Gekregen van Sinterklaas!

Sinterklaas 2

Vorige week was het zover: 5 december! Ik schreef hier ook al een artikel over, en in dit artikel laat ik zien wat ik heb gekregen van de Sint! Een soort van Sinterklaas-shoplog dus. Mijn 5 december was ontzettend leuk, heel gezellig met het gezin! De voorbereidingen zijn meestal iets minder (stress!!), maar de dag zelf maakt dat helemaal goed :).

Laat ik maar beginnen met wat hierboven op de foto staat! Links staat mijn chocoladeletter, dat hoort er natuurlijk bij! En ik moet bekennen dat ie nu al op is.. Daarnaast sloffen van de Primark (ik vraag ieder jaar sloffen, want sloffen gaan bij mij maximaal een jaar mee omdat ik áltijd in huis op sloffen loop), en in het midden een cadeau dat ik heel graag wilde hebben: het limited edition Vice 3 palette van Urban Decay! En linksonder zie je nog 3 taupe/lila armbandjes!

Sinterklaas 1

Dit is de overzichtsfoto :D. Helemaal rechts een statief van Hama! Hier ben ik ontzettend blij mee, want een statief maakt het filmen een heel stuk makkelijker! En bovenaan zie je een tafelspiegel, een hele chique die ik kan gebruiken bij het opnemen van tutorials. Link van de statief een super leuk Kerstkussentje (met lampjes!), deze maakt een appearance in een Kerstvideo! Naast het kussentje, op z’n kant staat een fietslamp. Mijn fietslamp is kapot, en dat is natuurlijk niet veilig.. Vandaar dat de Sint daar wat aan gedaan heeft!

Sinterklaas 3

Hier zie je links een leuek sjaal met ‘ballen’ van een lekker zacht vachtje, en rechts een rode gebreide sjaal. En in het midden een Tangle Teezer! Hier ben ik erg benieuwd naar, en ik ga er waarschijnlijk ook een review over schrijven!

Sinterklaas 6

Ik kreeg ook een blender! Zo kan ik heel makkelijk groene smoothies maken! En links zie je de surprise die ik kreeg, net als op deze foto:

Sinterklaas 5

Dit was de surprise van mijn zus voor mij: een helemaal handgemaakte (en zelfgebreide!) slof! Of ja, ik krijg er 2, alleen de tweede moet nog even in elkaar worden gezet haha. Dus nu kan ik heel leuk afwisselen :).

Sinterklaas 4

En als laatste dit glazen sieraden doosje, deze lijkt me erg mooi om ergens neer te zetten met wat decoratie erbij zodat dat weerspiegelt!

En trouwens nog 1 ding wat niet op de foto’s staat: een hele fijne pyjama. Want die had ik aan toen ik deze foto’s maakte :P.

Kortom, ik ben heel erg verwend dit jaar! En ik ben heel erg blij met alles! En ik ga een review schrijven over het Vice palette van Urban Decay en waarschijnlijk ook over de Tangle Teezer, dus die kun je over een tijdje verwachten!

Hoe was jouw 5 december?

5 reacties

  1. Emmy   •  

    Wauw, Sinterklaas heeft je maar weer lekker verwend! Ben benieuwd naar het Vice palette!

  2. alexa   •  

    heb je het vice palette gekregen? zo gaaf lekker verwent zo te zien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>