Hjemmesider integreret med virkeligheden

Styrk din omsætning og minimer administrative omkostninger, bliv mere synlig på google og sociale medier.

Hold musen over indkøbskurven oppe i venstre hjørne for, at se vores produkter.

Open source software

Ingen binding & valgfri hosting

Gennemtestede løsninger

 Bygget på Joomla & Opencart

Hurtig support

Online eller via telefon

Gennemskuelig pris

Kig selv i vores webshop!

Webshop

Vi tilbyder et stærkt tilpasningsvenligt webshopmodul, der lader jer sælge fysiske og virtuelle varer igennem jeres hjemmeside. Vi opsætter modulet specifikt til jeres forretnings behov.

 

Sociale medier

Vi forstår hvor vigtig en stærk tilstedeværelse på sociale medier er for en virksomhed. Derfor tilbyder vi forskellige moduler til jeres hjemmeside, der højner jeres online tilstedeværelse på de gængse sociale medier. Vi kan endda tilbyde jeres virksomhed en total social platform for jeres egne brugere.

Aftalebooking

Hvis I ønsker at tilbyde jeres kunder en fleksibel løsning til selv at booke aftaler med jeres firma igennem, kan vi opsætte et totalt bookingmodul, der lader jeres kunder klare det selv, uden at I behøver at afsætte arbejdskraft til at administrere det.

Service uden binding

Hos os kan I få en serviceaftale fuldstændigt uden binding, hvor I blot køber det antal timers arbejdskraft, I har behov for. Serviceaftalen gælder for alle vores services, og det giver jer en let og billig løsning til at købe hjælp til lige præcis dét, I mangler.