Virtuaalitalli Heijastus
Heijastus saapui lopullisesti tiensä päähän joulukuussa 2014, oltuaan epävirallisesti kuollut jo yli kahden vuoden ajan. Tallissa lopetuksen aikana asuneet hevoset on lopetettu kasvattajien ilmeisen lopettamisen, korkean iän tai laatistavoitteiden saavuttamisen vuoksi. Kaikki sivut, mukaanlukien nykyisten ja mahdollisimman monien entisten hevosten sivut, on tallennettu Archive.orgiin ja sieltä toivottavasti katseltavissa mahdollisimman pitkään.

Kiitos kaikille kanssaharrastajille hienoista seitsemästä aktiivivuodestani Heijastuksen parissa! :)

/ Amar, VRL-00408

PS. Keväällä 2015 Freebok sulkee vanhat vieraskirjat, joten olen kopioinut tekstit tärkeimmistä vieraskirjoista .doc-tiedostoihin, joihin linkit löytyvät tästä (avattavissa tekstinkäsittelyohjelmassa):
Tallin vieraskirja 2005-2014 | Tallin vieraskirja 2004 | Hoitopäiväkirja 2005-2006 | Hoitopäiväkirja 2004
+ Vuonohevosori Cornflower's Sterkt Lysin päiväkirja 2007-2008

Ollos tervehditty sinä..

..arvoisa virtuaalitalleilija joka olet kirmauttanut kulkuneuvollasi, oli se sitten rämisevä polkupyörä, uutuuttaan kiiltelevä avoauto tai kaikkein mieluiten toki neljä kaviollista jalkaa, pärskivän turvan ja huiskahtelevan hännän omistava eläinyksilö, virtuaalitallille joka kantaa nimeä Heijastus.

Kuten löytyy tämän suuren tilan mailta kiviröykkiöitä, löytyy myös tallin historiasta kivikkoa, muutama vuoristorata ja sorkkarautakin. Tämä taival alkoi jo vuoden 2004 marras- tai joulukuussa, ja väliaikaisesti se päättyi 11.3.2007. Tuolle aikajanan pätkälle mahtui toimintamuotoja kuuden hevosen yksityistallista siittolaksi ja kilpatalliksikin, maaperää ja ilmastoa tutkailtiin Suomen lisäksi hetken aikaa myös Englannissa ja kasvatusrotukin ehti muuttua moneen kertaan pippurisista ratsuponeista uljaisiin puoliverisiin. Puhumattakaan lukemattomista tauoista joita tuona aikana vietettiin aktiivisten toimintakausien ohella..

Vaikka kuvittelin tuolloin vuoden 2007 keväällä haudanneeni Heijastuksen riittävän syvälle ja raskaaseen arkkuun, ei näin kuitenkaan käynyt. Elokuun 2007 alussa, juuri silloin kun minun olisi pitänyt kaikkein eniten alkaa panostaa opiskeluun ja nauttia auringosta joka vihdoinkin alkoi näyttäytyäkin melkein joka päivä, etsin puutarhavajasta lapion, kaivoin Heijastuksen haudan auki ja pyyhin sen päälle kerääntyneen pölyn Swiffer Dusters -pölyhuiskalla - tsädäm, hengissä taas.

Huolimatta Heijastuksen vuonna 2005 saavuttamasta niukasta voitosta virtuaalisen kouluratsastusjaoksen kisacupissa, en takaa että voimani riittäisivät edellä mainitun lapionheiluttelun jälkeen enää pystyttelemään esteratoja, koristelemaan kenttäesteitä ja tilailemaan palkintoruusukkeita kilpailuja varten. Saatikka että jaksaisin vuoden jokaisena viikonloppuna huudella leuka lonksuen ohjeita valmennettaville ratsukoille tai ravata ympäri maita ja mantuja metsästämässä kokemattomien hoitajien ansiosta karkuun luikahtaneita pikkukavioeläimiä.

Yritän myös olla hankkimatta itselleni vatsahaavaa, ennenaikaista eläkettä ja korkeaa verenpainetta, ja siksi Heijastus onkin lämminhenkinen talli joka ei, kunnianhimostani huolimatta, pröystäile aktiivisuudellaan. Heijastus tarjoaa parhaan mahdollisen kodin niin omille hevosilleni kuin yksityisillekin, se antaa niin lettipäiselle pikkutytölle kuin hänen kumaraselkäiselle isoäidilleenkin mahdollisuuden hoitaa maailman uljaimman eläinlajin edustajia, eikä sovi unohtaa myöskään upeaa miljöötä jota ratsastajat ympäri maailman saavat hyödyntää kilpailuissa ja valmennuksissa - silloin kun minä en kärsi rasitusvammoista, äänenmenetyksestä tai hermoromahduksesta. Ja kyllä, niitä ilkiömäisiä, karkuun huvikseen luikahtelevia varsojakin talliin syntyy aina silloin tällöin rodusta kuin rodusta.

Olisi mielestäni äärettömän reilua että sinä, joka rämistelit, hurruuttelit, kopsuttelit tai peräti lompsit tänne maaseudun keskellä pilkottavalle keitaalle, kertoisit minulle syyn täällä oloosi - kerroinhan minäkin sinulle jo paljon! Syyn kertominen onnistuu helpoiten kahviossamme, jonne voin viedä sinut heti kun olen ensin hiukan kierrättänyt sinua tiluksillamme..

Leppoisaa vierailua toivottaa ja sen ajaksi aurinkoista säätä yrittää taikoa tallin omistajatar
Amar (VRL-00408, HeiHui)

Ajankohtaista

Ilmoitustaulu

tallipäiväkirja / päivitykset / äänestä

Etsitkö seuraa? Heijastuksen Huimapäät sopii varmasti sinullekin!

Tallilaiset! Muistakaa tarkistaa hevosten hokit päivittäin älkääkä unohtako heijastimia maastoon lähtiessänne!

Tulevia tapahtumia:

  • suunnitteluasteella vasta.. Toiveita otetaan vastaan!

  • Lisäksi tiloissamme kisoja järjestää Snniif, hänen järjestämänsä kilpailut löydät täältä!

Tarjotaan jalostukseen:

Hoitajaa kaipaavat hevoset: ori Takku sekä tamma Perla.

Heijastus on virtuaalitalli! Heijastus is a SIM-game stable!

© Amar 2004-2012. Päivitykset / Päiväkirja / VRL-profiili