[Valitettavasti käyttämäsi selain ei tue tyylilomakkeita täydellisesti, joten sivusto ei näy kaikessa komeudessaan.]

Kuukuppikunta

Keskustelufoorumi

Luethan tämän sivun huolellisesti, mikäli olet astumassa Keskustelufoorumillemme ensimmäistä kertaa!

Keskustelufoorumimme on tarkoitettu pääasiassa kuukautiskupista sekä muista kestävistä kuukautissuojista käytävään keskusteluun. Foorumilla on mahdollista mm. vaihtaa kokemuksia, jakaa vinkkejä ja neuvoja sekä kysyä apua ongelmatilanteissa. Kestokuukautissuojat eivät toki ole ainoa keskustelunaihe, muustakin saa puhua. Kestosuojat ovat kuitenkin foorumilaisia yhdistävä tekijä.

Foorumia voi selailla ja lukea, vaikkei olisikaan rekisteröinyt itselleen käyttäjätunnusta. Mikäli mielessä on jokin tietty kysymys tai jokin ongelma kaipaa ratkaisua, kannattaa aivan ensimmäisenä tarkistaa, onko asiaa käsitelty varsinaisella sivustolla. Jos sivustosta ei ole apua, kannattaa seuraavaksi kokeilla foorumin Haku-toimintoa, keskeisiä avainsanoja käyttäen. Yleisimmät kupinkäyttäjiä askarruttavat asiat on käsitelty foorumilla vähintäänkin kertaalleen, samoin kysymykset, joita moni kupin hankkimista harkitseva pohtii.

Mikäli näyttää siltä, että juuri siihen omaan kysymykseen ei foorumilta vastausta löydy, eikä kysymystä voi esittää jossain ketjussa, jossa olisi jo sivuttu samaa aihepiiriä, saattaa uuden keskusteluketjun aloittaminen olla paikallaan. Tätäkään varten ei välttämättä tarvitse rekisteröidä käyttäjätunnusta, sillä Pikaklinikka-keskustelualueelle voi kirjoittaa myös ilman rekisteröityä nimimerkkiä.

Mikäli tuntuu siltä, että vierailu Keskustelufoorumilla ei ole jäämässä vain muutamaan kertaan, oman nimimerkin rekisteröiminen kannattaa, sillä se helpottaa foorumin käyttämistä ja viestiketjujen seuraamista. Lisäksi suurimmalle osalle keskustelualueistamme voivat kirjoittaa ainoastaan rekisteröityneet käyttäjät.

Nimimerkin rekisteröiminen on ilmaista ja helppoa: rekisteröitymiskaavakkeen täyttämisen jälkeen saat sähköpostitse ohjeet siitä, miten aktivoit tunnuksesi. Aktivoinnin jälkeen tunnukseksi on käyttövalmis. HUOM! Jos et saa aktivointiohjeita kohtuullisen ajan kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio ennen kuin otat yhteyttä foorumin ylläpitoon. On nimittäin mahdollista, että joko käyttämäsi ohjelma tai palveluntarjoajasi on merkinnyt viestin roskapostiksi.

Kaikkien Keskustelufoorumia käyttävien (sekä satunnaisella visiitillä olevien että vakiokävijöiden) tulee tutustua foorumin sääntöihin. Niitä noudattamalla pidämme foorumimme mukavana ja käyttäjäystävällisenä keskustelualueena vastaisuudessakin.

Keskustelufoorumiin liittyvissä teknisissä ongelmatilanteissa otetaan yhteys foorumin ylläpitoon sähköpostitse, .

Jatka Keskustelufoorumille

sivun alkuun