:25
Igaz, az országos helyzeten is javítani kéne, de szerintem van más megoldá si, mint ez, szép kis példát mutat a fiatalabb generációknak, bár őket se kell félteni... Egyébként, ha szerezne valami értelmes iskolát (nem tudom miyen iskolája van), akkor talán munkája is lenne...tudom, hogy nehéz állást találni, de ha a híd alatt is kéne laknom, akkor se árulnám magam...És nem mondtam senkinek sem, hogy reszkessen, csak elmondtam a véleményem.
Sz. Szilvia - 2010-08-14 20:16:51
Drága Orsolya! Dolgozz te Kelet-Magyarországon pár tízezer forintért, aminek a jó részét úgyis lecsalják tőled. Nem a lánykát kellene szidni, az országos helyzettel kellene végre csinálni valamit. Ha a fiatalok nem látnak lehetőséget a munkában, azért az állam a felelős. De ugye, neked véleményed van. Hajaj, reszkessünk.
Nagy Orsolya - 2010-08-14 19:28:27
Hová tart ez a világ...pffff...Nincs az a pénz, amiért a testemet árulnám, undorító dolog, a szüleim szeme elé se mernék állni, nemhogy ezzel segíteni az anyagi helyzetemen. Arra nem gondolt, hogy talán elmehetne valahova dolgozni is, áh, bár az biztos megeröltető lenne, aláfeküdni valaki alá sokkal könnyebb ugye, a sok hülye meg licitál, gratulálok, ilyeneket kellene felrobbantani...Szégyenletes, gusztustalan, pffff...amúgy meg szerintem még 75 kiló simkkel meg póthajjal se túl szép csaj, de mind1, a véleményem megvan róla igyis, ha szép, ha nem...
Noemi Noemi - 2010-08-14 10:11:45
Én megerősítést szeretnék adni a hitedben,ugyanis senki nem tudja jobban,mint maga,hogy mire is van szüksége.A sok "szentéletű" akik a pénzért az érzelmeiket adják oda egy házasságban ahol már a szeretet sehol nincs viszont gazdaságilag jó megfontolás.Csak ez társadalmilag elfogadott dolog.A társadalmat kell elítélni,mert nincs benne az egyéni szabadság,csak atömeg.Múltja csak a 3 éves gyereknek nincsenek és aki igazán bölcs az a saját életét próbálja helyre hozni nem a mások életében vájkálni.Te magadnak ártasz max.,nem másnak.És becsületre méltó,hogy vki a családjáért és magáért felelősséget vállal,nem csak sopánkodik,ha hajléktalanná válnak és álmodik egy szebb jövőről.Neked megvalósul majd.Ne hagyd,hogy megrengessen bárki a kitartásodban és a nyíltszívűségedben.Te anyukádnak és a szeretteidnek "tartozol" nem nekik.Üdvözlettel.Noémi
LAci - 2010-08-13 23:44:09
Ja és mmég a halya sem eredeti (Hajhosszabbítás: Timár Edit)
és smink hegyek, nekem az asszony felkel 30 évesen és még mindig gyönyörű smink nélkül!
LAci - 2010-08-13 23:41:50
Azta!!! Az én párom sokkal helyesebb ettől a nőtől, és 21 éves volt amikor elvettem a szűzességét!
Nem semmi 20 milla azta adó? áfa?
Elmegyek egy discoba, egy jo verdával és ingyen kapok szűz nőt!!!
Az én lakás hitelem is felment, és akkor áruljam a se..em, mert még szűz!!!
Nedland - 2010-08-13 19:08:54
Nem a fodrászhölgyre gondoltam, hanem a sminkesre, Pataki Jácintára,- de azóta tudom, hogy ő is foglalt.
Sz. Szilvia - 2010-08-13 17:31:56
Kívánom, hogy oldódon meg a helyzeted, és légy boldog!
Nagy Ferenc - 2010-08-13 14:47:43
Kedves Miss Spring írtam emailt.
Nedland - 2010-08-13 14:25:31
Nekem a sminkes hölgy jobban tetszik. Őt nem lehet " megvenni" ?
