Jag har alltid velat ha en pool

Jag har alltid velat ha en pool och redan som liten så drömde man ju om att ha en egen pool men mina föräldrar var ju inte direkt så intresserade av att köpa en pool till landet men nu har jag ju faktiskt möjlighet att skaffa en själv och då måste man ju fundera på om det är värt att köpa en pool eller inte för det är ju inte så billigt att köpa en pool och det är ett stort projekt att skaffa sig en pool på tomten men samtidigt så kan det ju vara värt det för det skulle ju kännas väldigt lyxigt att ha en egen pool på tomten det går ju inte att komma ifrån.

Man skulle ju kunna köpa en liten pool som inte är lika dyr men då känns det ju ganska onödigt att köpa en pool över huvud taget för man vill ju ha en ordentlig pool som man kan dyka ner i och det kan man ju inte göra om poolen är för liten för då slår man ju huvvet i botten.

Nu är det dags att köpa nya gardiner

Nu är det dags att köpa nya gardiner för de som jag har nu passar inte längre in i vardagsrummet för jag har ju gjort om lite där och köpt ny soffa bland annat och jag ska köpa nya gardiner också för gardinerna gör ju väldigt mycket för helhetsintrycket i vardagsrummet den saken är klar och jag tycker att det börjar bli ganska fint hemma hos mig nu och det är ju bra för det är med design och inredning är ju inte riktigt min grej om jag ska vara helt ärlig men nu börjar det se skapligt ut i alla fall och med nya gardiner så kommer det nog att se riktigt snyggt ut skulle jag tro.

Jag har köpt ny soffa och ny matta och sen har jag köpt lite tavlor som jag har satt upp på väggarna för det har jag inte haft tidigare och det har sett väldigt tomt ut på väggarna.

Dags att styra upp lite här hemma

Jag måste göra något åt mitt vardagsrum för det ser väldigt tråkigt ut hemma hos mig och jag behöver lite inspiration känner jag för jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få lite snyggare här hemma för det här med inredning är ju inte riktigt min grej om jag ska vara helt ärlig. Jag ska kolla runt lite på nätet efter tips och inspiration tänkte jag. Det är ju så att jag har bott i min lägenhet i flera år men jag har aldrig direkt försökt dekorera eller göra fint här hemma man kanske ska göra det för det är ju klart att man vill bo lite fint också och man påverkas ju av den miljö man vistas i och som det är nu så är det rätt så tråkigt hemma hos mig om jag ska vara helt ärlig och så får det ju inte vara så det är dags att ta tag i det nu känner jag och det ska bli roligt att inreda hemmet.

Jag har varit barnvakt

Jag har ju varit barnvakt över helgen och det var ju väldigt roligt måste jag säga, det var en kompis till mig som ville ha barnvakt över helgen och det kan jag ju gärna ställa upp på tänkte jag och det ångrar jag inte för min kompis har ju en väldigt snäll och söt liten flicka som inte var särskilt jobbig att pass. Vi tittade på tecknad film och lekte hela helgen. Hon sa Geggamoja hela tiden för det är nämligen ett klädmärke för barn som heter Geggamoja och min kompis brukar köpa kläder av det märket och det är väldigt snygga kläder och de ser väldigt bekväma ut också och det är ju viktigt. Jag hoppas att jag kan passa min kompis barn igen någon gång för det var ju faktiskt riktigt roligt och det är ju bra träning om man känner att man skulle vilja skaffa barn själv.

Ibland måste man unna sig något extra

Nu känns det mycket bättre för jag har nämligen varit på ett spa och det var väldigt trevligt och det är något som jag måste göra lite oftare. Jag måste erkänna att det var första gången som jag var på ett spa och jag har ju verkligen missat något för jag hade ingen aning om att det var så trevligt på ett spa men nu när jag vet det så ska jag se till så att jag åker dit någon helg igen och att det blir till en vana.

Man måste prova på saker och ting då att man vet vad man missar för annars kanske man går miste om en massa trevliga aktiviteter som man inte har någon aning om. Nu vet jag i alla fall att jag ska åka till ett spa när jag vill unna mig något extra ibland behöver man nämligen göra det.

Skönhetsoperationer är inte allmänt accepterade

Jag visste inte att skönhetsoperationer fortfarande kunde göra folk upprörda men det märkte jag på jobbet när jag berättade för några kollegor om att jag ska göra ögonlockplastik, herregud så de gick på mig och tyckte att det var förkastligt. Det spelade ingen som helst roll att jag förklarade om mitt komplex som jag har för mina tunga ögonlock utan de gick på om riskerna och kostnaderna när jag förklarade att jag har sparat pengar till det här i några år så tyckte de att jag skulle göra något vettigare för pengarna, som vadå? Jag ser det här som en investering för mitt välbefinnande och att slippa det här med att se ut som att man inte har sovit på några veckor kommer göra att jag får bättre självförtroende och inte behöver höra de ständiga kommentarerna om hur trött jag ser ut ständigt bland annat från kollegorna som satt och avrådde mig från operationen.

Vanligt med bröstoperationer

Många kvinnor väljer att göra ett bröstlyft och det kan ju vara ett alternativ om man mår dåligt över sina bröst för det kanske inte är så soligt att ha ett par bröst som hänger ner till knäna och om det går att göra något åt saken så är det ju onödigt att må dåligt över det. Det är ju ganska vanligt med bröstoperationer nu för tiden oavsett om det gäller bröstlyft eller bröstförstoringar.

Alla har ju inte turen att vara utrustade med naturliga bröst som man är nöjd med och det blir allt vanligare med bröstoperationer. Det är ju inget man kan göra något åt utan det har ju endast med genetiska faktorer att göra och det enda man kan göra är att förändra brösten med hjälp av plastikkirurgi och många kanske tycker att det är en drastisk åtgärd och lär sig leva med sina bröst för det finns ju viktigare saker att tänka på här i livet än att ha perfekta bröst.