ERCSI POLGÁROK EGYESÜLETE
ERCSI POLGÁROK EGYESÜLETE
Egy Egyesület Ercsiért
 
Belépő menü
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Honlap látogatók
Indulás: 2011-06-28
 
Ercsi-i pontos idő
 
Aradi Vértanúk
 
Események
 
Olvasóink írták
 
Ercsi-Sinatelep
 
Egyesületi ügyek
 
Egyházak Honlapjai
 
AJÁNLOTT HONLAPOK
 
ÜZLETI HONLAPOK
 
Főoldal

Eötvös József

  2011.10.05. 17:43

Nyitott kapuján belépve, temetőn állék, hol százados fák árnya alatt csak itt-amott fejérlett ki egy-egy sírkő a fűtakart egyszerű halmok között. Ki az, ki temetőn meghatva nem érezné magát? mint gyermek, mert fél, hogy az elhúnytak visszajönnek; mint férfi, mert tudja, hogy a föld senkit vissza nem ad.

Báró Eötvös József

                                                                                                                                  

 

"Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül!"

                                                                                                        Kölcsey Ferenc

 

 

 

 

 

 

 

 

Vándorok vagyunk

 

Hajdan volt büszke fény az, mi lelkünkből fakad!

Vállalni harcunk szüntelen e darabka földért,

Melyen életünk forrása lassan elapad!

Fáklyát gyújtani, amely szívünkben hő lánggal ég,

És közben folyton csak küzdeni a porladó rögökért!

 

Kereszted büszkén felvéve menni Ercsi, viselve

Meg nem szűnő terheid sorát, tenni dolgodat!

És ha majd eljön az időd, elaludni csendesen,

Megpihenve egy kicsiny, de áldott hant alatt!

 

Lehunyni szemed örökre, belétemetkezve az

Ősi rögbe, hol porladnak majd csontjaid.

Várni, hogy szóljanak majd égi harsonák, és

Azután Elkezdeni, menni új utakon át. Tovább!

 

/Kugler V. H. Mihály/

 

 

EGY HONLAP A HAZASZERETETRŐL;

http://www.azenhazam.gportal.hu

 

 

 

ERCSI

KUGLER V. H. MIHÁLY  2012.11.04. 08:40

 
Weblapajánló: WWW.ercsifestok-boltja.gportal.hu , www.top-rongy.gportal.hu , www.ercsibulvar.gportal.hu, www.ercsibazar.hupont.hu, www.ercsiezoteria.hupont.hu, www.savanyuret.hupont.hu

Weblapkészítés és rendszerfelügyelet:

Kugler Mihály

Mobil: 06-30/338-3006

 

 

[ FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK | FURRY FANDOM | ANTROPOMORF ÁLLATOK ]    *****    Rainholm Islandi Mágusképzõ - Légy te is varázsló, társadul pedig egy sárkány fog szegõdni! Nevelde és szerepjáték egybe    *****    LUCY - Játssz és nyerj páros mozijegyet és nézd meg a filmet a G-Portál csapatával! :))    *****    Core i7-3930K és sok jósággal megpakolt PC ELADÓ, ne hagyd ki a lehetõséget! Irány az ajánlat! Core i7-3930K; PC ELADÓ!!    *****    #new site on gp with lot of pictures! come on, click for it! LADYBUG    *****    **JÚLIUSI NYEREMÉNYJÁTÉK** "IDE MINDIG ÉRDEMES BENÉZNI!" Picur Mini ABC Nyitva:mindennap 5-21h-ig Bp. IV. Nádor u. 87    *****    FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI    *****    Nézz be hozzám!Az oldalam teli van a nyári élményeimmel és képekkel.Ha érdekel az életem,katt a hirdetésre!    *****    NETCAFE - a NETMAGAZIN! NYITÁS! http://netcafe.gportal.hu    *****    II. G-Portál Találkozó a Margitszigeten! Gyere és találkozz a G-Portál csapatával és a többi szerkesztõvel! :)    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon minden megrendelésért ajándék jár, Biotérkép, vagy Természetgyógyász szoftver!    *****    Küld be a blogod linkjét a webhir.com -ra! Reklámozd nálunk a tartalmadat jelenleg: ingyen. --------- Küld be a blogod linkjét a webhir.com -ra! Reklámozd nálunk a tartalmadat jelenleg: ingyen. ----    *****    A világunknak van egy másik oldala is. Egy titkos, rejtett fele. Ha lelepleznénk a mágiát, az emberek megrémülnének.    *****    VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS! VANESSA HUDGENS!    *****    VALÓRA VÁLTJUK ÁLMAIT. KI NEM MONDOTT GONDOLATAIRA IS VANNAK JÓ GRAFIKAI VÁLASZAINK. SOM - FARKAS GRAFIKAI STÚDIÓ.    *****    Ha lepleznénk a mágiát, az emberek halálra rémülnének. - MÁGIA - HATALOM - HARCOK - egy szerepjáték, amely elvarázsol ;)    *****    FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI FLORENCIA BERTOTTI    *****    FARKASMETAL - ÉPÜLETLAKATOS MUNKA - KOVÁCSOLTVAS KAPU - KOVÁCSOLTVAS KERÍTÉS - LAKATOS MUNKA - WWW.FARKASMETAL.HU - -    *****    NINA DOBREV FANPAGE ++ NINA DOBREV FANPAGE ++ NINA DOBREV FANPAGE ++ NINA DOBREV FANPAGE ++ NINA DOBREV FANPAGE ++ KATT    *****    Elsõ számú Neon Jungle rajongói oldalad! Olvasd a legfrissebb híreket, Hallgasd meg az album elõzeteseket. Neon Jungle!