Betrouwbare datingsites (volgens de forums)?

>

Datingsites Vergelijken             >>>         >>>       >>>

 

Wat zijn betrouwbare datingsites? Een partner vinden via een datingsite is allang geen taboe meer, steeds meer mensen doen het. Door die toename van daters die online op zoek gaan naar nieuwe relaties groeit ook het aantal datingsites. Helaas zijn niet alle datingssites even betrouwbaar. Met het beheren van een datingsite is namelijk veel geld te verdienen. En, zoals dat wel vaker het geval is wanneer ergens veel geld mee verdiend kan worden, trekt ook deze bron van inkomsten veel ondernemers aan die graag zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld  willen binnenharken.

Betrouwbare datingsites

Nu is er met geld verdienen natuurlijk niets mis, maar het moet wel een beetje op een eerlijke manier gebeuren. Nepfoto’s van bloedmooie vrouwen, verzonnen profielen, berichtjes verstuurt door de beheerder van de site, terwijl jij betaalt, spamreacties uit vage landen of dure abonnementen waar je niet meer vanaf komt, horen daar niet bij. Het zijn praktijken die vallen onder het kopje: niet zo betrouwbare datingsites.

Het is uitkijken geblazen met veel datingsites, voor je het weet ga je voor tientallen euro’s het schip in. Je kan dat natuurlijk voorkomen door te kiezen voor een gratis datingsite, maar gratis datingssites hebben vaak als nadeel dat je er sneller het slachtoffer kan worden van verongelijkte daters die een voorgaande relatie nog niet helemaal verwerkt hebben. Daters die hun opgekropte frustraties graag op jou botvieren wanneer je niet helemaal wilt wat zij in gedachte hebben.

Wat zijn dan de betrouwbare sites? PlatformaaP bekeek de forums en review-sites waarop ervaringsdeskundigen hun bevindingen ventileren, en concludeert dat bijna iedere site wel zo zijn nadelen kent. De ene is erg duur, de andere koppelt je aan relaties die totaal niet bij je passen en bij de derde krijg je zelden een reactie.

Ondanks al deze problemen zijn we toch tot een top drie van betrouwbare datingsites kunnen komen. Het zijn de sites die, alle voors en tegens afgewogen, op de verschillende forums als meest betrouwbaar naar voren komen. Uit een enquêteonderzoek van Tros Radar waaraan 6000 mensen meededen, kwam ongeveer dezelfde top drie tevoorschijn. alleen de volgorde was anders. Bij Radar staat Relatieplanet op een, gevolgd door E-matiching en Lexa.

De betrouwbare datingsites volgens het forumonderzoek

1) Relatieplanet (gratis inschrijven)

2) Lexa (gratis inschrijven)

3) E-matching (gratis uitproberen)

 

 

——————————————-

 

Geraadpleegde sites

http://forum.viva.nl/forum/list_message/3038262

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?p=996050

http://forum.fok.nl/topic/1976571

http://www.datingwebsites.nl/

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?f=24&t=136913&start=60

http://www.datingwebsites.nl/reviews/alleenstaandemoeders/

http://www.welkedatingsites.nl/gaydating/gayparship/

https://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=80025

http://forum.viva.nl/forum/Relaties/Ervaringen_met_Parship/list_messages/550

http://www.datingwebsites.nl/reviews/adultmatch/

http://www.datingsite-ervaringen.nl/

http://www.trosradar.nl/productradar/datingsites-gratis-lidmaatschap?npo_cc=30&npo_rnd=467695878

http://www.internetdaters.nl/datingnieuws/tros-radar-datingsites-onderzoek

http://www.dutchcowboys.nl/online/28661

 

Geef een reactie