Epoxybehandling af gulve og andre overflader

Epoxybehandling af gulve og andre overflader

Epoxybehandling af gulve og andre overflader

Vi har mange års erfaring og ekspertise i overfladebehandling med alle typer epoxybaseret produkter.

Epoxy er et utroligt slidstærkt malerprodukt og derfor specielt velegnet til maling af gulve og vægge, der udsættes for store fysiske og kemiske påvirkninger indenfor industri, lager og produktion, offentlige miljøer, værksteder, samt klinikker, storkøkkener, slagterier og andre lokaliteter hvor der ligeledes stilles høje krav til glatte overflader for nem rengøring og god hygiejne.
Epoxybehandling er også velegnet som færdig gulvbelægning på altaner, badeværelser og terrasser.

IMG_0784De bedste værktøjer, giver det bedste gulvresultat!
For at sikre det mest solide, glatte og rengøringsvenlige gulvresultat, fjerner vi først den gamle belægning til fast bund,- herefter anvender vi vores effektive HTC Superfloor maskine til at slibe overfladen helt glat og ensartet, inden vi starter selve epoxybehandlingen af gulvet. Dette sikrer et slidstærkt og perfekt gulvresultat.

Vi går ikke på kompromis med sikkerhed og miljøet!
Alle vores opgaver med epoxy udføres indenfor de seneste gældende miljøkrav og regler, samt med moderne værktøjer – til sikkerhed for både vores kunder og medarbejdere – og vi bliver løbende efteruddannet, således at vi kan arbejde med epoxy på den mest miljøvenlige og effektive måde.

Få et uforpligtende tilbud på en epoxybehandling af gulve eller andre overflader.
Kontakt os her!

Se flere detaljer her: