HomeOver Aarts VastgoedMakelaarsVerzekeringenSitemapInformatieInloggen

Inloggen

Email:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten? Klik hier ....
Forum

Huis verbetering

Aanpassen en verbetering en modernisering met de WAUW FACTOR voor vastgoed even in zoommmen.


 

Eens in de zoveel jaren wordt het weer eens tijd om uw woning eens een totale update te geven welke weer voldoet aan de eisen van deze tijd. Huisverbetering is hier in gespecialiseerd en wij werken met ervaren ZZP-ers die ook echt hun vak verstaan. Graag maken wij ook voor uw woning eens een keer een totaal plan. Hiervoor hebben wij diverse vakmensen tot onze beschikking zoals:

Een huis designer - timmerbedrijf - klussenbedrijf - stoffeerder - dakbedekker -schilder - glaszetter - meubelleverancier - meubelmaker - lampenier - vloerenlegger - tegelzetter - loodgieter - metselaar - stukadoor - betonstorter - tuinman - zwembad en jacuzzi specialist - zonwering en rolluik specialist - tuinhuis en garage bouwer -Etc.

Aarts Vastgoed huis verbetering houdt het toezicht op alle ZZP-ers en op alle werkzaamheden u heeft dus maar een aanspreekpunt. Korte lijnen behouden voor u het overzicht en uw budget is in goede handen, veilig en vertrouwd. Mogen wij ook eens laten zien wat wij met uw woning zouden kunnen gaan doen, waardoor u in uw eigen woning ook ineens de WAUW FACTOR terug zult gaan vinden, uw kennissen zullen versteld staan van uw woning voor en na onze ingreep.

Ons voorbeeld in 3 D:    http://zoommm.nl/site/turnkey/turnkey.html 

U HOEFT NIET ALTIJD TE VERHUIZEN, OM UW TOCH WEER LEKKER THUIS TE VOELEN!

Geef ons een kans en wij komen geheel vrijblijvend met ons Huis Verbeterings Team bij u lang en maken een geheel vrijblijvende offerte van A tot Z, ook de financiŽle kant regelen wij samen met u en onze aangesloten AFM Erkende hypotheekadviseurs.

Uw bestaande hypotheek gebruiken voor huis verbetering of de hypotheek verhogen ?

Vaak is het zo dat u reeds een hogere inschrijving heeft op uw hypotheek deze kunt u alsnog opnemen indien u aan bepaalde voorwaarde voldoet, het mooie ervan is dat u zelfs niet eens meer naar de notaris hoeft te gaan omdat deze hogere ischrijving al vaak in uw bestaande hypotheek is geregeld. Onze huis verbeterings adviseurs helpen u hierbij, meer weten bel ons via telefoon: 040-2134243 of stuur ons een
E-Mail ons : info@aartsvastgoed.nl 

Aarts Vastgoed Makelaardij daar heeft u een naam Ö   en een team welke u echt kan adviseren !!.

WEBCARE TEAM AARTSVASTGOED.NL

Aarts Vastgoed plaatst uw object bij de volgende partners:
 
Huislijn Jaap.nl Dimo Zuka.nl Trovit HuizenZoeker.nl Moviq ZoekAlleHuizen.nl Huizenvinder Miljoenhuizen Woontrack

HouseSpy Vereniging Van Onafhankelijke Makelaars Videdd Company ConnectBN Regio Business partner Linkedin ING Partner