STERK, SCHOON & ZUINIG

De verbruikscijfers zijn gemeten volgens een Europese testmethode. De testmethode heeft niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarmee afwijken. Het daadwerkelijk verbruik van uw auto hangt ook sterk af van uw rijgedrag. Wij adviseren gebruik te maken van Fiat Eco Drive, te downloaden op www.fiat.com/ecodrive en Het Nieuwe Rijden via www.hetnieuwerijden.nlvoor handige tips om zuiniger te rijden.

Meno consumi 500
Motorvermogen 500
Minder verbruik pictogram 500
Motore 500 icona generica

EFFICIËNTE VIERCILINDER

Naast de veelgeprezen TwinAir-motoren biedt Fiat nu ook een aantrekkelijke viercilinder als alternatief: de 1.2 50 kW (69 pk) Lounge Bi-Fuel. Deze luxe uitgeruste Bi-Fuel-versie (benzine én LPG) is in prijs vergelijkbaar met de benzinemotor, maar koppelt vermogen aan bijzondere voordelen vanaf de eerste kilometer:

  • Lage brandstofkosten (LPG is ongeveer een euro goedkoper per liter).
  • Geen meerprijs voor de LPG-installatie, die is standaard.
  • Geen extra wegenbelasting ten opzichte van de benzine-uitvoering.
  • Vanaf € 16.695,- (en na aftrek inruilpremie zelfs € 15.695,-).  

Bekijk deze efficiënte viercilinder bij je dichtstbijzijnde dealer  en verras jezelf en je portemonnee met een proefrit

500-motori-efficiente-img

De 500, is de meest trendy auto onder de kleine auto's. De nieuwe Fiat 500 heeft slechts 14% bijtelling. Met een enorm assortiment kleuren en accessoires voor de 500 is er alle mogelijkheid om de auto helemaal naar jouw stijl aan te passen.