Et krafttak for L.I.K

Lillehammer Ishockeyklubb ønsker å stabilisere seg i toppen av norsk ishockey. Vi er en liten by, uten den aller største industrien eller rike «onkler» og «tanter». Vi trenger din hjelp! Ved å kjøpe et sportslodd så gir du et utrolig viktig bidrag til klubben. Hvis vi klarer å samle alle som er glad i ishockey, og da spesielt L.I.K., så vil alle disse bidragene være med på å utgjøre en fantastisk stor forskjell. DU og JEG kan sammen bli Lillehammer Ishockeyklubbs beste støttespiller, og gi klubben de midlene de trenger for å få frem den neste generasjonen av iskrigere.

For å gi sportslotteriet en ny pangstart så lanserer vi fra torsdag 13/11-2014 til lørdag 7/3-2015 flere salgskonkurranser.

Last ned skjema for kjøp av sportslodd.

1. Årets loddselger tituleres den personen som selger flest sportslodd som privatperson.

Her ønsker vi at små og store, unge eller gamle inspireres til å selge sportslodd på vegne av L.I.K. Du blir klubbens ambassadør i et krafttak for L.I.K. Infoen på personen som melder seg inn i lotteriet fylles ut i et enkelt skjema som lastes ned nederst på denne siden.

NB! Det er viktig å påføre selgers navn og at man selger loddet i årets loddselger-konkurranse.

Hovedpremien til beste selger i konkurransen er en tur for to til Las Vegas inkl. flyreise og overnatting (reisen varer i 4 dager). *

I konkurransen vil det fortløpende komme ulike premieringer og markeringer, og alle som selger et sportslodd er med i trekningen av fine premier.

* (For at hovedpremie skal utbetales så kreves det at det er solgt et minimum av 50 stk sportslodd i Årets loddselger-konkurransen)

2. Yngres avdeling.

Her utfordres alle lag i yngres avdeling til å samle alt som finnes av ressurser i sitt lag til å selge sportslodd for å bidra til et krafttak for L.I.K.

NB! Det er viktig å påføre lagets navn og at man selger loddet i yngres avdeling-konkurransen.

Hovedpremien til det laget som selger flest lodd er en AllStar-kamp mot L.I.K. sitt A-lag (lagene blir blandet, og til og med noen foreldre får være med) samt påspandert sesongavslutning med pizzafest på klubbens VIP-rom der noen av A-lagets spillere vil stikke innom. **

Det vil også bli loddet ut ulike premier som for eksempel besøk av A-lagsspillere på trening til alle yngres lag som selger lodd.

** (For at hovedpremie skal utbetales så kreves det at det er solgt et minimum av 30 stk sportslodd i yngres avdeling-konkurransen)

3. Kokkosligaen

I Kokkosligaen finner vi noen av de mest motiverte ishockeysupporterne og tilhengerne av L.I.K. Vi ønsker å ha Kokkosligaen med på laget i vårt krafttak for L.I.K. Her har man muligheten til å vise frem hvilket lag som klarer å hente frem flest kremmere, og bringe heder og ære over sitt lag som tituleres som Årets selgere av sportslotteriet. For å inkludere alle treningsgrupper og de som ikke er med i kokkosligaen, så er dette også en åpen konkurranse for alle lag som bare trener sammen eller etablerte lag som Old-Boys, kjelkehockey osv.

NB! Det er viktig å påføre selgers lagnavn og at man selger loddet i Kokkosligaen-konkurransen.

*** Hovedpremien er en års-avslutning for vinnerlaget som innebærer VIP- billetter for laget til en av L.I.K. sine sluttspillkamper. I tillegg vil det etter endt sesong arrangeres en showkamp mellom gjenværende spillere på L.I.K. sitt A-lag mot vinnerlaget. Etter kampen holdes det bankett (mat og drikke til maten inkl.) på klubbens Seniorrom med påfølgende feiring av vinnerne og taperne i dagens kamp.

*** (For at hovedpremie skal utbetales så kreves det at det er solgt et minimum av 50 stk sportslodd i Årets loddselger konkurransen)

Viktig info om Sportslotteriet

Lillehammer Ishockeyklubb startet opp Sportslotteriet i 2005, og lotteriet er i dag en av klubbens viktigste inntektskilder. Lotteriet er godkjent av Lotteritilsynet, og det er også de som foretar trekningene.

I lotteriet betales det ut kr. 9000,- i pengepremier hver uke, med én premie på kr. 6000,- og tre premier på kr. 1000,-. Det betales ut totalt kr. 468000,- i premier hvert år.

Deltagelse i Sportslotteriet koster kr. 5,- pr. dag. Loddene selges med månedlig trekk på kr.150,- med avtalegiro. Det er også mulig å kjøpe lodd kontant med ett års varighet for kr. 1800,-. Muligheten for premie er stor.

Trekningsdag er flyttet fra hver torsdag til hver tirsdag.

Det er i øyeblikket solgt om lag 500 lodd, mens det er tillatt solgt totalt 800. Lotteriet er en viktig inntektskilde for L.I.K., og alle som deltar i lotteriet er med på å sikre driften av klubben.

Last ned skjema for kjøp av sportslodd.

Kommentarer

Del på sosiale medier

Sponsorer

DNB Eidsiva GD IKOMM Rambøll Strandtorget