Casper U. Mortensen skifter nu den sorte BSV-trøje ud med den lyseblå SønderjyskE-trøjer. Arkivfoto: Annemette Stollig
Casper U. Mortensen skifter nu den sorte BSV-trøje ud med den lyseblå SønderjyskE-trøjer. Arkivfoto: Annemette Stollig

Officielt: SønderjyskE henter Casper U.

Landsholdsspiller Casper U. Mortensen skifter til SønderjyskE omgående

 Udskriv    Kommentér   Del
Casper Ulrich Mortensen

Født: 14. december 1989 (24 år)
Højde: 190 cm
Vægt: 90 kg
Position: Venstre fløj
Kontrakt: 1 år (30.06. 2015)
A-Landshold (kampe/mål): 36/108
Tidligere klubber: FIF, AJAX København, FHK Elite, Viborg HK, BSV

Casper U. Mortensen skifter med omgående virkning fra BSV til SønderjyskE.

Den 24-årige landsholdspiller har netop underskrevet en 1-årig aftale med SønderjyskE. Han får debut i den lyseblå trøje på onsdag ude mod Århus Hånbold.

"Jeg er rigtig glad for aftalen med SønderjyskE, der giver mig mulighed for at tage hul på et nyt kapitel, hvor jeg først og fremmest vil kæmpe for at klubben klarer sig godt i såvel ligaen som EHF-Cup'en," siger Casper U. Mortensen og fortsætter:

"Jeg har truffet beslutningen om klubskiftet, fordi jeg gerne vil fortsætte min personlige udvikling. Det stod klart for mig, at jeg ikke var tiltænkt den samme rolle i BSV i denne sæson som tidligere, og det er derfor en fantastisk mulighed for mig at komme til SønderjyskE. Det er en spændende og ambitiøs klub, der har været i en rivende udvikling de seneste sæsoner. Jeg glæder mig til at spille foran hjemmepublikummet i Broager Sparekasse Skansen, hvor jeg altid har oplevet en fantastisk stemning når jeg har spillet der," siger Casper U. Mortensen, der samtidigt sender en tak BSV og klubbens fans for to gode sæsoner i BSV.

LÆS OGSÅ: Sådan hentede SønderjyskE Casper U.

Skiftet løser et stort problem for SønderjyskE, der har døjet med skadesproblemer på venstre fløjen, hvor Andreas Toudahl er ude med en diskusprolaps, og Christoffer stadig er langt fra kampformen på grund af en alvorlig skade.

Casper U. Mortensen har siden 2012-13 været en fast del af landsholdet og fik sin slutrundedebut til VM I Spanien 2013.

"Jeg er rigtig glad for at vi sammen med Bjerringbro-Silkeborg og Casper U Mortensen har kunnet få denne løsning på plads. Desuden skal lyde en stor tak til vores stærke og trofaste samarbejdspartner Broager Sparekasse, som har været med til at gøre denne aftale mulig," siger SønderjyskE-sportschef Simon Lindhardt.

Publiceret: 04. September 2014 17:00
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen Sønderborg