Baju raya 2014

Baju raya 2014 - memandangkan tak lama lagi bakal menyambut bulan Ramadhan maka persiapan raya boleh dah dilakukan perlahan-lahan. Maaf sebab mek cah awal-awal dah update entri ni. Alhamdulillah "Baju raya 2013" mendapat sambutan dan sebab tu jugak tahun ni terlebih bersemangat nak update baju raya 2014 awal-awal. salah satunya "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014". Mihmih

PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!


PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!


Mek cah pun jatuh hati dengan KURUNG LACE QAISARAH  baju raya ni. sangat cantik okay, macam untuk majlis bertunang pun ada. sesuai digayakan di hari raya nanti. sesuai juga untuk majlis konvokesyen, pertunangan , dinner, kenduri dah sebagainya. tapi yang pasti saiz KURUNG LACE QAISARAH hanya sesuai untuk mereka yang berbadan kecil dan kurus sahaja. takut nanti ketat pulak dengan si pemakai yang bersaiz M. Kalau berminat dengan jubah atau dress untuk raya boleh lihat entri ini "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014".♥ 




PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!

Baju raya yang ni dah macam baju bertunang dah, jadi pengapit pun boleh ni. hihi so kalau berminat nak cuba tutorial shawl macam ni boleh lihat entri ini "tutorial pakai selendang". senang mudah dan cepat. sesuai digayakan pada pagi syawal nanti. berikan kelainan di Hari Raya nanti. :)



PROMOTION PRICE : RM78 SM / RM83 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-S ONLY!

PROMOTION PRICE : RM89 SM / RM92 SS
[FREE POSTAGE]
Saiz : XS, S, M, L

Macam biasa kurung long fishtail menjadi pilihan buat mek cah, so siapa yang berminat boleh ushar di album ini "KURUNG LONG FISHTAIL" tau. kalau berminat boleh order. Manakala untung wide shawl bercorak juga ada terdapat di Hazanis Fashion. terjah album ini "Hijab"

PROMOTION PRICE : RM75SM / RM80 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-M ONLY!


Feeling macam princess bila Flower Crown ada atas kepala, kalau dapat photoshoot pre wedding pun best jugak ni. lolz okay nak dapatkan Flower Crown yang cantik super cun boleh lihat entri ini "Flower Crown Online". 


PROMOTION PRICE : RM75SM / RM80 SS
[FREE POSTAGE]
FIT XS-M ONLY!

RM12 EXCLUDED POSTAGE


Sambil tengok baju raya boleh juga tengok wide shawl murah dari "Hazanis Fashion" tau. mana tahu boleh di padankan dengan baju raya korang nanti. Inner magic yang selalu mek cah pakai pun ada di jual hanya RM6 tidak termasuk pos. :)


Sebarang pertanyaan/order boleh dilakukan di:♥ 

SMS/WHATSAPP : 010-8931044
Facebook: Hazanis Blogspot
email: hazanis88@gmail.com 

Jemput LIKE page ni "Hazanis Fashion" untuk dapatkan fesyen dan baju kurung peplum terkini. Insyaallah akan di upload dari masa ke semasa. Lebih mudah & cepat! 

Order 
1. Nama Penuh 
2. Alamat Penuh 
3. Nombor Telefon 
4. No kod/Link gambar 

Pembayaran: no akaun akan diberi sewaktu pembelian. 

Selepas pembayaran, jangan lupa beritahu tarikh, masa dan jumlah pembayaran. Sebagai bukti. nak email/attach gambar transaksi/resit pun boleh.:) 

Warna : Warna di dalam gambar mungkin sedikit berbeza berbanding warna sebenar produk disebabkan lighting dan monitor display. 

Sekian terima kasih.♥

#mohon pengunjung ke entri untuk koleksi hari raya yang lain. Insyaallah, pasti suka "Baju Raya dan Fesyen Muslimah terkini 2014#

Pre Wedding Musical Video

Pre Wedding Musical Video - The Proposal / Marry You




It's a beautiful night ,
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I want to marry you

Is it the look in your eyes?
Or is it these dancing shoes?
Who cares baby
I think I wanna marry you

Well I know this little chapel on the boulevard we can go
No one will know
Oh come on girl

Who cares if we're trashed got a pocket full of cash we can blow
Shots of patron
And it's on girl

Don't say no, no, no, no-no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah
And we'll go, go, go, go-go
If you're ready, like I'm ready

Cause it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes?
Or is it these dancing shoes?
Who cares baby
I think I wanna marry you

I'll go get a ring let the choir bells sing like oooh
So whatcha wanna do?
Let's just run girl

If we wake up and you wanna break up that's cool
No, I won't blame you
It was fun girl

Don't say no, no, no, no-no
Just say yeah, yeah, yeah, yeah-yeah
And we'll go, go, go, go-go
If you're ready, like I'm ready

Cause it's a beautiful night,
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you.

Is it the look in your eyes?
Or is it this dancing shoes?
Who cares baby,
I think I wanna marry you.

Just say I do,
Tell me right now baby,
Tell me right now baby, baby
Just say I do
Tell me right now baby,
Tell me right now baby, baby


Oh it's a beautiful night
We're looking for something dumb to do
Hey baby
I think I wanna marry you

Is it the look in your eyes?
Or is it this dancing shoes?
Who cares baby
I think I wanna marry you

Songwriters
LAWRENCE, PHILIP / MARS, BRUNO / LEVINE, ARI


“Love is like the wind, you can't see it but you can feel it.” Nicholas Sparks, A Walk to Remember