Ексклузивно: Екипът на Двери се оказа изцяло от цигани

PLG_VOTE_USER_RATING

PLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVEPLG_VOTE_STAR_ACTIVE
 

33321Едно от последните ексклузивни разкрития на “Врати на благочестието“ е тайна, крита в продължение на повече от 7 години от списвачите на сайта „Двери“. Сигурно сте се питали защо никой не е виждал авторите на този сайт, защо никой не е ходил в офиса им, защо екипът остава скрит и анонимен за читателите. Разкритието, направено от наши репортери, развенчава версията, лансирана от дверяните, че нямат офис, а работят само във виртуалното пространство, защото са доброволен проект и пишат в  свободното си време от къщи. Стана ясно, че цялата конспирация е единствено и само с цел да не се разбере, че целият екип се състои само от цигани, да, не роми, а точно цигани.

Ключ към загадката ни даде видният православен журналист с благороднически произход г-н Андрей Романов. Той ни предостави свое писмо, разобличаващо етническата принадлежност на всички дверяни, което писмо той смело и доблестно е изпратил в редакцията на Двери. Текстът на епистолярното съчинение на г-н Романов до дверяните беше публикуван в смекчен (според нас – осакатен) вариант в сайта Православие.бг, тъй като тамошните главни редактори не притежават смелостта и мъжеството на г-н Романов, а и са свикнали да седят на два стола. Там този текст беше предложен от автора му под заглавие „Циганска работа“ (което е квинт-есенцията на работата на Двери), но малодушни редактори го преправиха сетне на „Балканска му работа“, което променя напълно смисъла на посланието. Затова ние публикуваме целия текст на писмото, в неговия автентичен и неподправен оригинал, заради фундаменталното му значение за българската църковна журналистика. Текстът не се препоръчва за лица под 18 години! Точно същото писмо по-долу, без никаква разлика, на 1 април 2013 г. е изпратено до адреса Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Message-ID: <CA+MpQ42a1gzJ6VMoqCKAjkMZ+upEN8dAEVRnmnZ9VbDVNK904g...

"Здравейте. Поздравявам ви за това, което е измислила балканската ви фантазия за Кураев. Чудех се кога някой мой сънародник - някой от по-мургавата боя, предполагах - ще използва фамилията му, за да се подиграва с него, но не очаквах, че ще го направят православни християни. Браво. Надминахте дори вашия роден бащица бай Ганьо. Толкова вулгарно, пошло и долно нещо не съм очаквал дори от клозетните двери на помията и клеветата. Ашколсун, както би казал вашият татко. Световноизвестен богослов - и циганите от двери, не намерили нищо по-умно и по-добро от това да си правят порно-асоциации с фамилията му. Не ви ли дойде на ум, че и вашите фамилии могат да означават "п..." на суахили или занзибарски? Миришете вече не само на бардак и кръчма, но и на клозет. Хората отдавна ви се забавляват и ви смеят като на маймуни, а вие не се усещате и си мислите, че ви се радват. Чалга-сайт на чалга-православието в една чалга-държава. Щеше да е смешно, ако не беше толкова противно. Срамувам се, че имам такива сънародници като вас.

Обещавам ви, че ще информирам най-подробно моите приятели от Московската патриаршия, а също и от сръбските и гръцките църковни среди за това, което представлявате. Много скоро ще изпаднете в пълна самота и изолация - пардон, като изключим вашия баща и учител г-н Балкански, с когото ще можете да споделяте новите си открития в клозетно-гениталната област. Честит 1 април, цигани!
".

Ние като професионални журналисти поискахме от г-н Романов доказателства за това негово твърдение, а именно, че всички в Двери са цигани и той ни предостави запис от поредната среща на редакторския екип на презряния сайт, от който г-н Романов е направил своите изводи. [Тук] можете да видите и вие скандалното видео.
 

Вижте също: