Internet prodavnica


ZLATARA MAJDANPEK pripada savremenom preradjivackom kompleksu Industrije za Preradu Metala Majdanpek - IPM, a time i holdingu RTB Bor. Uspesno radi i posluje blizu 30 godina.
ZLATARA MAJDANPEK je danas, po stepenu tehnicke opremljenosti, tehnologiji i tehnolosko proizvodnim kapacitetima sposobna da preradi i oblikuje znatne kolicine plemenitih metala u predmete sirokog asortimana, koji se traze na domacem i inostranom trzistu.
ZLATARA MAJDANPEK je trziste osvojila visokim kvalitetom proizvoda i usluge. Pod neposrednim nadzorom strucnjaka Instituta za bakar i plemenite metale u Boru vrsi se ispitivanje legura plemenitih metala, usavrsavanja tehnologije prerade, postavljanje novih tehnoloskih linija i unapredjenje kvaliteta proizvodnje.
Stalnu kontrolu kvaliteta proizvoda obavlja Jugoslovenski zavod za mere i dragocene metale.
Posebnu vrednost ZLATARE MAJDANPEK cini nakit izradjen od 14, 18 i niskokaratnog zlata sa dragocenim i sintetickim kamenjem. Cistoca zlata je 99,99 %. ZLATARA MAJDANPEK izradjuje zlatni nakit po zelji kupaca po dogovoru o finoci legure zlata, po sopstvenom dizajnu ili po dizajnu ZLATARE.
Osnovna delatnost ZLATARE MAJDANPEK je proizvodnja predmeta od plemenitih metala i legura, kao i usluga rafinacije sekundarnih plemenitih sirovina i dobijanje cistih plemenitih metala.


PREUZMITE  KATALOG

 

  1. ZLATNI I SREBRNI NAKIT

  2. KOVANICE OD LEGURA ZLATA I SREBRA

  3. UKRASNI PROIZVODI - pehari, posudje, suveniri

  4. CRKVENI PROGRAM

  5. ZUBARSKE LEGURE - visokokaratne legure i niskokaratni dentali

  6. HEMIJSKI PROIZVODI - dekorativno tecno zlato, tecni paladijum, tecna platina, paste plemenitih metala

  7. INDUSTRIJSKI PROIZVODI - srebrni lemovi, zice, trake, anode, kontakti

  8. USLUGE RAFINACIJE PLEMENITIH METALA - zlata, srebra, platine, paladijuma.

  9. FINANSIJSKI IZVEŠTAJ 2008 (pdf)

     Zlatnici i srebrnjaci povodom proslave 1700. godina MILANSKOG EDIKTA

 

 

Pojedine kolekcije ZLATARE MAJDANPEK su kombinovane sa dijamantima i manje skupocenim draguljima kao sto su ametist, topaz, citrin i graniti. Prilikom kupovine ovakvih komada kupac obavezno dobija atest koji potvrdjuje karakteristike i kvalitet ugradjenih dragulja.

Novo u proizvodnji udarnog programa ZLATARE MAJDANPEK je suplji nakit, odnosno nakit od cevi i suplje zice.

ZLATARA MAJDANPEK moze pruziti sve usluge zlatarskim industrijama koje su vezane za identifikaciju i tacnu procenu svih poznatih i veoma retkih vrsta varijeteta dragog i poludragog kamenja.