Kiss Luca - 2010-08-13 10:23:51
Szia Miss Spring:-) Iszonyatosan jók a képeid és nagyon szép csajszi vagy:-) Most nem udvarolni akarok, de komolyan:-) Igazság szerint megértelek teljes mértékben és nagyon-nagyon drukkolok ám neked!!!! Figyelemmel kísérem végig az eseményeket és nagyon remélem, hogy sikerrel jársz és egy kedves, becsületes embert találsz...
Nagy Ferenc - 2010-08-13 10:19:16
Szia!Nagyon szép lány vagy! Azt szeretném kérdezni, hogy a licitzárás előtt van e lehetőség téged közelebbről is megismerni?
Kovács Liliána Zsuzsanna - 2010-08-13 09:04:01
Megnéztem a képeket, szép lány vagy!
Liliom Kata - 2010-08-12 12:54:39
Én nem tennék ilyet, de nem tudom elítélni. Az ismerőseim között is van sajnos olyan, akinek egy frank alapú hitel hasonló mértékben ellehetetlenítette a helyzetét :(( szörnyű ez a helyzet, kívánom hogy sikerüljön, és végre anyagi biztonságban legyenek!!
Berni Varázs - 2010-08-12 11:34:23
Szorítok, hogy sikerüljön! :)
Wera0007 - 2010-08-12 07:32:59
Nem ítélem el azt , aki ilyet tesz. Kurválkodni lehet? Csalni, lopni, hazudni? Jó lenne, ha lenne becsülete a szüzességnek, de ma már a 13 évesek nemi életet élnek, drogoznak, isznak, mint az állat.
Andor Gréta - 2010-08-11 15:19:31
Én is szűz vagyok még, de sosem jutott eszembe, hogy áruljam a testem ill. a szüzességem. Apám le is tekerné a fejem. Az anyagi helyzetem miatt sem érezném indokoltnak, voltunk már olyan anyagi helyzetben, amiről ő beszél. De kemény munkával, én is kikászálódtunk.
Kovács Liliána Zsuzsanna - 2010-08-11 15:12:48
Nagyon úgy tűnik, hogy véresen komoly. Én sem akarok szurkálódni, de én ezt nem tudnám megtenni. Egész életében hordozni foglya ezt a keresztet. Anyukája mit gondolhat?
Lina - 2010-08-11 13:11:42
Valóban véresen komoly? Ez nem szurkálódás csak nem tudom elhinni...
Az aukció lebonyolítója nem a Tabu Tv, a cég csupán az olvasók és Miss Spring közti kommunikációs felületet biztosítja. Az aloldal felelős szerkesztője Miss Spring. Amennyiben érvényes licitet tesz, akkor a PTK 211. § szerint köteles az aukció tárgyát képező szolgáltatást átvenni az eladótól, és megfizetni a licit szerinti árat! Az eladónak a tabutv.hu/szuzessegelado oldalra feltett ajánlata szerződéskötési nyilatkozatnak minősül, vagyis ha a termékre licitáltak, az eladási szándéktól elállni már nem lehet. Az aukció lezárását követően a szerződéskötés automatikusan létrejön. Így a szerződésben foglaltakat mind a vevő, mind az eladó köteles teljesíteni. Az eladó köteles a felkínált terméket a kialakult áron a vevőnek eladni, a vevő pedig köteles a szolgáltatást ezen az áron megvenni. / The owner of the auction is not Tabu Tv, the company is only providing possibilities of communication forms between Miss Spring and the readers. The editor of the subpage is Miss Spring. If you are making a valid bid, according to the PTK 211. §, you are binded to take over the subject of the auction and pay the price according to your bidding. The offer found on the tabutv.hu/szuzessegelado page is considered a contract and you're obligated to purchase the item, so if the item was bid on, the seller is not able to cancel the contract. After closing the bidding, the contract is made automatically. The seller is obligated to sell the item on the bidding price, and the buyer is obligated to pay the bidding price.
Impresszum Kapcsolat Médiaajánlat Adatvédelmi nyilatkozat Tabu TV Arca Szabályzat Karrier