Loading...
http://www.presto.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.sv_st1_2013gk-is-94.jpg http://www.presto.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.sv_st2_2013gk-is-94.jpg http://www.presto.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.sv_st1gk-is-94.jpg http://www.presto.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/banners.sv_st2gk-is-94.jpg

13-03-2014
Presto Brandsäkerhet lanserar ett nytt vattensäkrat brandpostskåp

Presto lanserar nu ett helt nytt brandpostkoncept med vattensäkring, 4SVS. Baserat på Prestos beprövade 4S-serie, brandposter för infällt montage, har den nya serien samma dimensioner och egenskaper som tidigare, men 4SVS har modifierats på flera punkter för att minimera risken för vattenskador. Läs mer här

17-02-2014
Prestokoncernen får ny VD/Koncernchef

 

Anders Danielson, ägare och styrelseordförande för Prestokoncernen tar över rollen som VD och koncernchef. Anders Lindkvist lämnar sin befattning som VD och koncernchef för Presto Brandsäkerhet AB den 14 februari 2014.

 

04-06-2013
Säljkonferens och lansering av PKS

PKS-lanseringI maj samlades ett 30-tal av Prestos säljare på huvudkontoret i Katrineholm för en konferens under två dagar. Anledningen var produktlanseringen av PKS (Presto Kontrollsystem) som är ett webbaserat verktyg för systematiskt brandskyddsarbete. Systemet är utvecklat av Presto själva och ger kunden möjlighet att snabbt få en överblick över sitt brandskydd. Förutom PKS var temat för konferensen försäljning med kundfokus.

30-04-2013
Presto förser Zara med brandskydd

Den spanska klädkedjan Zara har valt Presto som leverantör av komplett brandskydd i sin nyöppnade butik i Stockholm. Zara har över 1700 butiker runt om i världen och är en av världens största klädkedjor. Presto har försett butiken med komplett brandlarm och sprinklersystem.

Vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete i framtiden när Zara expanderar i Norden.

Butiken öppnades 2013-04-18 och ligger på Drottninggatan 68 i Stockholm.

  

12-12-2012
Presto växer i Finland

Presto har gjort ett förvärv i Finland. Vårt dotterbolag Presto Paloturvallisuus Oy har förvärvat
Turun Sammutinhuolto Oy (Åbo Släckarservice på svenska).

Åbo Släckarservice arbetar med traditionell serviceverksamhet samt är också certifierade för
arbete med fasta släcksystem. Bolaget har avtal inom de Marina området mot den Finska Marinen och sköter även vissa av de stora Finlandsfärjorna som trafikerar rutterna mellan Sverige och Finland.

Avtalet undertecknades i Helsingfors 2012-12-03.