We are the Digital Generation.

we have the internet in our DNA.

Beautiful Websites

Webdesign & restyling is onze grootste passie. Om een gedacht tot een vlot werkende machine te bouwen is dé ultieme kick voor ons en geen enkele uitdaging is te groot.

Responsive Layout

Mee met zijn tijd. Onze websites zijn even prachtig en gebruiksvriendelijk op elk apparaat. Van smartphone tot Full HD scherm laten we jouw bedrijf zien in al zijn glorie.

Awesome Logos

Graphic Design heeft alles met evenwicht te maken en laat het dat nu net zijn waar we goed in zijn. Wij zien en begrijpen dé perfecte kleurencombo en huisstijl in een oogwenk.

High Res Prints

Visitekaartjes, flyers, brochures of een volledig uitgewerkte huisstijl. Bij Digital Generation, met zijn clean cut design, snelle service en degelijke afwerking, zit je goed.

Our Latest Work

't Korennaer

Landing page - Newsletter - Social Media

Its my party!

Responsive one page webdesign - Logo - CMS

Testimonials

"Bij Davy hangt er geen koele mentaliteit. Is er iets, dan bel ik hem en heb ik binnen de kortste keren een degelijk antwoord. Heel tevreden!"
Ingeborg - Le Homard Rouge, http://www.lehomardrouge.be

"Davy heeft heel mijn boekhouden, dat uren duurde, ingekort tot nog geen half uur per dag. Alle automatisatie in het bedrijfsproces heeft ons al heel wat uren bespaard. Bedankt!"
Nico De Buck - Delicieux, http://www.delicieux-gent.be