Agon Mehmeti återvänder till Malmö FF

2014-07-15

Malmö FF och Agon Mehmeti är överens om ett kontrakt på 3,5 år.

Agon Mehmeti är en välkänd spelare för alla MFF:are. Han är 24 år och kom till MFF som elvaåring efter att ha börjat sin fotbollsbana i IFK Malmö. Han presenterade sig på allvar när han under debutåret i Allsvenskan som avbytare med två mål vände underläge 1-2 till seger med 3-2 mot Kalmar FF på Malmö Stadion. I första omgången blev det 135 matcher och 34 mål för MFF.

För två och ett halvt år sedan lämnade Agon Mehmeti MFF för italienska Palermo. Speltiden där blev dock begränsad och de två senaste säsongerna har han varit utlånad till serie B-klubben Novara i Italien och Olhanaense i högsta ligan i Portugal. I Olhanaense blev det 20 seriematcher och två mål säsongen 2013/2014.

Agon Mehmeti
"Det är en skön känsla att komma hem och det skall bli roligt att spela om ännu ett SM-guld. Jag har ju tränat med laget några veckor och det är en fin stämning i truppen. Dessutom är stämningen kring matcherna bättre här i Malmö än på många av de arenor jag spelat på i Europa och det har jag saknat".  

Daniel Andersson
”Det är alltid roligt när spelare vi själva har fostrat återvänder. Agon har hög kapacitet och har utvecklats ytterligare sedan han lämnade oss. Som alla vet är han i första hand anfallare men kan också användas som yttermittfältare.”

Fler nyheter

Malmögirots program

2014-05-23
Imorgon är det äntligen dags för årets stora hjulfest, Malmögirot. Nedan finner du hela programmet.Följ lottningen till Champions Leagues tredje kvalomgång

2014-07-18
Idag klockan 12.00 lottas den tredje kvalomgången till Champions League.

Info till er som ska till Ventspils

2014-07-17
Igår spelade MFF den första matchen i dubbelmötet mot FK Ventspils och i nästa vecka väntar bortamötet på Lettland. Många MFF:are har bokat resor och nedan finner ni matnyttig information inför er resa.

Twitter

Nyheter Sommarakademin

Klubbens samtliga matcher

Sommarfotboll i Åhus

Hospitality

Allsvenska Museet

Stöd MFFs ungdomar

Facebook

Twitter

Vill du veta allt om MFF?