PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!

Af en toe vraag je je af waar een allochtoon, die toch vrijwillig naar ons land is gekomen, het lef en de ongehoorde brutaliteit vandaan haalt om sommige uitspraken te doen. Ditmaal hebben we ene Rabin Baldewsingh. Wethouder in Den Haag voor de (hoe kan het ook anders) PvdA. Meneer vindt dat de échte Nederlander zich moet aanpassen aan de cultuurvreemde en massaal aanwezige allochtoontjes. De wereld en werkelijkheid op zijn kop!

21-02-2015      11 reactie(s)      Lees verder...       

Zo, weet u dat ook alweer...

U wist al dat de laffe, islamitische terreur helemaal niks met de islam te maken heeft. Teminste, dat horen en lezen we dagelijks in de media waar deze "boodschap" er dagelijks bij u ingestampt wordt. Maar wie of wat steekt er dan achter die, ook bijna dagelijkse, gruweldaden en laffe terreurdaden in de naam van een zekere allah/mohammed? In de "Lees verder" het opzienbarende antwoord...

17-02-2015      9 reactie(s)      Lees verder...       

Schijnheiligheid troef in Den Haag

Tientallen jaren zijn ze er al mee bezig: het ruimhartig opvangen van "vluchtelingen" en "hoogopgeleiden". Onze z.g. volksvertegenwoordigers hadden en hebben volkomen lak aan stemmen uit het volk die het niet eens waren/zijn met de enorme toeloop naar Nederland-Luilekkerland van nietsnutten en barbaren uit de hele wereld. Zelfs de middeleeuwse en barbaarse islam wordt ons door de strot geduwd ondanks de vele gruweldaden van deze lafaarden door de eeuwen heen. Vandaag was het prijs in Parijs waar, in naam van ene allah, meer dan 10 mensen werden afgeslacht. En onze volksvertegenwoordigers? Die zijn weer eens "geschokt" en huilen dikke krokodillentranen. Hypocrisie en lafheid ten top.

07-01-2015      25 reactie(s)      Lees verder...       

Smerig links wil moslim-vrije wijk mega moskeet door strot duwen

Het stadsbestuur van Gouda stelt het besluit over de allergrootste moskeet van Nederland een half jaar uit. Het stadhuis zegt "langer de tijd nodig te hebben". Het islamitisch haatcomplex zou gehuisvest moeten worden in de voormalige Prins Willem-Alexander Kazerne. Het complex, inclusief metersdiepe atoombunker, moet onderdak bieden aan maximaal 4500 gelovigen/jihadisten.

26-11-2014      8 reactie(s)      Lees verder...       

Ach, wat zijn ze toch zielig...

Als je in mietjesland Nederland zielig doet zijn er altijd figuren en media die er hongerig opspringen. Vooral zielige allochtonen doen het goed. Het "mensenrechten" geschreeuw is dan niet van de lucht. Dit keer een bericht van een laffe moslimcrimineel die voor zijn allah graag wilde moorden en er alles aan doet om zijn islamitische heilstaat te verwezenlijken.

13-11-2014      4 reactie(s)      Lees verder...       

En, wat krijgt hij?

Jihadganger Maher H. (20) moet 3 jaar de cel in als het aan het Openbaar Ministerie ligt. Tegen zijn vrouw Shukri F. is 4 jaar geëist voor ronselpraktijken. De aanklagers eisten deze straffen dinsdag tegen hen voor de rechtbank in Den Haag.

04-11-2014      26 reactie(s)      Lees verder...       

De EU wordt nóg beter voor u...03-11-2014      3 reactie(s)      Lees verder...       

"Vluchtelingen" : zandkasteel Europa

Ze komen in roedels: z.g. vluchtelingen zoals ze steevast door de media (en de bijbehorende industrie) worden genoemd want u mag de waarheid niet weten natuurlijk. In werkelijkheid vluchten échte vluchtelingen naar het dichtsbijzijnde veilige land en niet de halve wereld rond, b.v. naar het verre Nederland. De échte reden voor deze massale invasie van etnische profiteurs naar Europa zijn de royale, door ons gevulde sociale potten waaruit iedereen zomaar gratis geld kan trekken. Geld om niet, wie wil dit niet? Maar onze Europese grenzen worden toch bewaakt, zegt u? Lees dan even verder en ontdek de werkelijkheid.

25-10-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

Politiek: "minder, minder, minder allochtonen"

Eigenlijk gaat het al tientallen jaren zo: zodra onze "verrijkende" allochtonen bij smerige zaakjes betrokken zijn, mag u dat niet weten. Indien mogelijk géén bericht in de media of, als dat niet kan, zorgvuldig proberen de identiteit en etnische afkomst te verbergen en/of te maskeren ("...een Rotterdammer"). Helaas voor onze slappe politici en de overwegend linkse media bestaat er nu internet dat het mogelijk maakt een objectiever beeld te krijgen van de talrijke multiculturele "genoegens". Toch proberen deze schurken het telkens weer om de Nederlandse burger om de tuin te leiden. Volgens berichten ligt nu het multicultureelste TV-programma onder vuur: Opsporing Verzocht. De heren vinden dat er teveel Marokkanen en ander buitenlands tuig wordt getoond die de multiculturele droom verstoren. Een soort "minder, minder Marokkanen" dus maar dan zonder strafvervolging...

10-10-2014      6 reactie(s)      Lees verder...       

Harry houdt van zijn schaapjes

Harry van Bommel. Wie kent hem niet. Harry van de SP, grote vriend van de Zwarte Weduwe, Gretta Duysenberg en de antisemiet Dries van Agt. Harry heeft het niet zo op echte Nederlanders en ook Joden. Harry houdt meer van moslims. En blijkbaar ook van de talloze gezellige clubjes die her en der op de wereld voor veel plezier zorgen voor niet- en andersgelovigen. Hij en zijn SP nemen het vandaag op voor die arme IS-strijders in het Midden-Oosten en vindt het dus maar niks dat het beschaafde Westen hun dagelijkse shows verstoort met heuse bommen. Díe Harry en díe SP dus.

27-09-2014      15 reactie(s)      Lees verder...       

Naar bovenkant pagina

NADENKERTJE
overheid
LAATSTE REACTIES
PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!
door Jan-Pieter op 03/03 10:03
PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!
door T.van Es op 01/03 09:42
PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!
door Tony op 28/02 19:50
PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!
door T.van Es op 27/02 07:47
PvdA: Hé autochtoon: "integreren"!
door oorsmeer op 25/02 17:36
LEZENSWAARDIG!
moord
LET'S MAKE THINGS BETTER!
Bent u tevreden over deze site? Vertel het anderen! Hebt u klachten en een gruwelijke hekel aan echte democratie en de daartoe behorende vrije meningsuiting? Ga dan bliksemsnel naar de website van één van de talloze, gesubsidiëerde 'anti-racisme' en 'anti-discriminatie' sites om lekker uit te huilen.