Miley Cyrus Bangerz Tour 2014

Dit evenement is voorbij. Klik hier voor de komende evenementen.

update 30/04
Miley Cyrus’ Bangerz Tour concert uitgesteld naar 20 juni

De Bangerz Tour-concerten op 2 mei in Amsterdam en op 4 mei in Antwerpen worden uitgesteld! Het concert in Antwerpen wordt verplaatst naar vrijdag 20 juni 2014.

Miley Cyrus recupereert nog steeds van een ernstige allergische reactie waardoor ze werd getroffen op 15 april. Na een periode van duidelijke beterschap zijn de symptomen opnieuw opgedoken, waardoor Miley’s dokter haar verbiedt te reizen. Dit soort allergische reactie kan tot 27 dagen aanhouden en gedurende deze periode blijft Miley onder het toezicht van haar dokter. Om deze reden zal het Europese luik van haar tournee pas van start gaan op 6 mei in de Londense O2 arena.

Tickets voor het Antwerpse concert blijven geldig voor de nieuwe datum! Tickethouders die hun gegevens ter beschikking stelden bij de aankoop van hun ticket(s) worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Tickethouders die zich niet kunnen vrijmaken voor de nieuwe datum worden verzocht zich te wenden tot hun aankooppunt.

Miley dankt de fans voor hun begrip en kijkt uit naar de show op vrijdag 20 juni in Antwerpen! Tickets voor het concert van 20 juni in het Sportpaleis zijn nog steeds beschikbaar.


Wereldster Miley Cyrus kondigde meer details over haar Bangerz Tour aan. De langverwachte tournee komt eindelijk naar Europa!

Deze aankondiging komt er na haar verrassende optreden in het wereldberoemde Amerikaanse televisieprogramma ‘Saturday Night Live’, waarin ze haar fans al verklapte dat ze binnenkort op wereldtour vertrekt. Haar verschijning in de show maakte deel uit van een reeks optredens ter promotie van haar gloednieuwe album ‘Bangerz’. De plaat kwam binnen op de eerste plaats in de Billboard Top 200 en steeg in de eerste week na de release in maar liefst 70 landen onmiddellijk naar nummer 1 in de iTunes charts. Beide uitgegeven singles, ‘Wrecking Ball’ en ‘We Can’t Stop’, zijn tot op vandaag al goed voor meer dan 8 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd! ‘Wrecking Ball’ is Mileys eerste song die de toppositie behaalde van de Billboard Hot 100 en groeide ook in België uit tot een monsterhit van formaat!

De veelbesproken artieste trekt nu de wijde wereld in om ‘Bangerz’ live aan haar fans voor te stellen. De plaat wordt door Entertainment Weekly omschreven als “frisse popmuziek op basis van hiphop en een bewijs dat Miley meer ambitie heeft dan enkel en alleen choqueren”. Het is uitkijken naar haar passage in het Sportpaleis! Een absolute must see!

Gewone kaarten: 49, 54 en 59 euro, inclusief servicekosten.

We Can’t Stop Hot Ticket Package: 157 euro

  • One top price seated ticket to see Miley Cyrus in concert
  • Exclusive Miley Cyrus Tour gift
  • Commemorative laminate

Hands in the Air Early Entry Package: 162 euro

  • Early Entry Pass – Access the venue before standard ticket holders
  • GA Standing ticket to see Miley Cyrus in concert
  • Exclusive Miley Cyrus Tour gift
  • Commemorative laminate
  • Event staff in attendance

"Miley Cyrus - Bangerz Tour 2014" werd georganiseerd door Live Nation Belgium

Kalender

Antwerps Sportpaleis

zo 04-05-14 / 19:00

Antwerps Sportpaleis

vr 20-06-14 / 20:00