Over ons

Welkom bij Huizen-Buitenland.nl

We hebben twee motto´s: Wij make it personal en We make you dream come true en dat is onze belofte aan alle mensen die ons toevertrouwen hun droomhuis in het buitenland te vinden. Huizen-Buitenland en haar Premium partners hebben al meer dan 10 jaar vele klanten op professionele wijze begeleid.

Onze service is zeer betrokken en persoonlijk en sluit aan op uw individuele wensen. U wordt begeleid door onze hoog gekwalificeerde Premium partners en ervaren mensen, die het belangrijk vinden met u een persoonlijke en professionele band op te bouwen om tot het beste resultaat te komen.

We zijn met trots lid van de AIPP (Association of International Property Professionals).

Wij geloven in het belang van het opbouwen van relaties voor de lange termijn. Hierdoor komen klanten altijd bij ons terug en sturen onze nieuwe relaties vanuit hun eigen netwerk.

Wij beheren momenteel een aanzienlijke portefeuille van meer dan 15.000 woningen in heel Spanje. Sinds kort breiden we uit met aanbod vanuit Portugal en Turkije en zullen hier op termijn dezelfde service leveren als in Spanje.

Wij staan ​​in direct contact met de meeste banken, bouwers en makelaars. We werken ook nauw samen met specialisten op het gebied van fiscale planning, projectontwikkelaars offshore trust, bedrijfsadministratie om onze klanten te voorzien van een volledig geïntegreerde service.


Onze service omvat:
  • Formulering van een vastgoedbelegging strategie, rekening houdend met risicoprofielen en inkomen / vermogen rendementsverwachtingen van de klant.
  • Identificatie van geschikte en beschikbare panden voor aankoop.
  • Advies over prijzen, locatie, huidige en toekomstige geldstromen en toekomstige verhuur / vermogensgroei.
  • Overname pand: het onderhouden van contacten met accountants, notarissen, landmeters en fiscale adviseurs van de clienten.
  • Hulp bij het regelen van concurrerende vastgoedfinanciering en coördinatie via banken en financiële tussenpersonen.
  • We helpen ook met het regelen van een NIE nummer (Spaans fiscaal registratienummer), bankrekeningnummer, overzetten contracten water, elektriciteit, etc. voor elk van onze cliënten.

We speak your language